Mi a véleményetek az MLM-ről?
Persze ő mindent ért. :DD :DD :DD
Én mondtam mindenki hülye csak ő a helikopter. :)
Gábor
Jól van okoska te jobban tudod, mint azok akik ezt csinálják. És ahogy már többször leírtam, arról nem mi tehetünk, hogy ennyire hülye vagy és nem tudod értelmezni a leírtakat.
Szánalmas
Gábor
Hagyjad, buta, nem tud szöveget értelmezni! Mit vesződsz vele?
És nyugi, én pár hónapja kívülálló érdeklődőként ugyanazt olvastam, amit ő. Nem emberek magyarázták nekem, hanem utánaolvastam a neten, megnéztem a szabályzatot. Az igaz, hogy nem a hibát kerestem benne, hanem meg akartam érteni. Számomra egyértelmű volt, tehát nyilvánvaló, hol a hiba.. ;)
"Számomra egyértelmű volt"
Mint ahogy egyébként a legtöbb embernek az. :) Persze aki az alapokat sem képes megérteni. :DD :DD
Gábor
ma 19:33 "és én tanuljak tiszteletet mi?"
Feltételesen volt megfogalmazva. Ha esélyt akarsz adni arra, hogy én valaha személyesen szóbaálljak veled, akkor erősen ajánlom. Ha nem, nem. Attól függ, mi a célod.
Ha már szóba kerültem akkor én is írok már valamit.
Holnap felhívom az FLP központot és megmondom nekik, hogy az a munkatársam aki január 10-én regisztrált és 27-én lett 2 pontos nála valamit nagyon elb@sztak, mert neki még mindig NDP áron kellene adni a terméket. Csak azt nem értem, hogy január 27-e óta miért kapja ő is nagyker áron?
Erre tud valaki valami ésszerű magyarázatot adni? :) Nagyon bénák ezek ott a központban. :D
Állítólag az én példám érthető volt. Biztos? :)
Csak azt nem értem, hogy a Gáboré miért nem, amikor ő is ugyanúgy gombócokat rajzolt. Érdekes egy rakás ember megértette már ezeket az ábrákat meg ennek a működését.
A 75%-osnak igaza van ilyen stílusban írkáló emberrel én sem találkoznék.
Egyébként hihetetlen, hogy az emberek mindenféle hazugsággal tudnak előállni ahelyett, hogy azt mondanák, hogy nem érdekli őket.
Van egy idős hölgy (túl a 70-en) munkatársam és nála tartottunk egy családit. Volt ott egy fiatalabb hölgy (30 körül) akit látszólag érdekelt a dolog. Kapott infó anyagot és megbeszéltük, hogy majd találkozunk. Ezt hívják utótalálkozónak vagy HTT-nek (hogyan tovább találkozó). Ezt lemondta és mondta, hogy hívjam fel két nap múlva.
Amikor felhívtam akkor azt hazudta, hogy a gyereke beteg lett és el kellett utazniuk Szegedre mert ott van valami orvos.
És most jön a poén. Még aznap mentem az idősebb hölgyhöz ahhoz, hogy eljussak a lépcsőházukhoz el kell mennem egy buszmegálló mellett. Na és kit láttam ott? Azt a nőt aki állítólag Szegeden volt. A hívástól eltelt kb 40 perc enyi idő alatt meg nem lehet visszaérni onnan.
Többet nem hívtam az infó csomagot vissza adta az idős hölgynek ő meg nekem.
Ja és rájöttem, hogy a múlt héten tényleg tarháltam. Igaz ennek köze nincs az MLM-hez, de a squash klubban kérdezgettem pár embert, hogy nem-e akarják megvenni egy-két cuccomat amik éppen eladók (nem squash cuccok). Szóval tényleg tarhálok. :))
Sőt a főiskolán volt több haverom meg ismerősöm akik mindig bizniszeltek valamivel és mindenkit kérdezgettek, hogy nem-e kell neki ez vagy az amit éppen el akartak adni. Sőt amikor a piacon járok akkor is tarhálnak, felkínálják megvételre a burgonyát, a paradicsomot, a táskákat stb. Vagy ha valaki már járt pl a töröknél meg egyéb keleti országban a piacon. Ők is mennyit tarháltak. Ez csak most esett le. Mint valami óriási kőszikla. Csak azt nem tudom, hogy a kéregető koldusok akkor mit csinálnak, mert a tarhálást már lefoglalták a kereskedők. :)
Szabolcs
"Okoskának" idézek az üzletpolikából.
"4.01.
(f) Bármely egy-, vagy egymás utáni kéthónapos időszak fel- használható az Assistant Supervisor, Supervisor, Assistant Manager vagy Manager besorolások eléréséhez szükséges Karton Pontok összegyűjtésére.
!!!ITT JÖN A LÉNYEG!!!
Minden előrehaladás azon a napon rögtön hatályossá válik, amikor a megfelelő besorolási szint eléréséhez szükséges Karton Pont összegyűlt."
Szóval ki is az aki ÁLLÍTÓLAG nem érti az üzletpolitikát?? :) :)
Ismét nevetségessé tetted magad és bebizonyosodott, hogy tévedtél. Azt már tudjuk, hogy úgysem fogod elismerni, hogy igazunk van.
Szabolcs
tegnap 21:48
"Egyébként hihetetlen, hogy az emberek mindenféle hazugsággal tudnak előállni ahelyett, hogy azt mondanák, hogy nem érdekli őket."
Dehogy hihetetlen. Alighanem a lehetséges okait is pontosan tudod. (Nincs túl sok. Ha nem tudod, akkor könyvek, CD-k, szponzor...) Mire nagy üzleted lesz, lesz egy csomó ilyen sztorid, mint az összes vezetőnek- Hajrá! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!