Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi a véleményetek az MLM-ről?

Mi a véleményetek az MLM-ről?

Figyelt kérdés
Tényleg lehet vele pénzt keresni? Vagy időpazarlás az egész?
2012. jan. 9. 15:25
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/277 anonim ***** válasza:
91%

Tudom, mert főleg a 75%-os,Sándor, Gábor, Te meg én írtuk le. Csak nincs kedvem mindent visszakeresni.

Én most megyek squasholni, utána meg regisztrálok pár embert ha ők is akarják. :) De nem szervezek be senkit sem. :)

Szabolcs

2012. febr. 15. 13:08
 162/277 anonim ***** válasza:
6%

" "Mélységi szintek, de mi határozza meg a mélységet?"

Az, hogy hány regisztrált van az adott vonalban. "

És az adott számú regisztrált egymáshoz viszonyított szintjeit mi határozza meg? Ha nem a regisztráció?

2012. febr. 15. 13:13
 163/277 anonim ***** válasza:
93%
Nincsenek egymáshoz viszonyított szintek. Már megint milyen elméletet alkottál meg?!? Látod, egy újabb értelmetlen hozzászólás. És az összes hozzászólásod ilyen volt, és ilyen is marad addig, amíg nem rágod át magad a könyveken. Talán utána is.. :(
2012. febr. 15. 13:14
 164/277 anonim ***** válasza:
95%

Ja, és mégis mi függ attól, hogy ki milyen szinteket ért mi alatt?

MI A FENÉT AKARSZ MONDANI?!?

2012. febr. 15. 13:16
 165/277 anonim ***** válasza:
29%

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..

Ennyit erről. Semmit nem bizonyítottatok, csak bizonygattatok dolgokat, olyan érvekkel, mint "az átlagemberek értik", "Több millió embernek világos", leírtuk már de nem emlékszem hol, meg hogy le van írva az üzletpolitikában. Mikor már ott tartottunk, hogy a példáitokat kezdtem szétszedni, újra ugyanezekkel vágtátok el a vitát. Nem is beszélve az olyan zseniális érvekről, hogy "a gyakorlatban ez nem így van". Az kit érint? Szabályokról van szó, ezeket fogadja el, akit berántotok a kisded játékotokba a szánalmas ígéretekkel. És minden lényegi kérdésre csak terelés, kioktatás a válasz. Vagy eszement baromság, mint pl. a sok Tesco-s xbox-os példa, amit szintén elég hosszan cáfoltam, válasz, reakció nélkül.

MLM-ezni akarsz? Tessék, ilyen kollégákra (is) számíts. Meg bármilyenekre, mivel mindenki korlátok nélkül terjesztheti a nagy lehetőséget. Kérdésed is van? Nem baj, a garancia te magad vagy a sikerre, meg mi is! Csak listát kell írnod, telefonálnod, és már úton is vagy az ígéret földjére. Ha meg problémád van, légy ügyes, és oldd meg, mint a gyártulajdonosok. És ha a céged tönkremegy? Sz*rd le! Csak átmész akármikor máshová, és ugyanúgy folytathatod. Hát mi akadálya lenne ennek?

És itt sokkal jobb, mint a tanult szakmádban, elvégre csak a szponzoraidnak keresed a pénzt, meg a cég részvényeseinek. Ja, hogy TB-t akarsz? Egyéni probléma...

Gondolkodjatok, tájékozódjatok, és ne csak azoktól, akiknek az az anyagi érdeke, hogy alattuk hálózatépítsetek. Ha ennek miértjét magyarázni kell, inkább keressél meg privátban, mert én vagyok az örök élet forrása, mindenki más csak hazudozik erről, és majd általam eljutsz a mennyek országába! Komolyan! Minek törődnél földi hiúságokkal? Gyere, tőlem az örök boldogságot kapod!

2012. febr. 15. 14:22
 166/277 anonim ***** válasza:
93%

"Ennyit erről."

Na hál'isten! Talán visszavonul olvasni. Ha tényleg elolvassa, amit kell, valószínűleg sosem látjuk viszont ezen a fórumon. :)

Jó lenne, már úgyis mindent megcáfolt, és minket tökéletesen összezavart a szakértő hozzászólásaival. Egészen elhiteltelenedtünk. És ha mi hiteltelenek vagyunk, a rendszer a hibás, ugye? Csak nehogy rájöjjenek az aljas szándékainkra a gyanútlan olvasók! :)

2012. febr. 15. 14:30
 167/277 anonim ***** válasza:
93%

Van néhány dolog amiért nem érthetitek egymást.

-Szint:

1., ritkábban a mélységet szoktuk így nevezni. Egy x személyhez képest y hányadik emberke a szponzorálási listán. Ez lényegében nem pénzügyi kérdés (csak a jogdíjas szinteken). Érdemes foglalkozni ezen "távolabb" levő emberekkel is, mert ez stabilitást ad a köztes embereknek. És persze neked is.

2., Az üzletben a munkával elért szint. Ez az amit mindenki nulláról kezd. Itt aztán kismillió felállás lehet. Általános az az, hogy "előzés" nincs. A pontok mindenkitől feljönnek, így Te ideális esetben magasabb szinten leszel, mint a szponzoráltad. Nem ideális eset az az, ha csak "egylábú" vagy, egy szorgiborgi emberrel csinálod meg az üzleti szinted. Ekkor ő "feltol" és egy szinten lesztek. Ezért Te nem kapsz pénzt. Ő dolgozott meg érte, szóval így korrekt. Manageri szinttől lehet előzni, mert mindenki annyi manageri csoportot épít amennyit tud. Lehet a szponzoráltnak van 25 manageri lába, és gyémánt, a vezetőjének pedig "csak" 4 és ezzel ő senior.

Szponzor:

1., Akihez csatlakoztál. Közvetlen.

2., Akivel együtt dolgozol. A saját vonaladban akinek érdekeltsége van a sikeredben. Ha több emberen felfelé csak azonos üzleti szintűek vannak akkor mennek feljebb aki magasabbon (supervisor... manager) van.

2012. febr. 15. 14:35
 168/277 anonim ***** válasza:
93%

Lenne szíves valaki szólni a központnak, hogy ma ne utalja már a pénzem, mert nem érdemlem meg, mert egy csomó apró dolgot nem tudok még a rendszerről!

Meg szólni kellene Nekik, hogy a rendszer nem működik! Szerintem még nem tudják. Utalgatják szatmánba a fizetést...

Én meg megyek a csapatomnak szólok, hogy csak véletlenül lettek jobban a mi termékünktől, vegyék meg inkább harmadáron a drogériában. Azt is elmondom nekik, hogy bocs nem értek az egészhez, mert nem én fedeztem fel a Q10-et, és azt sem tudom mik a Magyar jogszabályok a mennyiségekkel kapcsolatban. Épp ezért álljanak vissza a pipára az asztmások, vegyék elő a zsebkendőt az allergiások. Akinek meg ízületi baja van éljen fájdalomcsillapítón inkább, mert inkompetens vagyok.

2012. febr. 15. 14:58
 169/277 anonim ***** válasza:
6%

Varga Sándor81

Őszinte tiszteletem a hozzászólásért. Ilyen formában lehet vitatkozni.

Ezek konkrétumok, és olyanok, amikkel kapcsolatban korábban minimum kérdéseket fogalmaztam meg, de nem egy állításomat is alátámasztják.

Értsd: a hierarchiát a szponzoráció határozza meg.

A szponzor fogalmát is végig így kezeltem, és ebből a megfogalmazásból is az következik, ami az alap felvetésem volt.

Aszongyahogy:

"Szponzor:

...

A saját vonaladban akinek érdekeltsége van a sikeredben. Ha több emberen felfelé csak azonos üzleti szintűek vannak akkor mennek feljebb aki magasabbon (supervisor... manager) van."

A megfogalmazás nem a legjobb, de erről van szó. Hiába regisztrált valaki korábban, az én szponzorom szintjén "leragad", kiesik a láncból, és a felette lévő szponzor szponzorál már engem is, csak köztünk van egy generáció. A "leragadt" magasabban van mint én, de nem fölöttem. Sem regisztrációs sorrend, sem a szponzoráció alapján nincs már fölöttem.

2012. febr. 15. 14:58
 170/277 anonim ***** válasza:
0%

Varga Sándor81

Én ilyeneket nem mondtam. Cáfolj rá légy szíves, és ne kezdj el te is ezen a szinten kommentálni.

2012. febr. 15. 15:01
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!