Mi a véleményetek az MLM-ről?
"És leírtam, nem is egyszer, hogy volt hibás állításom"
Na mutasd! Hol?
Főleg az előbbi négyről amit felsoroltam mutasd, hogy hol ismerted el, hogy tévedtél.
Szabolcs
És megint ki kezdte a sértegetést? "ostoba"
Nem merek találkozni? Miért kellene mernem? Meg akarsz verni vagy mi? Szánalmas vagy. Ez nem merészség kérdése, csak az ilyen emberekre nem fogok időt pazarolni, már így is amikor ide írogatok az is csak pazarlás, de épp ráérek.
Szabolcs
"Mersz találkozni? Nem, ennyi."
:) Vigyázz, mert gyúr ám! :) A munkahelyén, ha kevesen látják, néha lenyom egy-két fekvőtámaszt! A végén még megver, ha nem adsz igazat neki! :D
Óóóóó, a csajok álma! Okos is és erős is! Nem csoda, hogy így odavannak érte! :)
Hátha ide téved valaki aki ennek hasznát is veszi.
Igaz ez már nagyon régi ja meg angol szóval nem árt hozzá angolul tudni, de a lényege érthető.
Szabolcs
Szerintem menjünk mind egyszerre. Négyen-öten már biztos elbírunk vele. :)
És persze ő fizeti az utiköltséget, hogy egy ilyen baromság miatt utazok feleslegesen.
Hogy lehet ennyire nehéz felfogású valaki, hogy nem érti meg azt, hogy fölöslegesen nem szórjuk a pénzt, főleg nem ilyen baromságokra?
Ez az út kb 7000-7500 Ft-ba kerülne arról már nem is beszélve, hogy mennyi időt elb@sznék ezzel. És lenne értelme? Nem!
Ennyi erővel az ablakon is kidobálhatnám az ezreseket. Biztos örülne neki sok ember. :)
Egyébként már megint egy kamun kaptam ezt nyomorék kamugépet. Korábban azt írta, hogy ő nem hajlandó utazni és nekünk kell "házhoz" menni, most meg azt kamuzta, hogy a munkája miatt állandóan utazik.
Mennyit hazudott ez már eddig!? Hihetetlen.
Gábor
Amíg nem hajlandó a legalapvetőbb és már TÖBBSZÖR is cáfolt tévedéseit sem elismerni addig nincs értelme vele találkozni.
Mondjuk kezdetnek leírhatná azt, hogy
Én Tejbegrízeskenyér elismerem, hogy tévedtem az alábbi dolgokban:
* aki felettem van az mindig többet keres, mint én
* alattam minden vásárlásból részesedem
* felettem mindenki jutalékot kap a vásárlásaimból
* hogy minimum két hónap kell ahhoz, hogy valaki nagykereskedelmi áron kapja meg a terméket.
Na ha ezt leírná az már nagy előrelépés lenne.
Le sem kell írnia, csak bemásolni. :)
Szabolcs
"* aki felettem van az mindig többet keres, mint én
* alattam minden vásárlásból részesedem
* felettem mindenki jutalékot kap a vásárlásaimból
* hogy minimum két hónap kell ahhoz, hogy valaki nagykereskedelmi áron kapja meg a terméket."
Azért ne mossunk egybe dolgokat! Az első három állítás alapvető fontosságú ismeret, ha MLM-ről beszélünk. A negyedik meg egy konkrét MLM-mel kapcsolatos, és azon belül is partikuláris probléma. Kb. olyan nagy jelentőségű kérdés, mint amikor azon ment a diskurzus, hogy lehet-e fényképezni rendezvényen, vagy miért nem kapható 1/4 kg-os kiszerelésben a kávé :)
Az igaz, hogy az utolsó cég specifikus, viszont nála állandó jelenség az üzletpolitika félreértelmezése. Nem egyszeri és egyedi esetről van szó.
Oda is akartam írni, hogy FLP csak már elküldtem és nem foglalkoztam vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!