Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexuális passzív férfiként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuális passzív férfiként élhetek boldog heteroszexuális kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2016. márc. 10. 23:20
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Ha letudsz mondani arról,hogy töfködjék a popsikád akkor igen. Más részrõl nem.
2016. márc. 10. 23:22
 2/7 anonim ***** válasza:
93%

Az első részben hülyeséget írt.

A boldog hetero kapcsolat tartalma lehet bármi, ami boldoggá tesz titeket.

Gondolom nem kérdeznél ilyesmit, ha nyitott lenne a kapcsolatod. Tehát a szexpartner, vagy a harmadik kizárva.

De mindezeken kívül, csak a megfelelő nőt kell megtalálnod.

Ismerek olyan bi férfit, aki 25 éve nős. A felesége nagyon tág gondolkodású. Sokat masszírozza a prosztatáját és más egyéb játékaik is vannak. Nekik jó úgy.

Hogy neked mik kellenek, azt te tudod. A férfi érintése fog hiányozni jobban? Vagy más, amit lehetne pótolni, csak félsz, hogy a nő nem fogja akarni/elfogadni? Habár, ha tudja, hogy biszex vagy, nem fogja nagy meglepetésként érni.

2016. márc. 10. 23:42
 3/7 anonim ***** válasza:
96%
Tudtommal a biszexualitás nem azt jelenti, hogy mindenképpen szükséged van nőre és férfira is, hanem azt, hogy bármelyikbe beleszerethetsz/vágyhatsz. Szóval ha épp egy barátnőd van, akkor normális esetben nem fogsz férfiak után nyáladzani, mint ahogy más nők után sem mert van valakid akivel komolyan gondolod.
2016. márc. 11. 02:48
 4/7 anonim ***** válasza:
62%
Én biszex vagyok, hàzas, van két gyermekünk. Párom tudja hogy biszex vagyok, minden rendben vele. A kapcsolatunk elején már tudta. Általában ki tud elégíteni úgy engem ahogy nekem jó, de volt olyan is, hogy van egy szintén biszex barátom, akivel néha szoktunk szexelni. Feleségem biztatott, hogy ez így neki okés. Mert nem mindig tud olyan lenni mint amire nekem szükségem van, és mivel szeret engem tudja hogy jó az. Nem féltékeny, meg mert mindent tud. Csak azért írom le ezt mert mi így tudunk élni. ;)
2016. márc. 11. 06:59
 5/7 anonim ***** válasza:
80%

Aktív biszex vagyok. 8 éve házas és 10 éve nem keféltem férfival.

Van két gyerekünk és nem is tervezem a jövőben, hogy férfival (vagy akár nővel) csaljam meg a feleségem.

Ha jól elvagy valakivel, akkor senkivel nem csalod meg. Ha bajok vannak, akkor mindegy hogy férfival vagy nővel csalod meg.

Kedves 3-as:

Ha valaki passzív, akkor arra is vágyik, hogy megkeféljék a seggét. Ezt gondolom egy férfinak egy nő nem igazán tudja megadni. Úgyhogy én megértem, hogy miért fél a kérdező. Hiszen pusztán a biológia okán a nő nem igazán tudja kielégíteni egy bi/meleg passzív férfi minden vágyát az ágyban.

37/F

2016. márc. 11. 14:45
 6/7 anonim ***** válasza:
95%

Igen, és #3 leírta a lényeget.

Én is biszex passzív vagyok, de 4 éve már nem voltam pasival, mert azóta csak hetero kapcsolataim voltak. Amiből a legutóbbi már 2 éve tart, és úgy néz ki, lehet, hogy még nagyon sokáig fog. :) És boldog vagyok.

2016. márc. 11. 20:22
 7/7 anonim ***** válasza:
95%
Addig igen, amíg nem kerül előtérbe a passzív vonzalmad. Ha felerősödik, akkor kezdődnek a gondok. Ki akarod-e élni vagy sem. Elmondod otthon vagy sem. Szóval partner- ill. kapcsolatfüggő a dolog.
2016. márc. 11. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!