Mihez kezdenétek, ha kiderülne, hogy a gyereketek homoszexuális?
Vagy éppen transszexuális,szadista/mazochista vagy egyéb szexuális devianciája van.
Ugyanúgy viszonyulnál-e hozzá?
Én egy ideig biztosan magamat okolnám, hogy elrontottam a nevelését, aztán rájönnék, hogy nem tehetek róla.
De ugyanúgy szeretném mint eddig attól még hogy nem értek egyet a választásával. Az ő választása, az ő élete. Eltiltani úgyse tudnám, megváltoztatni sem, de egyetérteni sem fogok.
Ugyan úgy szeretném mivel a gyerekem.(és gondolom azért 18 fölött derülne kiróla)szóval még nyomnám rá a homi poénokat és röhögnék.:D:D:D
Amúgy ha más devianciája lenne(kaki,pisi szex, fojtogatás, egymás lehányása stb)akkor közölném vele hogy Te beteg lettél de nem az Én dolgom, csak ne itthon csináljátok.Ennyi
Hiába a saját gyerekem, valahol mégis csak csalódnék benne és rosszul esne, hogy nem lesznek unokák, megáll a vérvonal.
Az meg a ráadás, hogy az összes ismerős lenézne a családomat.
Engem nem zavarna. Engem az zavarna, ha fűvel fával lefeküdne.
Ja meg ha animalszexes lenne, azt nem tűrném el.
Akkor is a te gyereked!
Mindenesetre leülnék vele beszélni arról, hogy (ha boldogulni akar az életben), legyen e téren diszkrét, ne hangoztassa, lehetőleg ne viselkedjen utcán és egyéb nyilvános helyeken úgy, hogy ezt mindenki lássa, stb.
Megmagyaráznám neki, hogy más ember szemében (és sajnos a tiedben sem) egészséges, eltér a jellemzőtől, és sokan nemcsak nem nézik el, de nagyon sokszor kiközösítés, stb. az ilyen hajlamú emberek sorsa.
A homoszexualitás és az aberráció még mindig két külön téma.
Ha meleg lenne, persze, zavarna, de attól uúgy a gyermekem, akit szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!