Mi kell egy vállalkozás elindításához?
Figyelt kérdés
Sziasztok a Férjem Afghán állam polgár már 2009 óta él Magyarországon, 2016-ban házasodtunk össze, 2017-ben megszületett a közös gyermekünk, folyamatos munkahelye van és már gyerek kora óta álmodozik egy saját kis étteremről, viszont ahhoz nem tudjuk hogy hova kell fordulni, gondoltam itt megkérdezem tőletek hátha van itt olyan aki ilyesmin átment, nem tudom hogy egy kis étteremhez körülbelül mennyi pénzre lessz szüksége stb.ma 13:52
1/2 anonim válasza:
A vendéglátóhelyek 70+% -a, az első évben becsődöl!
Mennyi pénz kell? >:) SOK.
- Bérled/veszed a helyet?
- Színvonal? Ócsó vagy elit?
ÉN, nem kezdenék ilyenbe!
2/2 anonim válasza:
Több pénz kell mint gondolnátok, mivel nem értetek hozzá, így lesz egy csomó felesleges kiadás. Előbb nyitnék ruhaboltot mint éttermet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!