Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mihez kezdenétek, ha kiderülne...

Mihez kezdenétek, ha kiderülne, hogy a gyereketek homoszexuális?

Figyelt kérdés

Vagy éppen transszexuális,szadista/mazochista vagy egyéb szexuális devianciája van.

Ugyanúgy viszonyulnál-e hozzá?

2011. okt. 23. 16:24
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Már ne is haragudj de méregből csak úgy nem neveznék valakit pedofilnak.Ennyire ne nézz hülyének.Vagy te most a pedókat véded,vagy mi van?Inkább hagyjuk,minek magyarázzak én másnak.
2011. okt. 23. 21:15
 32/38 anonim ***** válasza:
97%

A súlyos szexuális devianciákat tegyük félre, bár azoknak is oka van (lélektani leginkább).

A transzszexualitás a biológia kegyetlen "csínytevése": női psziché egy férfi-testben, vagy vice versa. Meglévő állapot, ami az érintett számára..dráma. Ha a gyermekem lenne transz, és "korrekciós" műtét segíthetne, mindenben mellé állnék. Ha nem lenne rá mód, megpróbálnám olyan nemi "identitásban" elfogadni, amelyben ő determinálja meg önmagát.

A homoszexualitás egyes elméletek szerint genetikai meghatározottság, mások szerint meg szerzett attitűd. Nem tudom eldönteni milyen arányokban, kinek van igaza. Mindenesetre, az se könnyű sors - a szánalmasan kompenzáló "büszkeség-menetek" nekem ezt üzenik. Ha a gyerekem homo lenne? Nem örülnék neki (csak bonyolítaná az életét..), de tehetnék-e mást, mint elfogadni? Volt a barátaim között egy homoszexuális pár: két művelt, becsületes, alkotó férfiember - "urak", a szó valódi értelmében. Nem rám tartozott a nemiségük, soha nem oktrojálták másra. Ennyi.

2011. okt. 23. 21:21
 33/38 anonim ***** válasza:
61%

Miért,ha megrontaná a te kislányodat/fiadat,elintéznéd annyival,hogy:"Így született."?

Nem hinném.A bűn az bűn.Deal with it.

2011. okt. 23. 21:38
 34/38 anonim válasza:
91%
Egyébként miért hiszi mindenki, hogy csak olyan van, hogy heteró, homo, bi, és aszexuális? Létezik ám Kinsey-skála is.. Na, de én mindig mellette állnék, akármilyen döntéseket is hoz.. Lehet, ez azért van, mert a környezetemben is sok úgymond "más" ember él, tehát nem a "fehér-heteró-hívő" 'minta'típus, hanem mernek mások lenni.. Egyébként meg hagynám, hagy tegye a dolgát, de azért felvilágosítanám, és elmondanám, hogy természetesen még mindig szeretem. Amúgy szerintem nem attól lesz valaki homoszexuális, hogyha nem ellenkező neműekkel szexel, hanem akkor, hogyha érez valamit irántuk.
2011. okt. 23. 21:46
 35/38 anonim ***** válasza:
0%
Természetesen be.Nem érdekelne,hogy nem ő akart ilyen lenni.Tudod,nekem fejlettebb igazságérzetem van,mint a jelek szerint neked.Remélem most boldog vagy.
2011. okt. 23. 21:51
 36/38 anonim ***** válasza:
88%
Mindenképen ugyan ugy viszonyulnák a gyerekemhez mint mindig.Nem a sexuális hova tartozása véget dönteném el, a szeretettemet.Azon sem gondolkodnék mit rontottam el mert ez a génekben már benne van. Már születésekor ott van egy emberben az,hogy ö majd a saját neméhez fog vonzodni.Nos eddig még nem áll fenn ilyesmi a gyerekemnél,de én szerintem nagyon kedves barátságos emberek ugy általában.
2011. okt. 23. 23:30
 37/38 anonim ***** válasza:
90%

A szado-mazo az nem egy szexuális deviancia,hanem egy festish,érdeklődés,és független attól,hogy valaki heteró- vagy homoszexuális.

A transznemű embereknél pedig elsősorban a nemi identitás nem a szexuális orientáció az alapvető tényező.

Transznemű ember is lehet hetero- és homoszexuális.

2013. okt. 9. 06:50
 38/38 anonim ***** válasza:
90%

Ha a gyerek még csak 5 éves, akkor elvinném homeopátiás orvoshoz, az adna rá Calcium carbonikum C1000-et és várnék, hátha változik.

Azt nem bírom elképzelni, hogy csak 20 éves korában venném észre, mert egy kisfiú már óvodában is szerelmes egy-két kislányba, aztán általános iskolában is szerelmes 1-2 osztálytársába. Én nagyon hamar észrevenném, ha meleg lenne. Biztos kicsit szomorú lennék amiatt, hogy a sok náci állat miatt nem lesz könnyű élete, de nem gondolnám, hogy közöm van hozzá, hogy egy másik ember (hiába a gyerekem) kivel akar szexelni. De az is biztos, hogyha ő 18 lenne, a pasija meg 63, tehát ha egy öreg ember akarná kihasználni, akkor mérges lennék és megpróbálnám megakadályozni. Szóval jobban örülnék, ha egykorú társa lenne. (Aki nem tudja elfogadni a gyerekét, azzal a szülővel jobb, ha szakít az ember. Teljes nyugalommal. Lelkiismeret furdalás nélkül.)

2013. dec. 14. 19:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!