Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek elmernek utazni szigorú vallásos közel keleti országokba?
Pl Afhganisztánba Iránba Irakba Szaud-Arábiába vagy Törökországba?Mert ugye tudjuk hogy minden vallás elitéli a
homoszexualitást pláne az iszlám és minden terrorszervezet ha megtudja valamelyik foglyáról hogy meleg azt nem csak egyszerűen lefejezik mint a többi foglyot hanem bizzar hosszú kivégzésel veszik el életét pl pénisz levágásal pénisz kettébe vágásal vagy tüzes vasat dugnak a fenekébe és össze varják a ánusz nyilását.
Nincs a homlokukra írva, hogy melegek.
Terrorveszélyes környékre meg nem csak a melegeknek rázós utazni.
Én voltam az Emirátusokban, és amint láthatod még élek.
Törökország baromira nem szigorú vallásos közel-keleti ország. Isztambulban még meleg szórakozóhelyek is vannak.
Na de ugyan honnan tudnák egy melegről hogy meleg? Nyilván nem kell az utcán csókolózni, meg normálisan kell kinézni, öltözködni (a normális alatt azt értem, hogy nem b**isan, hanem fiúsan).
Persze arra vigyázni kell, hogy mondjuk a szállodai szobát ne franciaágyasként kérjétek, nehogy akár a gyanúja is felmerüljön. Ha ilyen gyanúk nincsenek, akkor ugyan honnan tudnák meg valakiről, hogy meleg...
A helyi jogrendszerek csak a homoszexuális aktust, a homoszexualitás gyakorlását tiltják. Azért, mert valaki meleg, még nem fogják bántani, ha nem ad rá egyéb okot. Pláne ha el sem árulja, titokban tartja végig, hogy az.
A terrorszervezetekkel már más a helyzet természetesen. A terroristák karmaiba viszont normál heteroszexuális, keresztény, európai állampolgárként se szívesen kerülnék... De szerencsére ettől a legtöbb helyen nem is kell tartani, hacsak nem utazol kifejezetten háborús övezetbe.
Második vagyok
Annyit még hozzátennék, hogy annyira rettegnek a kivégzésektől, hogy egy srác még a számomat is elkérte a nyílt utcán :D Bár azért óvatosan, és burkoltan, mert azt mondta, hogy barátkozni szeretne, aztán később mondta, hogy "I love you" :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!