Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus, meleg házaspárok! Hogy oldottatok meg a gyűrűkérdést?
Meg szeretnem kerni a baratnom kezet, mar azt is tudom hogy hol mikor, viszont nemtudom hogy csak neki vegyek e gyurut? Igazabol szerintem kicsit hulye erzes lenne sajat magamnak gyurut venni, es nem is nagyon lenne ra penzem mert neki egy gyonyoru gyemantgyurut neztem ki... viszont szeretnem hogy rajtam is legyen valami es lassak hogy hozzam tartozik.
25LL
A párom egy egyszerű karikagyűrűvel kérte meg a kezemet. Saját magának is ugyanilyet vett. Előtte már beszélgettünk róla és közösen nézegettünk gyűrűket, így tökéletes lett a választása.
26/F
Párommal az egyéves évfordulónkon jegyeztük el egymást egy ezüst kraikagyűrűvel a Balaton parton. A barátom tette fel a nagy kérdést, ill. ő vett mindkettőnknek gyűrűt, amit aznap este felhúztunk egymás ujjára. Azóta is hordjuk és többet ér maga a jelképes jelentése, mint a gyűrű értéke. Amúgy számomra nagyon fontos, hogy egy olyan azonos nemű párkapcsolatban, mint a miénk (ahol a legelején leszögeztük, hogy nincs alá- és fölérendelt szerep), mindkettőnknek legyen gyűrűje. Ez is kifejezi azt, hogy egyrészt szeretjük egymást és összetartozunk, másrészt azt is, hogy egyenlő felek vagyunk a kapcsolatban. :) Persze ez páronként eltérő lehet..
26f m
Csak barátomon van gyűrű :)
Majd az esküvönkre lesz másik gyűrű :)
Ki hol tartja majd az esküvőjét? Én szilveszterkor jegyeztem el a párom/barátnőmet.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!