Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mit tennél egy kis cég vezetőj...

Mit tennél egy kis cég vezetőjeként, ha egy alkalmazottadról megtudnád, hogy homoszexuális?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 2. 11:26
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/120 anonim ***** válasza:
0%

És mit gondolsz válasz helyett miért trollkodták szét ha nem homofóbia miatt? Csípte a szemüket a kérdés. És vajon miért?

Nem trollkérdés volt hanem a kérdést szinte semelyik válaszoló se értette meg, ahogy látom, te se.

2017. aug. 10. 08:48
 112/120 anonim ***** válasza:
0%

"Jó, akkor vágd ki a meleget, kész, haladjunk, hallottad amit akartál.

Itt van pl. a homofób hozzászólás. Nem mintha az egész széttrollkodás háttere nem homofóbia lett volna de itt világosan látszik mit akar a hozzászóló írni, annak ellenére hogy a kérdező közvetlenül előtte (!!!) világosan és egyértelműen leírta, hogy nincs ilyen szándéka és nem is ez a kérdése tárgya.

2017. aug. 10. 09:56
 113/120 anonim ***** válasza:

"És mit gondolsz válasz helyett miért trollkodták szét ha nem homofóbia miatt? Csípte a szemüket a kérdés. És vajon miért?

Nem trollkérdés volt hanem a kérdést szinte semelyik válaszoló se értette meg, ahogy látom, te se."

Te most vagy nem tudod mit jelent a homofób, vagy nem tudsz szöveget értelmezni.

A legtöbben azért hülyézik le a kérdezőt, mert abszolút semmi, de semmi köze sincs a szexuális beállítottságnak a munkavégzési képességekhez. Innentől pedig abszolút semmi köze nincs a témához és kár ezen rugózni, hogy "mit tenne". A leghasznosabb válasz erre: semmit nem tennék, mert nincs miért tenni bármit is.

2017. aug. 10. 13:30
 114/120 anonim ***** válasza:

"Itt van pl. a homofób hozzászólás. Nem mintha az egész széttrollkodás háttere nem homofóbia lett volna de itt világosan látszik mit akar a hozzászóló írni, annak ellenére hogy a kérdező közvetlenül előtte (!!!) világosan és egyértelműen leírta, hogy nincs ilyen szándéka és nem is ez a kérdése tárgya."

Ezt a választ én írtam és ha olvastad volna a korábbi oldalaknál a hozzászólásaimat is, teljesen nyilvánvaló lenne, hogy itt szakadt el nálam a cérna, ezért írtam ezt. A krédező arra ment, hogy ezt mondja ki valaki, kimondtam, ennyi.

Most látom, hogy kemény 17%-on vagy, szóval sikeresen leálltam megint egy trollal vitázni.

2017. aug. 10. 13:32
 115/120 anonim ***** válasza:
0%

A kérdező világosan leírta, hogy nem ezekre gondol, többször újra és újra. Azért jött ki belőletek a homofóbia mert bennetek van.

Mit gondoltok, miért lát bele valaki mindenbe homofóbiát, abba is amiben egyértelműen nem az van? Azért mert ez van bennük.

A 17% pedig az itteni köztudott színvonalat tükrözi. Nyilván ha a tiedhez hasonló válaszolókról kiderül a válaszuk háttere s azt szóvá is teszem, nem fognak örülni, s lepontozzák, mert azt hiszik az annyira sokat jelent. Pedig köztudott, mit jelent az itteni pontozás...

A kérdés egyáltalán nem a munkavégzéssel kapcsolatos s ez a kérdező többi hozzászólásából is kiderül. Ti erőltettétek végig a homofóbiát. Vajon miért?

A kérdésben és a kérdező hozzászólásaiban szó nincs arról, hogy a homoszexuálissal mit kell tenni. Ti erőltetitek végig azt kérdést, hogy kell e valamit tenni vele.

Az is homofóbia ha valaki egy homoszexualitással kapcsolatos problémát a homoszexuális ember problémájának hisz, gondol, erőltet, s mert vagy nincs tisztában vele hogy a homofóbia társadalmi probléma és nem a homoszexuális ember hanem a társadalom problémája saját magával, vagy pedig nagyon is tisztában van ezzel és megpróbálja a homoszexuálisa hárítani azt ami nem is magában a homoszexuálisban levő probléma. Ti ezt tettétek végig. Vajon melyikek vagytok a kettőből?

Vagy fel se fogjátok amit írtam s amit nem értetek arra megy a negatív, hogy aztán lehessen hivatkozni rá?

2017. aug. 10. 13:43
 116/120 anonim ***** válasza:
0%
Mellesleg a választ a 17%-om ellenére első válaszként képes voltam leírni egy értelmes választ, miközben a nagy 68 százalékosok csak egyre nagyobb hülyeséget, s egyre jobban homofób válaszokat voltak képesek leírni, de valódi, a kérdésre adott értelmes válasz valahogy végig nem ment. Hogy is van ez? Na ennyit ér a 68% a 17-el szemben.
2017. aug. 10. 13:48
 117/120 anonim ***** válasza:
Milyen választ adtál, amikor kérdés sincs? És miért állok le mindig trollokkal hülyéskedni?
2017. aug. 11. 17:39
 118/120 anonim ***** válasza:
0%
Mert nem vetted észre, hogy 17%-osként megválaszoltam azt a kérdést amit nemhogy megválaszolni, értelmezni, de még észrevenni se tudtál. Pedig a dátumokat elnézve igazán lett volna mindre időd. Úgy tűnik a 68%-os értékelésedet a piacon vetted. Végül is ha ennyire nagy jelentősége van a számodra akkor nem csoda. Hány felesről mondtál le érte?
2017. aug. 11. 17:50
 119/120 anonim ***** válasza:
Száznegyvenhárom darabról egészen pontosan. Hála égnek, hogy jöttél te, ég adta kamuprofil és megválaszoltad A kérdést!
2017. aug. 11. 23:01
 120/120 anonim ***** válasza:
Nekem valamiért nem volt oly nehéz. Az itteni színvonalat mutatja hogy amibe a 68%-asnak beletörik a bicskája az a 17%-osnak nem okoz gondot.
2017. aug. 11. 23:18
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!