Mi a véleményetek az MLM-ről?
"""Elég egyértelmű kellene ennek már lennie, hogy a szinteket nem a fölötted, hanem az alattad lévő struktúra határozza meg."
Azért ez sem igaz ebben a formában. Az üzleti szintet csakis a pontok határozzák meg. "
NE bonyolítsd. Igen, az alattad lévő struktúrában keletkezett pontok. (Magaddal együtt persze.)
"Az ő szintjüket pont hogy az határozta meg, hogy kihez regisztráltak!?"
NEM! Mindenki ugyanonnan, a nulláról kezdi. Függetlenül attól, kihez csatlakozik. De kérlek ne fárasszál már mindenkit, és próbálj meg csendben maradni két napig! A két napot pedig puffogás és posztolás helyett próbáld tanulással tölteni! És tényleg ne egy üzletpolitikát próbálj addig megérteni, amíg szó szerint valóban nem mennek még az alapok sem! Vegyél elő egy általános MLM könyvet! Az érthetőbb lesz. Remélhetőleg két nap múlva egy sokkal értelmesebb beszélgetést folytathatunk.
Egyszer pedig már leírtam neki:
A számok amik a szinteket az ábrában jelölik azok az adott managerhez viszonyított mélységek vagy mélységi szintek. Az első példában 17 mélységig van felírva egy adott vonal. A másodikban meg 7 mélységig/mélységi szintig. Az ábrában meg a legnagyobb mélységi szint az a 7., de lehetne akár 10 is.
Tényleg nem érti az alapokat és képtelen értelmezni az üzletpolitikát is. Persze a hiba a rendszerben van, legalábbis SZERINTE.
Több millió embernek világos és egyértelmű csak NEKI nem.
Szabolcs
" "Az ő szintjüket pont hogy az határozta meg, hogy kihez regisztráltak!?"
NEM! Mindenki ugyanonnan, a nulláról kezdi. Függetlenül attól, kihez csatlakozik. "
Nézd meg az ábrát. Ott van rajta, a nulláról indul, de a 2. szinten.
Grat. már egymás mellett is elbeszéltek.
Eddig még az üzletpolitikára lehetett mutogatni, hogy azt nem értem, most már egy "általános MLM könyvet" kéne forgatnom? Melyikek ezek? Az üzletpolitikák pont arról szólnak, hogy konkretizálják, egyértelműsítsék a szabályokat, hogy ne egy "általános" rendszer szabályait kelljen érvényesíteni. Ergo az üzletpolitikák stabilabbak, pláne vitás kérdésekben.
Egyébként igen, a 147-es válaszban ott a frankó is. Viszont a fölfelé lépkedés során a szponzoráció alakulása nincs konkretizálva. Ha igen hol?
Mikor mondtam én olyat, hogy hiba van a rendszerben? Igénytelen vagy alátámasztani ezen állításodat? És ne gyere azzal, hogy "úgy beszélek", meg "látszik, hogy ez a véleményem", mert ilyet én nem mondtam.
"A számok amik a szinteket az ábrában jelölik azok az adott managerhez viszonyított mélységek vagy mélységi szintek."
Ilyet pedig nem mondtál. Javíts ki, ha tévedek. Mikor konkrétan rákérdeztem is csak az volt a válasz, hogy ezt mindenki érti. Akkor szólj mindenkinek, hogy írják le ők.
Igen, de ezt ma hánytad ide, ráadásul nem magyarázata semminek. Az ábrák tegnap kerültek ki, és akkor hiába kérdeztem róluk. Mélységi szintek, de mi határozza meg a mélységet?
Pláne ne oktass ki olvasásról, az X-et és az Y-t ti nem tudtátok megkülönböztetni.
Most meg nyilván, a regisztrációt nem értem. Na ez mi, ha nem terelés?
Mert csak most lett világos a sok zagyvaságodból, hogy még a regisztrációt sem sikerült megértened.
"Mélységi szintek, de mi határozza meg a mélységet?"
Az, hogy hány regisztrált van az adott vonalban.
"egy "általános MLM könyvet" kéne forgatnom? Melyikek ezek?"
Olvass vissza. Vagy menj el egy könyvesboltba, és kérj egy MLM-ről szóló könyvet. Komolyan ennyire tehetetlen vagy? :(
"Az üzletpolitikák pont arról szólnak, hogy konkretizálják, egyértelműsítsék a szabályokat, hogy ne egy "általános" rendszer szabályait kelljen érvényesíteni. Ergo az üzletpolitikák stabilabbak, pláne vitás kérdésekben. "
Igen, igazad van. De azokat látszólag nem vagy képes értelmezni. Ezért kezdd az alapokkal. Előbb tanuld meg a fizika alapjait (mondjuk F=m×a), csak aztán próbáld meg alkalmazni egy konkrét példán. Fordítva nehéz, számodra az eddigi hozzászólásaid alapján megoldhatatlan feladat.
"Az, hogy hány regisztrált van az adott vonalban."
A vonalat sem fogja érteni! Egy könyv szószedetében meg ott lenne. DE LUSTA ELOLVASNI EGY KÖNYVET, MIT VÁRSZ TŐLE?!? Neked meg nem kell mindent leírnod, leírták már előtted! Hivatkozz rá!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!