Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Venni akarok egy új eszközt ,...

Venni akarok egy új eszközt , lenne rá igény?

Figyelt kérdés
A munkagépemhez venni akarok egy tuskó maró adaptert. Amivel a tuskókat teljesen a földig gyalulnám. Kb 1,5m beruházás, nem tudom megérné e ?!

ma 07:55
A kérdező szavazást indított:
Megérné
Nem érné
Ott egye meg a fene a tuskót, majd elrohad..
Ennyiért a Pityu kikapja a poklennel :D
5 szavazat
 1/4 A kérdező kommentje:
Magánszemélyeknél 1-2 db a kertben , utcán.. Elég sokat fel kellene keresni. Korábban volt egy céges megkeresésem akkor út mellett kelet volna többet is.
ma 07:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Tuskómarózni a fakitermelők, faápolók, favágók szoktak ha a megrendelő igény tart rá. Nem olcsó szerkezet és jól tud kopni, a fenntartása is drága.
ma 08:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Én alapvetőleg építőipari szolgáltató vagyok. De bővítettem a palettát. Gépi bokor/ fa kivágás. Tuskó kiszedés, és lenne marás is.
ma 09:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Egy lánccal megkötöd, teszel a lánc alá egy nagy kereket és kihuzod a géppel.

Ehhez nem kell tuskómaró. 🙂

Ha sok munka lenne rá, akkor persze megéri.

ma 10:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!