Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteroszexuális csajok, nők! Ti járnátok biszexuális férfival?
Azokhoz szól a kérdésem aki biztosak heteróságukban és alapvetően elfogadják a melegeket/biszexeket (ami természetesen nem egyenlő azzal, hogy járnának is velük)!
Ui: Bocsi, ha rossz kategória. Azért ide tettem, mert végülis nem biszexuálisokhoz szól a kérdés.
Köszi a választ! És azt eltudnád magyarázni, hogy miért?
Én úgy vagyok vele, hogy kapcsolatot csak nőkkel, férfiakkal csak szexet. De a nőkkel is ugyanúgy élvezem a szexet és férfiből nagyon keveset találok akivel szexelnék, nőből többet.
Tehát szerintem a nőkhöz jobban vonzódom.
Ha kapcsolatom lenne egy nővel, akkor mellette természetesen nem szexelnék sem nővel, sem pasival. Max. ha Ő nyitott a hármasra (de ez utóbbi sem biztos, még sosem tápláltam nagyon komly érzelmeket senki iránt, szóval lehet akkor sem mert zavarna).
Tehát lényegében a tudat zavarna e, hogy a pasid vonzódik férfiakhoz is és, hogy a múltban volt ilyen szex kapcsolata (természetesen védekezéssel)?
Ha adott esetben egy harmast is bevalalsz akkor igen :-D
Amugy nem ezen mulik a dolog hanem a szemelyisegeden
Tudsz kepes vagy e arra h normalis parja legyel az adott nonek ? Huseges vagy ? Stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!