Mit tennél egy kis cég vezetőjeként, ha egy alkalmazottadról megtudnád, hogy homoszexuális?
Azt hiszed csak olyan kérdést lehet itt feltenni aminek TE értelmét látod amire Te engedélyt adtál. És ha fel merészelnek tenni a Te engedélyed nélkül olyan kérdést aminek nem látod értelmét akkor ünnepnapon oldalakat kell irnod bele arról hogy mennyire nincs értelme a kérdésnek ahelyett hogy a családoddal foglalkoznál.
Én azért tettem fel a kérdést hogy az akit érdekel a téma az irhasson hozzá. És nem azért hogy valaki akit nem érdekel aki nem látja az értelmét az beletrollkodjon. neled valamiért erre van igényed. oké legyen. szólásszabadság van. bele kell trollkodnod a neked nem tetsző kérdésbe ahelyett hogy hagynád hogy azok irkáljanak benne nyugodtan akiket érdekel a téma. Végülis lehet jobban is jár ha családod ha ide irkálsz addig sem ők kapják tőled ezt a stilust. És látod? Máris lett értelme ennek a kérdésnek...
itt a fő probléma az h ti a homoszexuális emberrel kapcsolatos tettet eröltetitek vagy ép a homofóbbal kapcsoltosat, és ebben is csak az elbocsájtást. más bennetek fel se merül s ugy próbáljátok beállitani mintha ezek az én gondolataim lennének. pedig én egész másról beszélnék, ha lenne olyan hozzászóló akiben más lehetőségek egyáltalán felmerülnek s nem ezeket eröltetné témaként.
nyilván aki csak ezekre tud gondolni olyan szinten h erölteti is azokkal nincs miről beszélni.
Kérdező, most tisztázzuk: mindenki hülyének néz téged. MINDENKI. Ha nem troll vagy, akkor szerintem vess véged szánalmas ócska gyakoris pályafutásodnak, meg ne is nagyon beszélgess ezentúl emberekkel, mert ők sem fognak komplettnek nézni. Nézd meg a válaszokat, már az elejétől látszik, hogy senki sem vesz komolyan, vagy nem néz normálisnak. Hát elég frusztráló lehet így élni, de hát ez van, ha hülye az ember.
Ha meg troll vagy, akkor meg azt nem értem, hogy miért pont itt csinálod ezt, ahol anti-trollok tucatjai vetik rá magukat a hozzád hasonló idiótákra. Röhögve csinálnak belőletek hülyét, mert teljesen inkompetens balf..szok vagytok nemhogy a netes trollkodáshoz, de a szimpla élethez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!