Mit tennél egy kis cég vezetőjeként, ha egy alkalmazottadról megtudnád, hogy homoszexuális?
És mit gondolsz válasz helyett miért trollkodták szét ha nem homofóbia miatt? Csípte a szemüket a kérdés. És vajon miért?
Nem trollkérdés volt hanem a kérdést szinte semelyik válaszoló se értette meg, ahogy látom, te se.
"Jó, akkor vágd ki a meleget, kész, haladjunk, hallottad amit akartál.
Itt van pl. a homofób hozzászólás. Nem mintha az egész széttrollkodás háttere nem homofóbia lett volna de itt világosan látszik mit akar a hozzászóló írni, annak ellenére hogy a kérdező közvetlenül előtte (!!!) világosan és egyértelműen leírta, hogy nincs ilyen szándéka és nem is ez a kérdése tárgya.
"És mit gondolsz válasz helyett miért trollkodták szét ha nem homofóbia miatt? Csípte a szemüket a kérdés. És vajon miért?
Nem trollkérdés volt hanem a kérdést szinte semelyik válaszoló se értette meg, ahogy látom, te se."
Te most vagy nem tudod mit jelent a homofób, vagy nem tudsz szöveget értelmezni.
A legtöbben azért hülyézik le a kérdezőt, mert abszolút semmi, de semmi köze sincs a szexuális beállítottságnak a munkavégzési képességekhez. Innentől pedig abszolút semmi köze nincs a témához és kár ezen rugózni, hogy "mit tenne". A leghasznosabb válasz erre: semmit nem tennék, mert nincs miért tenni bármit is.
"Itt van pl. a homofób hozzászólás. Nem mintha az egész széttrollkodás háttere nem homofóbia lett volna de itt világosan látszik mit akar a hozzászóló írni, annak ellenére hogy a kérdező közvetlenül előtte (!!!) világosan és egyértelműen leírta, hogy nincs ilyen szándéka és nem is ez a kérdése tárgya."
Ezt a választ én írtam és ha olvastad volna a korábbi oldalaknál a hozzászólásaimat is, teljesen nyilvánvaló lenne, hogy itt szakadt el nálam a cérna, ezért írtam ezt. A krédező arra ment, hogy ezt mondja ki valaki, kimondtam, ennyi.
Most látom, hogy kemény 17%-on vagy, szóval sikeresen leálltam megint egy trollal vitázni.
A kérdező világosan leírta, hogy nem ezekre gondol, többször újra és újra. Azért jött ki belőletek a homofóbia mert bennetek van.
Mit gondoltok, miért lát bele valaki mindenbe homofóbiát, abba is amiben egyértelműen nem az van? Azért mert ez van bennük.
A 17% pedig az itteni köztudott színvonalat tükrözi. Nyilván ha a tiedhez hasonló válaszolókról kiderül a válaszuk háttere s azt szóvá is teszem, nem fognak örülni, s lepontozzák, mert azt hiszik az annyira sokat jelent. Pedig köztudott, mit jelent az itteni pontozás...
A kérdés egyáltalán nem a munkavégzéssel kapcsolatos s ez a kérdező többi hozzászólásából is kiderül. Ti erőltettétek végig a homofóbiát. Vajon miért?
A kérdésben és a kérdező hozzászólásaiban szó nincs arról, hogy a homoszexuálissal mit kell tenni. Ti erőltetitek végig azt kérdést, hogy kell e valamit tenni vele.
Az is homofóbia ha valaki egy homoszexualitással kapcsolatos problémát a homoszexuális ember problémájának hisz, gondol, erőltet, s mert vagy nincs tisztában vele hogy a homofóbia társadalmi probléma és nem a homoszexuális ember hanem a társadalom problémája saját magával, vagy pedig nagyon is tisztában van ezzel és megpróbálja a homoszexuálisa hárítani azt ami nem is magában a homoszexuálisban levő probléma. Ti ezt tettétek végig. Vajon melyikek vagytok a kettőből?
Vagy fel se fogjátok amit írtam s amit nem értetek arra megy a negatív, hogy aztán lehessen hivatkozni rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!