Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi a véleményetek az MLM-ről?

Mi a véleményetek az MLM-ről?

Figyelt kérdés
Tényleg lehet vele pénzt keresni? Vagy időpazarlás az egész?
2012. jan. 9. 15:25
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/277 anonim ***** válasza:
42%

Egyfelől kéne még az üzletpolitika is, az is odaveszett.

Másfelől:

Volt egy állítás, mindegy kié, a példa kedvéért legyek ez én.

|

|

|

V

Cáfoltátok

|

|

|

V

A cáfolatot cáfoltam, vagy minimum reagáltam rá

|

|

|

V

Elmondtátok hogy: hülye vagyok, nem értem, nincs igazam, tanulnom kéne stb...

De azt nem, hogy miért. Nem foglalkoztatok az érveléssel.

És ugyan ez volt, ha a ti állításaitokat próbáltam meg cáfolni.

Erre mondtam, hogy ennek nincs értelme.

Tételezzük föl, írok egy jó velős cáfolatot most is. Minek? Úgyis csak ugyanazt tudjátok fújni, amit eddig...

Mindig nálatok állt meg a labda azzal, hogy "Á ez hülyeség."

Aztán meg fújjátok, hogy milyen egyszerű lenne a lényeg.

Ráadásul mindezt valaki olyan, aki összekeveri az X-et az Y-al. Azért aki ilyen szinten van ne akarjon már a közgazdaságtanról vitatkozni!

[link]

Csak mert jó! :D

2012. febr. 10. 18:16
 82/277 anonim ***** válasza:
80%

Bakker, elnézni valamit meg összekeverni az nem ugyanaz. Ha felsorolnám, hogy te mennyi mindent csak úgy benéztél akkor abból kisregényt lehetne írni.

Te eddig semmit sem cáfoltál. Csak a saját lüke logikádat követted. De a piac meg az MLM működésével még mindig nem vagy tisztában.

A kifogásokkal meg lehet jönni. Nehéz lett volna lementeni az üzletpolitikát? Gondolom.

Vagy ezek szerint csak egyszer átfutottad aztán csókolom.

A google használata meg ugye nem megy.

[link]

Sajnos törölték a hülyeségeidet, de megpróbálok visszaemlékezni párra:

Pl: "Aki hálózatot épít az a saját konkurenciáját építi."

Na ez egy netto baromság. Amíg nem érted meg az alapokat addig nem is fogod megérteni, hogy miért hülyeség ez. Az alapokat meg nem voltál képes eddig sem megérteni. Ezen nem lehet segíteni. Vagy talán majd jön valaki aki még foglalkozik a hülyeségeiddel. De ezzel kapcsolatban már llaszlo is leírta, hogy hogyan lehet üzletet bővíteni. Bár szerintem ha neked a marketing terv videó a 45mpes prezi meg az üzletpolitika nem volt elég akkor totál reménytelen vagy.

Aztán egy másik ilyen baromság, hogy én döntöm el, hogy a megkeresett illetőt mi fog érdekelni. Egyszer már leírták neked, de ezt sem voltál képes felfogni, hogy nem mi döntjük el. Mi nem döntünk senki helyett. Majd az illető eldönti, hogy őt mi érdekli.

Most így hirtelen ennyi jutott eszembe.

Szabolcs

2012. febr. 10. 18:55
 83/277 anonim ***** válasza:
85%

Az a baj, hogy még az összeadást sem érti, de ő már az integrálásról elmélkedik. Aztán ebből van bőven félreértés.

Gábor

2012. febr. 10. 19:53
 84/277 anonim ***** válasza:
84%

Fordítva.

Állított valami hülyeséget.

Ezt megcáfoltuk.

Akkor meg kitalálta, hogy az nem úgy van, meg hogy rosszul számoltunk. Szóval mindig előjött valami baromsággal.

Plusz még azt sem volt képes felfogni amit már egyszer elmondtunk neki vagy éppen bizonyítottunk. Mindig jött valami újabb hülyeséggel. Naná, hogy belefáradz az ilyenekbe az ember.

És négy ember leírja neki, hogy hülyeség még magyarázatot is kap, de mégsem képes megérteni. Ezzel nem lehet mit kezdeni.

ÉS még finom voltam.

Gábor

2012. febr. 10. 20:39
 85/277 anonim ***** válasza:
89%

ÉS ismét ami mellett nem lehet elmenni.

Sosem kérdez!! Mindig csak a saját feje után megy és így szüli a hülyeségeket.

2012. febr. 10. 21:20
 86/277 anonim ***** válasza:
10%

"Aztán egy másik ilyen baromság, hogy én döntöm el, hogy a megkeresett illetőt mi fog érdekelni."

Netto baromság az, hogy én nem ezt mondtam. Mi az, amit én mondtam? Ráadásul minimum másodjára írtam le? Erre válaszolj. Menjünk apró lépésekben. Amit pedig írtak, abból szintén az tükröződött, hogy nem értette meg a válaszoló a felvetésemet.

2012. febr. 11. 10:25
 87/277 anonim ***** válasza:
89%
Akkor írd le megint, mert törölve lett.
2012. febr. 11. 12:08
 88/277 anonim ***** válasza:
89%
Tejbe, elolvastad már bármelyik említett "tankönyvet" a témában?
2012. febr. 11. 12:41
 89/277 anonim ***** válasza:
86%

Nem valami olyasmi volt, hogy hogyan döntöm el, hogy kinek miről beszélek? És ahhoz, hogy ezt tudjam kb valami látónak kell lennem.

Szerintem még semmit sem olvasott el, mert akkor már értené az alapokat. Legalábbis akinek a 45mp-et oda adtam az megértette. Persze ezek átlagemberek voltak.

2012. febr. 11. 13:29
 90/277 anonim ***** válasza:
89%
De térjünk vissza az előző kérdéshez, amiben állítólag én tévedek.
2012. febr. 11. 14:30
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!