Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszexuális fiú vagyok, de szeretnék heteroszexuális lenni? Tudnátok segíteni ebben?
Ilyen nincs. Ha lenne erre "gyógymód", akkor ma már nem léteznének melegek, mert minden meleg igénybevette volna. Merthát ki akarna egy olyan kisebbség tagja maradni, amit a társadalom a leginkább gyűlöl? Mi oka lenne ugyan valakinek a melegséget "választani", vagy csak éppen a melegként maradás mellett "dönteni"? Gondolkozz...
Olyan ez, mintha én azt mondanám, hogy barna a szemem, de szeretnék kék szemű lenni (kontaktlencse nélkül).
Ajj drágám :)
Ilyen hülyeségekkel ne kínozd magad, mert SOHA nem fogsz megváltozni, ilyennek születtél maradj ilyen, és ezt inkáb próbáld meg elfogadni ,és nem a változtatni a változhatatlanon :) sok sikert
Évekig próbáltam heteró lenni
elmentem szexuálpszihológushoz , egyházi vonal ...
egyik sem segített csak kidobott pénz.és idő volt.
Csak önmagad elfogadása segít , szerintem .
Kedves ismeretlen!
Kérlek ne dobd el a ezt a választ. Életed ki-és megprobálására jöhetet létre ezen állapot.Keress fel egy tapsztalt,idösebb katolikus lelkészt,keresd meg megadban a spirituális "én" t.Kérd szellemi segitőidet a magad szavaival esténként.Ha akarod és elfogadod hogy csak "követkeumény" vagy ,teremtmény aki tartozik, egy Teremtőhöz ,eröt fogsz kapni.
Ne nézd "vallási dumának",kérlek,fogadd meg,probáld ki,segitóid nem hagynak cserben.
üdvözlettel egy hasonlo cipöben járó.
indent@freemail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!