Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ugye ettől az egy alkalomtól...

Ugye ettől az egy alkalomtól nem leszek végleg homoszexuális?

Figyelt kérdés
A főnököm felajánlott egy előléptetést ha az övé leszek egy éjszakára, én a lányokat szeretem de nagyon kéne az az előléptetés.
2011. nov. 12. 12:59
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Persze a barátnőmnek nem mondom meg ,hogy jutok az előléptetéshez.
2011. nov. 12. 13:00
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak a gyomrod és a bőrvastagság a képeden lesz erősebb.
2011. nov. 12. 13:00
 3/11 anonim ***** válasza:
74%

Ez ugye nem komoly kérdés?

Ha az,akkor a válaszom ez:

Ha megteszed, és tényleg nem vagy meleg, egy életen át hányni fogsz magadtól.

Hogy jut egyáltalán eszedbe, elgondolkodni rajta?

Bár ha férfi lennél, a felajánlás pillanatában pofán vágtad volna. Akkor mégis csak lehet benned hajlam.

2011. nov. 12. 13:02
 4/11 A kérdező kommentje:
De nagyon kell az az előléptetés, évek óta ez az egyetlen lehetőségem.
2011. nov. 12. 13:03
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Menj már máshova kamuzni!
2011. nov. 12. 13:13
 6/11 anonim ***** válasza:

De ugye azt tudod, ha meg is lesz eloleptetes, tovabbra is szineszkednek kell? Vagy nem lesz munka, legalabbis nem itt.

Nem nagyon finnyaskodsz az ejszakatol, ugy latszik, nem ez lenne az elso?

2011. nov. 12. 13:17
 7/11 anonim ***** válasza:
46%
Na ezek után ne a nőket szidjátok, hogy rögtön szétteszik a lábukat. Meleg nem leszel, csak egy ürítésre használt bödöm.
2011. nov. 12. 13:21
 8/11 anonim válasza:
100%

A kérdésedre a válasz: nem, egy alkalomtól nyilván nem leszel, főleg ha nem is kívánod a főnököd.

Viszont, a helyedben nem tenném, egyrészt - amit már leírtak - egész életedben hányni fogsz magadtól. Nem tudom te lennél-e az aktív vagy a passzív fél, de inkább abba gondolj bele, hogy még CSÓKOLÓZNOD is kell a főnököddel, aki egy FÉRFI. Mennyire undorító ez?!

A másik meg, hogy ezzel megcsalnád a barátnőd. Szerintem vagy keress másik állást, vagy maradj ott, de nehogy lefeküdj a főnököddel.

Lehet utána meg a kirúgással fenyeget, ha "beválsz" neki arra az egy éjszakára. Egész életedben kaphatod a főnököd farkát a seggedbe. Ha meg jön egy jobb, ki leszel rúgva. Kell ez neked?

2011. nov. 12. 13:22
 9/11 whitenigga ***** válasza:
26%

A szóban forgó lyuk kimeneti nyílás!

A válaszra kérdéselve, biszexuális maradsz. Ez ugye magában foglalja, hogy a buxákat lájkolod, de egyúttal homár is vagy.

Ha ilyen ajánlat tenne nekem valaki, széttépném, mint egy rissz-rossz rongyot! :D

2011. nov. 12. 16:02
 10/11 anonim válasza:
Na, mi lett? :D
2011. nov. 27. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!