Ugye ettől az egy alkalomtól nem leszek végleg homoszexuális?
Ez ugye nem komoly kérdés?
Ha az,akkor a válaszom ez:
Ha megteszed, és tényleg nem vagy meleg, egy életen át hányni fogsz magadtól.
Hogy jut egyáltalán eszedbe, elgondolkodni rajta?
Bár ha férfi lennél, a felajánlás pillanatában pofán vágtad volna. Akkor mégis csak lehet benned hajlam.
De ugye azt tudod, ha meg is lesz eloleptetes, tovabbra is szineszkednek kell? Vagy nem lesz munka, legalabbis nem itt.
Nem nagyon finnyaskodsz az ejszakatol, ugy latszik, nem ez lenne az elso?
A kérdésedre a válasz: nem, egy alkalomtól nyilván nem leszel, főleg ha nem is kívánod a főnököd.
Viszont, a helyedben nem tenném, egyrészt - amit már leírtak - egész életedben hányni fogsz magadtól. Nem tudom te lennél-e az aktív vagy a passzív fél, de inkább abba gondolj bele, hogy még CSÓKOLÓZNOD is kell a főnököddel, aki egy FÉRFI. Mennyire undorító ez?!
A másik meg, hogy ezzel megcsalnád a barátnőd. Szerintem vagy keress másik állást, vagy maradj ott, de nehogy lefeküdj a főnököddel.
Lehet utána meg a kirúgással fenyeget, ha "beválsz" neki arra az egy éjszakára. Egész életedben kaphatod a főnököd farkát a seggedbe. Ha meg jön egy jobb, ki leszel rúgva. Kell ez neked?
A szóban forgó lyuk kimeneti nyílás!
A válaszra kérdéselve, biszexuális maradsz. Ez ugye magában foglalja, hogy a buxákat lájkolod, de egyúttal homár is vagy.
Ha ilyen ajánlat tenne nekem valaki, széttépném, mint egy rissz-rossz rongyot! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!