Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Minden bizniszem egy nagy...

Minden bizniszem egy nagy fos. Azthiszem hogy mekkora deal aztán fele annyit kapok érte. Aztán belekezdek egy egyéni vállalkozásba és csődbe vittem? Miért vagyok ilyen gagyi?

Figyelt kérdés

Csődbe vittem egy egyéni vállalkozást, nem volt elég pénzem a következő munkához. Bármilyen üzletet kötöttem, jól nem jöttem ki belőle. Bármibe fektettem elrontottam.

Mindenkori legalacsonyabb a vagyonom.

Visszamegyek egy egyszerű 8 órás melóhelyre és, gondolom én oda vagyok jó, ez van be kell látnom.

Vagy ezt lehet valahol tanulni?

Hogy milyen helyzetekben hogy kell kiszámolni hogy a legjobban járj? Stb?

ma 09:49
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Konkrétan mi történt?
ma 09:52
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Mert nem értesz hozzá. Igen, ezt lehet tanulni. Saját károdon, vagy van jó pár vállalkozást építő kurzus. Persze ezek többsége csak ámítás és lehúzás. Viszont pl a Kulcsárakadémia az eléggé megéri az árát szerintem.
ma 10:18
 3/8 anonim ***** válasza:
88%

Nem mindenkinek való a vállalkozás...

De képezheted magad, vannak tanfolyamok.

Mihez értesz amúgy? Vagy barkochbázzunk?

ma 10:18
 4/8 anonim válasza:
60%
Van például üzleti kockázatelemzés, amit meg tudnál tanulni, kifejezetten hasznos tud lenni.
ma 10:45
 5/8 anonim ***** válasza:
71%
Az üzleti kalkulációval kellene kezdeni, mert jelen pillanatban elmondásod szerint minden munkádra ráfizetsz, tehát azt sem tudod kiszámolni, hogy milyen munkát mennyiért vállalj el.
ma 11:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Üzleti tervhez képest milyen számokat kaptál?
ma 12:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Mindenki “csődbe viszi” az első vállalkozását, ez nem olyan dolog, amiből azonnal dől a pénz. Csak annyi a különbség, hogy valaki 600 milliót is eléget és akkor se jön rá, hogy nem neki való. (Erre élő példa volt a cápák közöttben) Igazából nem mindenkinek van azonnal vállalkozó szelleme, vagy soha nem is lesz, csak kevés embernek. Aki hajlandó elfogadni, hogy hibázik és tanulni tud a hibáiból, na abból nagy vállakozó lesz. Elején senkinek nem dől a pénz.
ma 12:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Hagyjuk már ezt az üzleti tervet meg minden első vállalkozás csődbe megy fæszságot!

7 éve vállalkozó vagyok, semmiféle üzleti tervem nem volt sose, csődbe se mentem,pedig megválogatom kinek dolgozom…

Kell egy jó üzleti érzék, egy számológép meg egy megbízható könyvelő. Akinek nincs semmi üzleti érzéke, abból akkor se lesz sikeres vállalkozó, ha üzleti terveket írogat

ma 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!