Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Jól gondolom hogy ez a Hajnal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jeverezi kérdése:

Jól gondolom hogy ez a Hajnal Miklós momemtum alelnöke homoszexuális?

Figyelt kérdés

Nézem a videót amiben beszélt és levettem két másodperc alatt róla.Tapasztaltabb melegek! Szerintetek is meleg lehet?

A kezét is megtörti a csuklójánál és a szeme is olyan lágyabb!

itt a videó: https://www.youtube.com/watch?v=uYrQxnGKsM0

amúgy szép pasi csak egy kicsit nagyobb darab, fogyna 5-10 kilót jobb lenne! :D

2017. márc. 8. 21:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
98%
Azt nem tudom, hogy meleg-e, de a társadalmi normák szerint b!zis az ilyen kinézet. Ami a melegek és pártok kapcsolatát illeti, a fideszben, kdnp-ben, és a jobbikban több meleget/biszexet találsz, mert ott elő lehet adni a macsó heterót, úgy hogy a libsi pártokban kevesebbb a meleg akármenyire is állnak ki a melegrkért. Tudok fideszes meleg önkoriképviselőről, bár ő lassan a fiúknál is jobban szeteti a pártját.
2017. márc. 11. 13:02
 12/17 anonim ***** válasza:
86%
És róla mit gondoltok? https://www.youtube.com/watch?v=d38QjpXu9O4 Mert szerintem legalább annyira meleggyanús, mint Hajnal.
2017. márc. 16. 20:01
 13/17 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, ő messze nem "nagy darab" csak ilyen tipikus szöszi, szépfiú, aki szerintem is meleg.
2017. nov. 2. 12:42
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
12-es: a Fidesz házi közvéleménykutatójáról beszélsz? Minimum biszex a kinézetéből.
2017. nov. 2. 12:42
 15/17 anonim válasza:
100%
Szerintem nem meleg. De ki az a Sipos Erzsebet?
2018. ápr. 3. 15:39
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

szereti a Miki a lányokat és a fiukat is :))

szerintem nagyon helyes, jóképü srác

2019. máj. 18. 20:32
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

A Miki most sokkal helyesebb, mint két éve és nagyon jó a teste, meg mindene

tudnék róla mesélni :))

2020. aug. 21. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!