Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osztálytársam homoszexuális lehet?
A srác évekig versenyszerűen táncolt,vékony testalkatú.
A srácokkal nem haverkodik,csak lány barátai vannak,de nem hiszem hogy akarna tőlük többet barátságnál,ráadásul a legtöbb lánynak pasija van.
A beszédstílusa is furcsa nekem.
Egyszer megkérdeztem tőle,hogy mit csinált hétvégén,erre azt mondta nevetve,hogy egy forró fürdőt vett közben laptopozott és egy pohár bort kortyolgatott.
Ilyet pasitól még nem hallottam,inkább a lányok szokták ezt csinálni.
Egyébként kedves srác mindenkivel.
Meleg lehet?
"Egyszer megkérdeztem tőle,hogy mit csinált hétvégén,erre azt mondta nevetve,hogy egy forró fürdőt vett közben laptopozott és egy pohár bort kortyolgatott.
Ilyet pasitól még nem hallottam,inkább a lányok szokták ezt csinálni."
Képzeld, nem csak a lányok szoktak fürdeni, laptopozni, meg borozni.....
Az a pasi, aki inkább lányokkal barátkozik, valóban gyakran meleg. Ez, gyerekek, tény. Az a meleg, akinek több a fiúhaverja, illetve az a heteró, akinek több a lányhaverja, létezik, de ők kivételes esetek! Ez tény.
Lehet meleg. Baj lenne, ha így lenne, esetleg örülnél neki? xD
Nekem fiú haverjaim voltak meleg létemre!
Mindig kerestem a társaságukat, és mikor köztük voltam titokban csorgattam a nyálam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!