Saját vállalkozást alapítani, hogyan induljak neki?
Pici családi vállalkozást szeretnénk indítani és már a tervek megvannak, viszont adminisztrativan még semmit se tudunk hogyan kell elindulni.
Pl alapítani kell egy céget?
Kb milyen költségekkel jár kezdetben kb mindez? Mint a Kata régebben hogy havi kb fix 50 ezer ft volt azthiszem persze tudom hogy ez már megszünt.
Ezen a téren semmit se tudunk még :)

egyéni vállalkozás, KATA vagy átalányadó
az persze átgondolandó, van-e annyi rendezvény elérhető közelségben, hogy megérje ez a story (esőben, nagy szélben nem mennek ki az emberek, télen a baromira túlárazott helypénzt igénylő karácsonyi vásárokon kívül nincsenek más rendezvények)
sajna, a '90-es években fénykorukat élő piacoknak, vásároknak rég leáldozott, pedig igazán jó potenciál volt bennük

Lényegében mit akarsz csinálni?
Én pici egyéni vállalkozó akarok lenni,
vállalnék alap épületvillanyszerelést, bojlercserét, karbantartást, telektakaritást, bozótirtást, fűkaszálást, eresztakaritást, fakivágást, keritésfestést, lomtalanitást, épületbontást, árokásást, keritésépitést.
Csak egy kattintás lenne, csak kellenének hozzá megrendelők...
Neked vannak?

Ahha, most látom csak...
"Igen, Kereskedelem lenne a cél és rendezvényekre települnénk ki egy kis fabódés utánfutóval és kezműves dolgokat árulnánk ( pl fagyi , kürtöskalács , vattacukor) . Annyira kis vállalkozás lenne hogy kb 2 ember dolgozna benne vagy én vagy a feleségem."
Véleményem szerint, ehhez némileg csókosnak kellene lenni a rendezvényszervezőknél / polgármesteri hivatalokban, mert miért pont téged engedjenek oda be árulni?
Érted a dolgot...
Szerintem próbáld megszervezni a saját rendezvényed, ha már máshová nem igazán sikerül bejutni, mert ha ilyen kiadó parkolókat keresel áruházak mellett, akkor nem biztos, hogy megéri majd a dolog, mivel tisztában vannaka saját forgalmukkal, innentől a tiéddel is képben lesznek, és tudják, hogy mennyit lehet majd maximálisan elkérni bérleti díjként, azaz majd ők "kiszámolják" mennyit kereshetsz aztán vagy szerencséd van és meg is keresed (mert jönnek vásárlók) vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!