Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszexuális fiú vagyok, de szeretnék heteroszexuális lenni? Tudnátok segíteni ebben?
Én meleg vagyok, régen én is próbáltam "megváltozni" de nem ment. Végül elfogadtam magamban, hogy ez van.
Szerintem neked is el kellene fogadnod magad, mert ha tényleg semennyire se vonzanak a nők, akkor sose leszel boldog ha heterót játszol.
Pszichológus csak abban tud segíteni, hogy elfogadd magad olyannak, amilyen vagy. Jelen tudásunk szerint nincs módszer, amitől "átváltozol" heteroszexuálissá.
Egyébként a mai világban már elképzelni sem tudom, hogy mégis, miért akarja valaki megtagadni önmagát. Szinte "menő" "másnak" lenni.
Nem,mert ez nem kívánság műsor.Ahogy a szemed szinét nem tudod,így ezt sem lehet.Ezt örökölted,még hozzá anyai ágon .
1 sérült gén az okozója ennek .Azok buz...k,akik ezt nem tudják,sajnos .
A lényeg az érzelmi emlékkép. Ha jó emlékeid vannak az azonos nemű szexszel kapcsolatban akkor nem fogsz tudni leállni. Ha nem akarsz tovább homo lenni, gyűjts rossz élményeket : durva mélytorok, fulladás faroktól, spermától, erőszakolós anál, majd pedig legyél együtt lányokkal, akikkel kellemes az együttlét. Csak egy ötlet.
Másik megoldás hogy elmész melegfelvonulásra ahol kiverik belőled a szart is és többet nem érintkezel fiúkkal az tuti.
Ne halgass az idiotakra.. Ezzel nemlehet mit kezdeni, ezt dobta a gep, senkibol se lehet se meleg se hetero ha alapbol az.
Dolgozz azon h elfogadd magadat,utana pedig ugyanolyan szep es teljes eletet tudsz elni mint mas heterokent.
UI: ami hulyesegnek hangzik az altalaba az is.. Lasd: gyujts rossz elmenyeket az azonos nemu szexel" egy egy ordenale hulyeseg pl. Nemszabad mindent elhinni ami az interneten van, utana kell nezni:) es ilyen temaban jobb ha nemgiszed el amit az ilyen kereszteny oldalak meg szelsoseges politikai iranyzatokat hirdeto v nepszerusito oldalak irnak. Es vigyazz az ilyen "áltudományos" cikkekkel is, ezis.jellemzo mind2felsorolt embercsoporta.
Ha alapbol nem az*
Bocsi eliras.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!