Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben más egy homoszexuális férfi, egy heteroszexuális férfihez képest?
Hát ez is egy olyan dolog hogy ember függő van olyan meleg aki úgy viselkedik mozog beszél mint egy nő
és van olyan is akiről nem tudnád megmondani hogy meleg
A homoszexuális férfi a péniszt szereti, a heteró férfi pedig a puncit.
Ezenkívül minden a születéskor örökölt dolgokon, a neveltetésen és a szociális közegen múlik minden.
Hát a homoszexuális férfiak állítólag jobbak a kreatív dolgokban. Lakás/ház berendezése. Énis homoszexuális vagyok,és nekem is van hozzá érzékem :D
Amiket te kérdezel,az mind genetika meg neveltetés,semmi köze a szexuális orientációhoz.
Attól függ.
Van hogy csak annyi, hogy az egyik férfi férfiakkal szeretkezik, míg a masik nőkkel.
De vannak feminebb homoszexuális férfiak, ahogy feminebb heteroszexuális férfiak is.
Szóval, annyiban nem különböznek a heterok a melegektől
Annyiban más, hogy jó megjelenésű férfiak (míg heteróknál nők) érzékelése vált ki merevedést.
Amit meg ez a nemtomhányas ír korábban, hogy így is meg úgy is betegség.. hát az nettó baromság. Olyan ordenáré érveléstechnikával bogozta ki a témát, hogy Besenyő Pista bácsi is megirigyelhetné. :D Nooooooormááális?
Férfiakra gerjedünk. Én passzívként aktív páromra.
Modor, intelligencia és egyebeknek semmi köze a sexuális orientációhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!