Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Christina Aguilera hogy...

Christina Aguilera hogy nézhet ki ilyen fiatalnak, konkrétan huszonévesnek tűnik?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom plasztika, botox stb VISZONT rengeteg nő van, aki ezeket csinálja és általában az ellenkező hatást érik el. Christina viszont elképesztően ügyesen csinálta, bármit is csinált magával. Csak tudni akarom, mit😂

43 évesen így akarok kinézni én is.

[link]

aug. 22. 08:48
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Szóval több száz híres gazdag nő közül csak neki van nagyon jó genetikája, értem, köszi
aug. 22. 12:12
 12/18 anonim ***** válasza:
77%
11: Nem ő az egyetlen, aki jóval fiatalabbnak néz ki. Nagyon sokan mások is. Te nagyon rákattantál valamiért. De ettől még nem mindenki látja annyira tökéletesnek, mint te.
aug. 22. 12:19
 13/18 anonim ***** válasza:
67%

Azt hittem először hogy Madonna.

Agyon van filterezve, retusálva mindegyik képen. Gondolom ozempicezik is, mivel elég dagadt volt, most meg olyan a karja mint egy szál ropi.

aug. 22. 12:43
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

"Azt hittem először hogy Madonna."

Madonna jelenleg arról lett híres, hogy fel van füffedve és nagyon kaotikus, részeg és/vagy bedrogozott videókat posztol.

[link]

Ez a Madonna?

aug. 22. 14:30
 15/18 anonim ***** válasza:
13%
En mar lattam. Soha nem iszom alkoholt se semmit csak asvanyvizet,dietazok. Nagyon sziguru dieta es soha nem terek el tole. Soha nem eszem edesseget se semmit feldolgozottat. fozok magamnak mindig. Soha nem teszek kivetelt soha nem eszdm etteremben. Sportolok, plasztikai beavatkozasokat csinaltatok rendszeresen. Ennyi lemondasra nem szoktak kepesek lenni az emberek . Szigorubb dietan vagyok,mint a testepitok. Nem kerek privit,nem kuldok fizit nem beszelgetek a temarol.
aug. 22. 18:07
 16/18 anonim ***** válasza:
84%

A linkelt képen teljesen a koránál van, egyáltalán nem néz ki 22-nek.

El vagy egy kicsit tájolva.

Oké persze, a mai huszonévesek kinéznek negyvennek. Hozzájuk képest néz csak ki fiatalnak.

aug. 22. 18:28
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy tonna filter. Vajna Timi is ezt csinálja magával instán, aztán egyszer láttam vele egy interjút amikor meghalt Andy bácsi, na ott ugye nem volt semmi filter és esküszöm ledöbbentem, hogy a valóságban mennyire ráncos.
aug. 22. 21:29
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
15: Te szegény! Én úgy is jól nézek ki idősebb koromban is, hogy közben élek normálisan és nem kell se szigorú diéta, se lemondás mindenről.
aug. 23. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!