Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heteroszexuális, biszexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteroszexuális, biszexuális vagy homoszexuális? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Én egy srác vagyok(homoszexuális), a sztori rólam és szintén fiú lakótársamról szól. Kb két éve kezdtünk közel kerülni egymáshoz, először csak meg szerettem volna masszírozni a farkát, és ő néhány hónap után bele ment. Nagyon élvezte...pár hét után már megengedte, hogy kiverjem neki. Mindeközben ő heterónak tartotta magát és próbált csajozni. Majd 3-4 hónap után egy nap bele ment abba, hogy leszopjam, ami annyira jól sikerült, hogy aztán rendszeressé vált(napi szintűvé). Aztán nyáron haza költözött, eltávolodtunk, állítólag a 3 hónap alatt egyszer lefeküdt egy csajjal, és az isteni volt és nem nagyon akarja többé, hogy leszopjam. Majd jött a suli és vissza költözött, eleinte hűvös, de egy hónap elteltével ismét kezdtünk közel kerülni egymáshoz, ismét imádta, ha szopom,sőt ki is nyaltam a seggét gyakran. Aztán én szerettem volna megcsókolni, amit ő nem tudott elképzelni, de végül ilyen gyengéd szájrapuszi kezdett minden napossá válni. De ő még instán mégis a csajokat nézte, meg állítólag mikor szopom csajokról fantáziál. Majd egyre többször feküdt mellém, megöleltem , puszilgattam simogattam, kb fél órán át. Ez hetente többször. Aztán én szerettem volna, hogy megdugjon(régóta), és végül beadta a derekát. Izgult, meg minden, felszoptam keményre a farkát és elkezdett dugni, de közben leállt neki. Aztán még háromszor megpróbáltuk kicsit javult, de valamiért mindig leáll neki. De ő elmondása szerint feleséget szeretne és családot. Ellenben engem nagyon szeret, sőt így még nem szeretett senkit, de nem szerelemmel. Most vajon mi játszódik le benne? Ezek után tényleg heteró lenne? Azért nem jött össze a dugás?

2017. febr. 13. 12:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen hetero nem lehet, de valószínűleg erős benne a nők és a család utáni vágy.
2017. febr. 13. 13:02
 2/5 anonim ***** válasza:
19%
jézus. az még odáig rendben főleg ha így sokat vagytok együtt h olykor történik vmi köztetek, legtöbb fiúnak azért akad ilyesmi kalandja, na de amikor olvastam h azt akartad h dugjon meg, na onnantól kezdve már nem csodálom h elment tőle a kedve :) azért az már nem amolyan kaland fiúk közt hanem kőkemény homóság. ezek szerint neki meg sok szal sztem heteró a srác. de azt még a legheteróbb is elismeri h a fiúk jobban csinálják az orált, szal ebben nincs semmi fura.
2017. febr. 13. 13:15
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Engedte, hogy leszopd, lesmárold, simogasd, és seggbedug...ha ő nem homi, akkor senki. Az tök mindegy, hogy milyen kifogásokat talál, hogy ne kelljen bevallania.
2017. febr. 13. 14:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem neked akar hazudni,saját magának hazudik,kő keményen (szó szerint :D). Nincs tisztában saját magával kapcsolatban. Fél bevallani magának,hogy ő bizony képes a saját neméhez is vonzódni,az olvasottak alapján nem is kicsit. Meg van rémülve,nem érti mi történik,ragaszkodik ahhoz,hogy ő teljesen heteró,de sajnos nem az és nem is lesz teljesen soha... El kellene engedned,hidd el,végül úgy is nőt választ,családot alapít. Max csak szerető lehetsz mindig,amit majd szemrebbenés nélkül letagad. Tudom mit él át,én is ezen mentem,megyek keresztül. Néha a mai napig próbálom bemagyarázni magamnak,hogy csak beképzelem a dolgokat,de sajnos nem így van...

20 N

2017. márc. 7. 20:13
 5/5 anonim ***** válasza:

már megint ez a "muszáj valahova bepasszírozni"-effektus.

igen, lehet heteró mindettől függetlenül, miért olyan nagy csoda ez?

2017. márc. 8. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!