Mit tennél egy kis cég vezetőjeként, ha egy alkalmazottadról megtudnád, hogy homoszexuális?
istenem feladom...
kirúgásról és sose írtam, ezt csak te képzelted be magadnak
menthetetlen vagy
én végig a munkaerő pótlási nehézségről irtam, erre te a kirúgásra asszociálsz. ép ezt értik szövegértelmezési nehézség alatt.
én végig a kirúgás nélküli megoldási lehetőségekről írok-írnék, ha nem terelnétek el folyton a témát a kirugás felé. maga a kérdés is erről szólna, (valódi megoldásról) ha nem trollkodnátok folyton bele a kirúgást egyetlen megoldásnak feltüntetve erőltetve, majd elvetve.
igazából az egész kérdés azoknak szólna akik ezt megértik, s utána eszerint válaszolnak nem pedig ezt nem megértve azt erőltetik amit ti.
a leghasznosabb az lenne ha ti akik nem vagytok képesek érdemben válaszolni, hallgatnátok és hagynátok hogy az írjon aki képes a kérdést felfogni s arra érdemben válaszolni. ha pedig nincs itt ilyen ember akkor a ti értetlenkedő írásaitoknál még a csend is hasznosabb.
a speciális szakembert szakmailag értettem.
a szakképzettségnek szakosodásnak pedig nincsen köze a nemiséghez.
Nekem volt már 2 homoszexuális kollégám is, jól dolgoztak, együtt cigiztünk, a kutyát nem érdekelte, hogy otthon kivel és hogyan csinálja.
Inkább a kollégám legyen "meleg", mint a söröm.
Én tökre örülnék egy meleg vagy leszbikus alkalmazottnak, mert kisebb eséllyel csinál gyereket és mászkál vele gyedre, táppénzre, kéredzkedik el hamarabb szülői értekezlet miatt, stb.
Igen, tudom, hogy aljas gyerekgyűlölő vagyok, akinek csak a profit számít, bla bla bla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!