Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most akkor heteroszexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor heteroszexuális vagyok, esetleg látens homoszexuális?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy kissé undorodok a női nemi szervtől, pontosabban az olyantól, amely salátás. Ha távolabbról nézem, nincs is annyira gond, de mihelyst közelebbről látom, nem tartom gusztusosnak. Redős, fonnyadt, lóg, lifeg, még a hideg is kiráz attól a gondolattól, hogy hozzá kell értetnem a nyelvemet.

2017. márc. 21. 18:40
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
A pina is sok féle lehet, vannak nagyon szép pinák és van ez a salátás, amit te írsz...havernak volt egy thai nője, na az volt az igazi saláta ey életre megundorodott attól a pinától. uzi nem lett, de ő is ha meglátott egy ilyen pinát szakított azonnal azzal a csajjal, aki ilyent birtokolt. Nem hinném, hogy buzerátor lennél emiatt.
2017. márc. 21. 18:45
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Megertelek! Nem vagy meleg! Nekem a lenyeg mindig a noi nemi szerv, az legyen szep, mert maskepp hamar elmegy a kedvem mindentol! Aztan johetnek, hogy nekik ilyen, igy szulettek! Igen van olyanbol is, de a legtobbnek ellazul ott mindene, sportollas, vagy "egyeb okok" miatt, es nem kezeltetik magukat, mert ennyire gyokerek! Meg beadjak maguknak, hogy ugy is szep, fogadjon igy el a parom, meg nyaljon is ki...!

Kolfoldon mar az ilyensmiket mutik, es eleg szepen helyrepofozhato ez a dolog!

2017. márc. 21. 19:14
 3/4 anonim ***** válasza:
89%

Már bocs srácok, de ti igazi se**fejek vagytok... Azonnal dobod? És majd ha téged dobnak, mert rossz irányba görbül a himbilimbi?

Lehet válogatni, csak a hozzáállás lehetne más. Érzéketlenek vagytok. Remélem az életben nincs ekkora arcotok, mert az ilye faszik szoktak egyedül meghalni...

És mielőtt jöttök azzal, h biztos nekem is az, nos. Nem. Babapuncim van, büszke vagyok rá, és eddig nem volt rá panasz. De lehet ha lett volna rá, és ilye stílusban,ahogy ti előadjátok, többet nem tudott volna az illető senkivel lefeküdni ;)

2017. márc. 22. 08:52
 4/4 A kérdező kommentje:
3-asnak. Azért te sem néznéd jó szemmel, ha a férfi heréi a térdeinél lógnának. Gondolj bele, milyen az a férfiaknak, amikor látják, hogy a punciból mindenféle dolog lóg ki. Inkább ezzel kellene összehasonlítanod ezt a dolgot, nem pedig a ferde himbilimpivel.
2017. márc. 22. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!