Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi a véleményetek az MLM-ről?

Mi a véleményetek az MLM-ről?

Figyelt kérdés
Tényleg lehet vele pénzt keresni? Vagy időpazarlás az egész?
2012. jan. 9. 15:25
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/277 anonim ***** válasza:
38%

[link]

Ez minden? Valami MLM közeli netes neve nincs honlapon megjelent egy cikk, ami ezt állítja. És mit is állít? Hogy ááámerikában, egy erősen középszintű főiskolán Network Marketing képzést főszakként kínálnak.

[link]

Erről az iskoláról van szó.

[link]

[link]

A marketing kulcsszóra is érdemes rákeresni, hagyományos szakokat találni csak.

De majd ezt is mondjátok el huszonhatszor, hogy linkeltetek olyan egyetemet, ahol oktatnak ilyet, mert valami gagyi honlapon ezt állították, és hogy milyen jól megcáfoltatok, én meg csak hülyeségekkel jöttem csak.

2012. febr. 16. 09:47
 192/277 anonim ***** válasza:
87%

" [link]

Erről az iskoláról van szó. "

Hmmm, valaki nagyon igénytelen volt itt fölöttem.. De ezen gondolom nem csodálkozunk. Azért segítsünk neki:

[link]

2012. febr. 16. 10:10
 193/277 anonim ***** válasza:
86%

Nézzük Sanyi példáját.

1. Senior Manager

2. 1db Gyémánt és 3db Manager

3. 25 Manager

A többiről nem nyilatkozott így vegyük azt, hogy azok csak sima managerek. Ez csak elméleti síkon igaz, mert kizárt, hogy a 25 managerből ne legyenek olyanok akik alatt nincsen több manager.

Tételezzük fel, hogy

- minden Manager csoportnak havi 4millió a forgalma

- átlagosan minden Manager a saját csapatából 10%-ot keres.

A valóságban ezeket nem lehet ilyen egzakt módon meghatározni. A könnyebb számolás és a könnyebb érthetőség miatt most ezek alapján számolok.

Egy ábra, hogy hogyan is helyezkednek el ezek

[link]

1. Senior Manager A közvetlen alsóvonalból keres 4x4Mx6%=960e Ft

A második mélységből 25x4Mx3%=3.000.000Ft

Saját csapat: 400e Ft

Össz: 4.360.000Ft

2. A Gyémánt a közvetlen alsóvonalból 9%x4Mx25=9.000.000Ft + a saját csapat 400e =9.400.000Ft

A másik 3 manager pedig 400-400 ezret fejenként

3. 25 Manager, mind 400e-et fog keresni. 4millióx10%=400e

Ismét jól látható, hogy aki felettem van az nem feltétlenül keres többet.

Ismét cáfoltuk ezen megállapítást.

Szabolcs

2012. febr. 16. 13:11
 194/277 anonim ***** válasza:
93%

Szabolcs: Na vajon ebbe hogyan fog belekötni? :DD

Gábor

2012. febr. 16. 15:02
 195/277 anonim ***** válasza:
93%

Na mit találtam? Megint egy rohadt nagy kamugép szöveg:

"FLP-nél rendszeresen vásárolnak a munkatársaim, mivel vagy futár hozza, vagy az ismerősük, a munkahelyen veszik át. Többször is láttam ilyet, sőt én is vettem már át az ismerőstől. Soha nem volt róla semmilyen papír"

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-kerd..

Akkor vajon ez micsoda?

[link]

Komolyan, hogy lehet valaki ennyire utolsó hazug mocsok?

2012. febr. 16. 16:20
 196/277 anonim ***** válasza:
85%

Erről a sok össze-vissza mellébeszélésről meg torzításról Steve Jobs jut eszembe. Neki volt ilyen "valóságtorzító mezője" vagy micsoda. Igaz ő csak néha torzított, Tejbe meg állandóan terel.

Persze ez sem lesz bizonyíték majd kitalál valamit, hogy az FLP illegálisan számla nélkül forgalmaz mindent.

Szánalmas.

Szabolcs

2012. febr. 16. 20:01
 197/277 anonim ***** válasza:
93%

Kicsit beleolvastam abba a fórumba és már ott is csak azt volt hajlandó igaznak elfogadni amit ő írt le. Ez már betegség. Bárki bármit írt neki azt mindig vagy figyelmen kívül hagyta vagy úgy kezelte, hogy nem igaz. Amit képtelen felfogni vagy csak szimplán ellenkezik a saját képzelt valóságával arra egyszerűen azt mondja, hogy nem igaz.

Ilyenre bőven van példa. Szánalmas.

Szabolcs

2012. febr. 16. 21:13
 198/277 anonim ***** válasza:
85%

Már több, mint egy napja nem írt. Lassan hiányolom. :DD :DD Most biztos bújja az üzleti tervet és felépíti a saját rendszerét amibe az én példám biztos nem fér bele, és tuti hibás lesz.

Persze ő jobban tudja, mint egy Soaring manager. Sőt ő mindenkinél jobban tudja, hogy a mi példáink hibásak. Amikor nekem magyarázták ezt akkor egy Soaring írt fel majdnem ugyanilyen példát.

Szabolcs

2012. febr. 17. 13:14
 199/277 anonim ***** válasza:
85%

Ezt most kaptam.

Van itt még akit ez érint. Ezek szerint újra lehet Nature-Min-t kapni Mo-on. :) A sok tulok meg kitiltotta. Idióták ezek a jogalkotók.

FLP KÖZPONT INFÓ:

Kedves Munkatársaink!

Örömmel értesítünk Benneteket, hogy a 107/2011(VI.30) Kormányrendelet a látvány csapatsportok támogatásáról lehetõvé teszi, hogy sportorvos által igazolt gyógyszerek és gyógyászati segédeszközök a csapatok által beszerzésre kerüljenek, ebbe a körbe az FLP doppingmentes termékei is bekerültek. Bõvebb információt a mellékletben találjátok.

Dopping-mentességi vizsgálattal rendelkezünk az alábbi termékekrõl Magyarországon:

-Aloe Vera Gel

-Aloe2Go

-Forever Pomesteen Power

-Aloe Blossom Herbal Tea

-Forever Kids Multivitamin

-Forever Arctic-Sea

-Forever Garlic-Thyme

-Forever Nature-Min

-Fields of Greens

-Forever Absorbent C

-Aloe MSM Gel

-Aloe Heat Lotion

Ez a lista megtekinthetõ a Wessling Laboratórium honlapján, ezen a linken:

[link]

ARGI+ és a FAB doppingmentességi igazolásának linkje, melyet a kölni olimpiai akkreditált Kölni Dopping Intézet készített:

ARGI+

[link]

FAB:

[link]

Ha bármi kérdésetek van, nyugodtan keressetek engem.

Sok sikert kívánunk!

Üdvözlettel:

Dr. Milesz Sándor

Ország igazgató

[link]

2012. febr. 17. 17:32
 200/277 anonim ***** válasza:
92%

Tejbe itt meg pasinak adta ki magát. Elég érdekes. Egy nagy kamu az egész csávó/csaj, hermafrodita :D

# 6/12

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__23..

2012. febr. 19. 13:30
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!