Saját vállalkozás. Hogyan, merre induljak?
Sziasztok!
Szeretnék olyanoktól érdeklődni, akik jártasabbak a témában. Saját vallakozáson gondolkozom. Ruhát szeretnék árulni. (Tudom-tudom, millió van, én mégis szeretném.)
Elsősorban, kihasználva a modern világot, interneten keresztül árulnám, például marketplace, facebook oldalt létrehozni, ilyesmi. Mindeképp törvényesen, tehát gondolom egyéni vállalkozás vagy kft szükséges. Ehhez akkor szükség lesz egy könyvelőre is.
Eddig megvagyok. Milyen engedélyekre lehet még szükségem? Merre induljak?
Köszönöm, ha érdemben tudsz segíteni.
Nem kell hozzá könyvelő, ha tudsz könyvelni magadnak is és értesz hozzá.
Engedélye? Nem kell hozzá engedély. Tudd igazolni az áru eredetét egye esetleges ellenőrzésnél, adj számlát a vásárlások után és kész, árulhatod.
De hogy fogod megoldani a méretproblémák miatti visszaküldéseket? Hisz annak minden esetben költsége lesz számodra.
Plusz e mellé az át nem vett csomagok költségeit is ki kell tudnod termelni.
Fb oldal és csoport elérése a béka segge alatt van. Kevesebb mint a követők 1%át éred el. Marketplace tele van ruhákkal. Miért tőled vásárolnának? Ha fillérekért adod, akkor meg nem lesz rajta profitod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!