Mihez kezdenétek, ha kiderülne, hogy a gyereketek homoszexuális?
Vagy éppen transszexuális,szadista/mazochista vagy egyéb szexuális devianciája van.
Ugyanúgy viszonyulnál-e hozzá?
"Megszakítanám vele a kapcsolatot. De ez úgysem fog előfordulni az én gyerekem nem lesz aberrált b*zi."
Neked és a hasonló válaszadóknak szívből kívánom, ne legyen egyáltalán gyereketek. Nem érdemlitek meg.
Én nem döbbennék le. Szerintem azért, mert nincsenek ilyen téren elvárásaim a gyerekem felé. (Esküvő, unoka, az ő dolga.)
Nem zavarna, mert nem azért szeretem, mert hetero.
Utolsó:tedd azt,csak csendben.
Azt,hogy homoszexuális még elég könnyen is venném.Attól még az én gyermekem,szeretném továbbra is.Sőt,ha párt talál magának,őt is bemutathatná nekem.
A transszexulitás megint egy másik dolog.Kicsit nehéz lenne megemészteni,hogy az én drága kisfiamból drága kislányom lesz,de magamat ismerve ezen is túllépnék valahogy.
Ha szadista vagy mazochista lenne...Figyelmeztetném,hogy lehetőleg se magának,se másnak ne ártson vele,lehetőleg szex közben ne ölje meg a partnerét.De egyébként nem kíváncsiskodnék,az maradjon az ő dolga.
Ha teszem azt pedofil lenne,én magam jelenteném a rendőrségen,ugyanis gyerekem vagy sem,egy kisgyermeket szexuálisan zaklatni vagy megrontani a világ legmocskosabb dolga.Ebben nem ismerek tréfát.
19:55
Köszönöm a válaszodat!
De mit érnél azzal,ha feljelentenéd?Amíg nincs bizonyítékod,nem érsz semmit vele!
Eloszoris ledobbennek, akarcsak barki mas. Aztan, ha magamhoz tertem, azon lennek, hogy, ha szuksege van ram, mellette legyek. Akarmilyen, az en gyermekem marad.
Ajanlom mindenkinek, akit egy kicsit is foglalkoztat a tema a Prayers for Bobby c. filmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!