Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jeverezi kérdése:
Jól gondolom hogy ez a Hajnal Miklós momemtum alelnöke homoszexuális?
Figyelt kérdés
Nézem a videót amiben beszélt és levettem két másodperc alatt róla.Tapasztaltabb melegek! Szerintetek is meleg lehet?
A kezét is megtörti a csuklójánál és a szeme is olyan lágyabb!
itt a videó: https://www.youtube.com/watch?v=uYrQxnGKsM0
amúgy szép pasi csak egy kicsit nagyobb darab, fogyna 5-10 kilót jobb lenne! :D
2017. márc. 8. 21:23
1/17 anonim válasza:
Belenéztem a videóba és ránéztem a srácra forró mint a szahara. Alap hogy meleg
2/17 anonim válasza:
Nagy Sándor is meleg volt, mégis leigázta Európát!
Mi a baj ezzel?
3/17 A kérdező kommentje:
2-es semmi baj nincs vele csak nem tudom hogy az e kíváncsi vagyok a véleményedre hogy meleg e ez a fiú!
2017. márc. 8. 22:00
4/17 anonim válasza:
Igen meleg ez a fiú! De nem értem a kérdést. Nem baj ha valaki meleg
6/17 acelsziv válasza:
5: Te csak tudod. Biztos ugyanabba a melegbárba jársz velük.
7/17 anonim válasza:
Megy a Monentum is a süllyesztőbe. Lufi.
8/17 anonim válasza:
Megnéztem kb összes Momentumos interjút, köztük az övéit is, bennem eddig nem merült fel, hogy az lenne. De azért reménykedem, hogy az, mert tökre bejön. :D
21/F
9/17 Fidelitass válasza:
Én úgy hallottam hogy Sipos Erzsébet a barátnője
10/17 anonim válasza:
# 9/9 Időpont ma 10:37
Ez valami poén vagy tényleg élnek 25 év alatti személyek ezzel a névvel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!