Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Homoszexuális fiú vagyok, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homoszexuális fiú vagyok, de szeretnék heteroszexuális lenni? Tudnátok segíteni ebben?

Figyelt kérdés

2017. febr. 3. 17:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
1%
9. Az áltudományosság nem jellemző. A homoszexualitást is elintézed 10 sorban, hogy nem gyógyítható, és a "szélsőséges vallásos" oldalakról is kiragadsz egyetlen egy mondanivalót és ez alapján eldöntöd, ők mit tudnak, mit nem. Ez már valláskritika szempontjából, mint tudomány szempontjából is áltudományos, ha csak ezt az oldalát nézzük. :)
2017. febr. 3. 19:25
 12/25 anonim ***** válasza:
93%

Ilyen nincs. Ha lenne erre "gyógymód", akkor ma már nem léteznének melegek, mert minden meleg igénybevette volna. Merthát ki akarna egy olyan kisebbség tagja maradni, amit a társadalom a leginkább gyűlöl? Mi oka lenne ugyan valakinek a melegséget "választani", vagy csak éppen a melegként maradás mellett "dönteni"? Gondolkozz...

Olyan ez, mintha én azt mondanám, hogy barna a szemem, de szeretnék kék szemű lenni (kontaktlencse nélkül).

2017. febr. 3. 20:12
 13/25 Zolush ***** válasza:
97%

Ajj drágám :)

Ilyen hülyeségekkel ne kínozd magad, mert SOHA nem fogsz megváltozni, ilyennek születtél maradj ilyen, és ezt inkáb próbáld meg elfogadni ,és nem a változtatni a változhatatlanon :) sok sikert

2017. febr. 3. 20:48
 14/25 anonim ***** válasza:
95%
#11 beszeljunk azokrol a vallasos atnevelo taborokrol ahol ugy hullottak a gyerekek az ongyilkossag miatt mint a legyek?:) ezt mind azert mert ok "tudjak" h lehet megvyogyulni.. Hat kosz. A halal mindenra gyogyir de nemhiszem h igy kellene ertelmezni a gyogyulast:') es azokat a szelsoseges politikakat akik szerint a melegseg mondjuk divat, vagy azokat az altudomanyos publikaciokat amik a melegseg okairol (tevesen) beszelnek vagy ami nevetsegesebb, a melegseg megelozeserol, hat nemtudom komolyan venni neharagudj:)
2017. febr. 3. 22:57
 15/25 anonim ***** válasza:
97%
Keress egy pszichológust, ő biztos segít rajtad. Csak éppen nem megváltoztatni, hanem elfogadtatni önmagad. A melegség a részed, változtatni nem lehet rajta, csak elfogadni :)
2017. febr. 3. 23:08
 16/25 anonim ***** válasza:
94%
Nem fogod tudni megváltoztatni. Max elfojtani magadban, miközben ugyan ilyen maradsz. Nem ajánlom. Én is szerettem volna heteroszexuális lenni de nem ment. Mivel nem ment, elfogadtam, hogy ezt dobta a gép, így már egyáltalán nem akarok megváltozni.
2017. febr. 4. 14:16
 17/25 anonim ***** válasza:
42%
Hiába lennél hetero holnaptól, az elvesztett éveket semmi nem adja vissza :(
2017. febr. 4. 16:41
 18/25 anonim ***** válasza:
92%

Évekig próbáltam heteró lenni

elmentem szexuálpszihológushoz , egyházi vonal ...

egyik sem segített csak kidobott pénz.és idő volt.

Csak önmagad elfogadása segít , szerintem .

2017. febr. 5. 15:08
 19/25 anonim ***** válasza:
76%
Nekem volt egy srác akivel szexeltem és ő 2 módszert kipróbált. AZ egyik bevált neki mert azóta nem pasizik.
2017. febr. 6. 10:02
 20/25 anonim ***** válasza:
3%

Kedves ismeretlen!

Kérlek ne dobd el a ezt a választ. Életed ki-és megprobálására jöhetet létre ezen állapot.Keress fel egy tapsztalt,idösebb katolikus lelkészt,keresd meg megadban a spirituális "én" t.Kérd szellemi segitőidet a magad szavaival esténként.Ha akarod és elfogadod hogy csak "követkeumény" vagy ,teremtmény aki tartozik, egy Teremtőhöz ,eröt fogsz kapni.

Ne nézd "vallási dumának",kérlek,fogadd meg,probáld ki,segitóid nem hagynak cserben.

üdvözlettel egy hasonlo cipöben járó.

indent@freemail.hu

2017. febr. 7. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!