Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van ez? Egyik osztálytársam azt mondta, hogy a leszbikus lányok nagyrésze fiús, a meleg fiúk pedig általában lányosak.
Először is szeretném tisztázni, hogy nem vagyok homofób, van homoszexuális és biszexuális barátom is (az utóbbit nagyon szeretem).
Szóval.. Az ismerősöm azt mondta. A leszbikus lányok általában tényleg fiúsak, esetleg a fiús lányok, esetleg teljesen úgy kinézők (tomboy) tetszenek nekik?
És a meleg fiúk nagyrésze tényleg lányos, vagy esetleg lányos fiúk jönnek be nekik?
A személyes ismereteitekre vagyok kíváncsi. Hány meleg lányos fiút ismertek, és mennyit, akinek a lányosak jönnek be?
Ezzel kapcsolatos minden infót közölhettek. Légyszi:)
Én nem igazán :D
És nem is hiszem, hogy minden meleg fiú lányos meg a többi. Itt átlagról van szó (ha nem is pontos). Arra lennék kíváncsi, hogy van-e alapja annak, amit mondott.
Ezek mind sztereotípiák
5 leszbikus ismerősöm van, de csak 1 fiús. leszbikus bulikban is jártam már, és sok ott a lányos lány. ;)
Meleget 8-at ismerek és csak 2 lányos. :)
No meg van, amikor hivalkodnak is a másságukkal:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!