Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mit tennél egy kis cég vezetőj...

Mit tennél egy kis cég vezetőjeként, ha egy alkalmazottadról megtudnád, hogy homoszexuális?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 2. 11:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/120 A kérdező kommentje:
ez már beteges volt...
2017. ápr. 2. 13:19
 32/120 anonim ***** válasza:
93%

Nézd kérdező én értem mi a problémád, de az a bazi nagy helyzet, hogy a homofób emberek 99,99%-a addig homofób amíg nem ismer személyesen meleget. Távolról könnyű mindenkit utálni. Nagyon kicsi esélyt látok rá, hogy emiatt neki állna bárki problémázni, hogy meleg a kollégája. Ha meg igen, akkor biztos vagyok benne, hogy őt küldeném el és nem a meleget.

Gondolj kicsit a cég imázsára, ha már amúgy is az üzleti hatékonyságon rugózol. Melyik cég szolgáltatását fogják igénybe venni szerinted, amelyikről az terjed, hogy kirúgott egy alkalmazottat, csak azért mert meleg volt, vagy attól aki kirúgott valakit aki nyíltan gyűlölködött egy meleggel?

Értem én, hogy nem jó dolog embereket elveszíteni és nem is kell erre törekedni, de meg sem fordulna a fejemben az, hogy valakit azért rúgjak ki, mert homokos, pedig hidd el nem vagyok egy meleg jogi aktivista egyáltalán...

2017. ápr. 2. 14:45
 33/120 A kérdező kommentje:
11:45, 11.51, 12:03, 12:13
2017. ápr. 2. 14:49
 34/120 A kérdező kommentje:

valamiért is te egy homofób szöveget próbálsz belehallani oda ahol nem hangzott el.

javaslom a kiemelt hozzászólások újbóli elolvasását.

2017. ápr. 2. 14:51
 35/120 anonim ***** válasza:
86%
Cég vezetőjéről volt szó a kérdésben, az meg nem jelent feltétlenül tulajdonost is... szóval egy vezető bizony sokszor kidobható.
2017. ápr. 2. 14:53
 36/120 A kérdező kommentje:

de egy tulajdonos ezt nem hasráütésszerűen félinformációk alapján tenné ahogy itt elhangzott. mert senki se kockáztatja a cégét átgondolatlan informálatlan lépésekkel. ha meg egy felsőbb vezető így teszi ahogy itt egyesek javasolták, ép az lenne menesztve. de az meg azért valószínű mert senki se meggondolatlan lépések miatt lesz felsőbb vezető.

maradnak tehát az informálódást követő átgondolt lépések sorozatai...

a többi ami itt elhangzott, csak humbug,

2017. ápr. 2. 15:45
 37/120 A kérdező kommentje:
*azért nem valószinű
2017. ápr. 2. 15:46
 38/120 anonim ***** válasza:
100%
Te, hagyjuk ezt az egészet, látszik, hogy kamu ez a kérdés, és most már 100%-ig biztos vagyok ebben. Az a cég, ami 1-2 homofób dolgozójától függ, az amúgy is egy kalap sz..r és csak ügyeskedve fog pénzt hozni, az ilyet inkább zárd be és rúgj ki mindenkit a fenébe. Aztán nem kell kamu kérdéseket kiírni ide.
2017. ápr. 2. 17:15
 39/120 A kérdező kommentje:

visszajutottunk a szövegértelmezési nehézségedhez.

olvasd el figyelmesen a kérdést, utána pedig mond meg, hogy lehet az kamu, hogy valakit érdekel, ki mit tenne egy ilyen helyzetben. esetleg úgy gondolod hogy kamu az hogy ez érdekli a kérdés feltevőjét s azért tette fel a kérdést mert valójában nem is érdekli a válasz?

az írásod másik része is súlyos szövegértelmezési nehézségről árulkodik. az hogy egy cég magasan képzett dolgozókat alkalmaz s a dolgozóinak a képessége is maximálisan ki van használva s ezáltal komolyabb kiesést okozna egy hasonlóan kiemelkedő képességű új kolléga megkeresése betanítása, mert ő a betanítás alatt kevesebb profitot termel, a megkeresése alatt meg egyáltalán nem termel, egyáltalán nem azt jelenti, hogy a cég függ tőle. pusztán csak a profit mértéke függ tőle. ezek igencsak eltérő fogalmak.

bár aki a munkaerő képességeinek megfelelő mértékű kihasználását se képes értelmezni attól nem meglepő ha egyéb dolgokkal sincs tisztában.

lehet jobb ha nem is erőlködsz ezt megérteni, ha az alapján amit eddig írtam, ez nem sikerült ezekután se valószínű, hogy sikerülni fog neked.

2017. ápr. 2. 17:47
 40/120 anonim ***** válasza:
100%
Beteg ember vagy kérdező, ideje lenne befejezni a trollkodást...
2017. ápr. 2. 18:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!