Christina Aguilera hogy nézhet ki ilyen fiatalnak, konkrétan huszonévesnek tűnik?
Tudom, tudom plasztika, botox stb VISZONT rengeteg nő van, aki ezeket csinálja és általában az ellenkező hatást érik el. Christina viszont elképesztően ügyesen csinálta, bármit is csinált magával. Csak tudni akarom, mit😂
43 évesen így akarok kinézni én is.
Genetika, életmód az első. Sajnos ez a része igazságtalan, mert nem ugyanonnan indul mindenki.
Azután a normális minőségű kozmetikum. Valószínűleg rendben is van magával, így a plasztikát, botoxot ésszel alkalmaztatja. Nem ördögtől való egyik sem, csak tudni kell hová mennyit.
Nagyon sokat fogyott. Szerintem az arcán történtek beavatkozások, az is eléggé megváltozott.
Plusz rengeteg profi smink, és nyilván a fények, beállítások is számítanak. Ő sem így néz ki reggel, amikor felébred.
Én is 40-es vagyok. Nem olyan nehéz ám jól kinézni, nem szabad elhízni, és nagyon vigyázni kell a bőrödre, nagyon fontos a fényvédelem, hogy ne legyél már a 40-es éveidben olyan ráncos, mint egy öregasszony.
Egyes válaszom olvasd el mégegyszer.
Mert nem érted ezek szerint.
5: Azért az elég túlzás, hogy az összes többi nő nem néz ki ilyen jól.
Oké, neked ő tetszik, de nagyon sokan vannak, akik jól néznek ki. Jól tartják magukat, nem vitték túlzásba a beavatkozásokat.
Na, meg ezek fotók, nem biztos, hogy élőben is ilyen.
#6 nagyon lekezelő vagy, feltételezve, hogy a te válaszodban minden benne van
#7 nézhetnek ki jól, de olyat még nem láttam, hogy konkrétan tényleg 22-nek nézne ki bármelyik
Minden benne van. Nem vagyok lekezelő, inkább te érzed azt, hogy az vagyok, ezért támadsz, mert butaságot írtál.
"Értem, de". És írod, hogy "de a többi gazdag nő".
Ott van a válaszomban, hogy nem egyenlő genetikai állománnyal indulnak. Plusz lehet a többi olyan ömbizalomhiányos még így is, hogy nem lát rá magára. Nem elég 1ml hialuron, rögtön három kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!