Mi a véleményetek az MLM-ről?
"És ha már a témánál vagyunk, mi kell hozzá, hogy egy cég kifizesse a vállalkozóit? Ha már nem vállalkozói igazolvány? "
Az FLP-nél Supervisor szintig levásárolható a teljes bónusz. Felette csak a személyes. Aki meg már elérte a SV szintet az bőven megalapozta a saját vállalkozását. De vannak olyanok akik csak a manager szint elérésekor váltják ki az igazolványt és egyben utaltatják át a bónuszt.
"Szerinted akik diplomáznak ilyesmiből mit tanulnak éveken át?"
Két közgazdász is van a csapatomban meg a felsővonalban egy 7 manageres Soaring akinek szintén van két diplomája az egyik az közgazdász én is tanultam közgazdaságtant, meg marketinget is mivel ebből diplomáztam. Ők mégsem állnak elő ilyen bugyuta elméletekkel hanem dolgoznak. A tanáromat amikor megkerestem ezzel ugyanolyan hülyeségeket hordott össze, mint te. Ő azóta is gürizik és semmire sem jut az életben. Az ő dolga.
Megfigyeltük már, hogy ha valamire nem tud válaszolni akkor állandóan terel. Most is ez van.
Szóval térjünk vissza a #79/109-es kérdéshez.
Gábor
Gondolom mivel annyira űberfaszán okos, hiperszuper elméleti közgazdász vagy azt is tudod, hogy ha valaki mellékállásban csinál egy vállalkozást akkor nem kell járulékokat fizetnie. Mivel azt csak egyszer kell megfizetni és a főállás után már egyszer fizetve van. Persze ezt nyilván te is tudtad, de amennyi hülyeséget eddig összehordtál sokkal inkább az jön le, hogy nem tudtad.
Gábor
Keményen kiéleződött itt a téma. Az utóbbi hetekben sokat gondolkodtam egy tényen. A párom és tesója lassan jobban csinálják az üzletet, mint én. Pedig Ők határozottan azt mondták, nem építenek hálózatot. Viszont nagyon jó fogyasztók, és nagyon jól ajánlják másoknak.
Ez az igazi klasszikus forma. Tonk Emil a Magyar Marketing Szövetség alelnöke elmondja, hogy Amerikában ahonnan indult az egész arra alapozták az üzletet, hogy aki fogyasztja a terméket úgyis továbbadja a jó tapasztalatát, és a cég miért ne honorálná meg ezt? Eszük ágában nem volt az, hogy ebből milliomos legyen a nép. Az volt a cél, hogy aki használja elégedett legyen, és olcsóbb vagy ingyen legyen a terméke.
Magyarországra mikor bejöttek az MLM rendszerek épp rendszerváltás volt, és az emberek élvezték a választékot. Nem szerették azt, hogy valaki megmondta nekik mit vegyenek. Ebből jött ki az, hogy tukmálásba ment át. Sajnos sokan rájöttek, hogy ebben hihetetlen pénzek vannak, és csak erre mentek, és nem az "olcsóbbtermék" módszerrel dolgoztak, mint ahogy ezt megálmodták az alapítók.
Ezzel a gondolatmenettel érthető, hogy lényegében a kérdés is magyarázatra szorul: pénzt lehet keresni, ez tény. De ez a kérdés nálunk mindenkiben úgy merül fel, hogy lehetsz e milliomos rövid időn belül? A rendszer maga nem ezért jött létre. Az egész a MEGELÉGEDETTSÉGRE épít. Ez a lényeg.
112:
Igen, tudtam, de nem ez volt a kérdés. De nagyon bizonygatni kell, hogy milyen okos vagy, hát leírtad. Ügyes vagy.
113:
A kérdésre meg kicsit tovább tartott valamiféle választ adni, bonyolult ám a google!
És még én terelek...
79:
Ezen logika alapján akkor azt mondjuk, hogy mindenki, aki nálam korábban regisztrált a cégbe fölöttem van?
"Ezen logika alapján akkor azt mondjuk, hogy mindenki, aki nálam korábban regisztrált a cégbe fölöttem van?"
Nem, de amit írtál abból ismét kiderült, hogy nulla fogalmad van az MLMrõl és soha nem is fogod megérteni.
Gábor
ma 11:25 köszi, ez jó ötlet volt. Találtam egy választ, amivel sikerült meglepnie, persze pár dolgot egyben meg is magyaráz. A fene sem gondolta volna erről a hülyegyereről, hogy lány.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Mindegy, OFF vége.
119:
Mondtam már te nethuszár, hülyegyerekezhetsz a szemembe is, ha bátor vagy. Vagy talán megtanulhatnál írni is, gyökér.
118:
Akkor mégis mi értelme így fölsorakoztatni? Tök mindegy kihez regisztrált a szponzorom, ha már azzal egy szintre lépett?! Az ő szponzora meg kap az eladásom után?!
Egyszerűen csak önmaga ellen fordult a példád.
" "Ezen logika alapján akkor azt mondjuk, hogy mindenki, aki nálam korábban regisztrált a cégbe fölöttem van?"
Nem..."
Oké, értem, hogy nem mindenki, de a te példádban mégis a regisztrációs sorrend határozott meg bizonyos szinteket. Erről korábban szó se volt, nem is ezt állítottam. Fölöttem az van, aki szponzorál, aki azt szponzorálja, meg aki azt, és így tovább. Aki meg csak magasabban van mint én, de a regisztrációs "sorban" nem alá tartozom, ill. még egy szinten van azzal, akihez regisztráltam, ahhoz semmi közöm. Addig, amíg ő följebb nem lép, és itt jön megint képbe a regisztrációs sorrend, de ez már eddig is rohadt bonyolult.
De még egyszer:
A példádban a regisztráció sorrendjében épül fel, hogy ki van ki fölött. Erre kérdésem:
"Ezen logika alapján akkor azt mondjuk, hogy mindenki, aki nálam korábban regisztrált a cégbe fölöttem van?"
Válaszod:
"Nem..."
Okés, akkor most kezdjük el megint?
Tudom, nem értem, terelek, látszik, hogy még az életben nem tettem ki a lábamat otthonról. Mást, újat srácok, valami kreatívabbat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!