Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Valósan működhet Christina...

Valósan működhet Christina Szekeres Affiliate Akadémiája vagy ez is csak egy újabb átverés?

Figyelt kérdés

Nekem elgondolkodtató miért is osztja meg valaki másokkal ha jól keres magának egy csomó konkurenst kitermelve?Lehet paranoiás vagyok de nekem a videó alatt is inkább kamunak tűnnek a hozzászólások.Meg ha olyan jól megy a csajnak amerikában a biznisz akkor magyarországon miért árulja "apró" pénzért a tanfolyamait?

https://www.youtube.com/watch?v=a6KZzREsvFE

dec. 17. 21:16
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
86%

ha tudsz angolul, akkor kb minden fent van yt-on az affiliate marketingről, fb ads létrehozásáról, stb. ingyen. Semmi új dolgot nem mondd el. Persze, hogy lehúzás, a hiszékeny, lusta, utánamenni és dolgozni nem akaró embereket csábítja be.. úgyse csinálja végig a 99%-uk a leírtakat, az 1% meg jól keres.

Az meg hogy jól megy a biznisze külföldön ez simán lehet egy mellék bevételi forrás.

Nekem is van több bevételi forrásom és ha látok egy új lehetőséget, találok egy új ötletet csinálom is meg. Csak azért mert jó bevételem van, még nem fogom kihagyni.

dec. 17. 21:23
 2/22 A kérdező kommentje:

1/

Na de miért a kicsi magyar piacot húzza le miért nem a nagy amerikait ott több pénz van,vagy bármelyik nagyobbat mert úgy is úgy hirdeti magát,hogy affilate nagykövet.

dec. 17. 21:46
 3/22 anonim ***** válasza:
36%
Az a "kicsi magyar piac" kb 30-40 milliót ér évente és lehet alá is lőttem. Jó pénz az évente, azért cserében, hogy kiküld egy emailt, meg csinál pár videót.
dec. 17. 21:54
 4/22 anonim ***** válasza:
19%

2

Több a buta ember.

dec. 18. 04:38
 5/22 anonim ***** válasza:
61%

Az alapvető probléma már ott kezdődik, hogy a facebook tiltja az affiliate marketinget a szabályzatában.

Tehát amint észreveszik, hogy te affiliate marketingezel, már tiltják is a fiókodat bankkártyástól.

dec. 18. 17:08
 6/22 anonim ***** válasza:
91%

1 jóindulatú bejelentés a hirdetésen, és már manuálisan megnézik, de általában eléggé fejlett az AI-ja a facebooknak ahhoz, hogy gyorsan kiszűrje az ilyesmit.

Tehát már az ötlet is finoman szólva erősen kétséges, nemhogy a többi.

dec. 18. 17:09
 7/22 anonim ***** válasza:
dec. 18. 17:12
 8/22 A kérdező kommentje:

6/

Hát én bármit bejelentettem a facebooknak nem csinált semmit csak annyit írt vissza a csalókra is,hogy a profillal meg a tevékenységekkel is minden rendben van.

dec. 18. 20:06
 9/22 A kérdező kommentje:

7/

Ezt olvastam meg egy videó is volt fent egy rövid amit nem sokkal utána töröltek.Na de mit tud kezdeni a nav egy régóta amerikában élő emberrel?A csaj meg a hívői mindig próbálják kimosdatni magukat,hogy ő nem csaló....

dec. 18. 20:08
 10/22 anonim ***** válasza:
Elolvastad a kommenteket?
dec. 18. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!