Mi a véleményetek az MLM-ről?
Köszi. Tudom, van is már pár. :) Csak az a hihetetlen inkább, hogy mindig képesek újat kitalálni. :)
Szabolcs
Biztos ti is megfigyeltétek már, hogy még soha nem ismerte el, hogy ha valaki másnak volt igaza. Vagy, hogy megcáfoltunk valami hülye állítását.
Szabolcs
Ez is csak simán nem igaz. Már korábban elismertem, hogy miben tévedtem, csak ez az agyatokig nem jutott el.
Amikor meg a cáfolatotok csak simán baromság volt, és hosszan kifejtettem miért, ti nem reagáltatok.
Hol ismerted el, hogy tévedtél vagy, hogy nekünk van igazunk?
Írsz egy rakás hülyeséget és elvárod, hogy a te tévedéseidet mind kijavítsuk. Senkinek nincs erre ideje meg energiája. Mi ajánlottuk már többször, hogy olvass könyveket amikben ott van a válasz, de te elintézted annyival, hogy azok baromságok. No comment.
Most is felsültél mégsem írtad, hogy igazunk van.
Szabolcs
A hálózatépítés nem arról szól, hogy órákig beszélgessünk az emberekkel erről főleg nem a hülyékkel.
Szabolcs
Eddig állandóan, mint a beakadt lemez csak azt szajkóztad, hogy mi nem bizonyítottunk meg cáfoltunk meg semmit.
Vagy már a saját írádosat is megcáfolof? LOL :D
Eddig csak azt olvastuk, hogy mi semmit sem cáfoltunk meg bizonyítottunk, most meg előállsz azzal, hogy mégis és hogy te tévedtél?
Nevetséges vagy.
Szabolcs
Te meg egy ostoba nettroll. Mersz találkozni? Nem, ennyi.
És leírtam, nem is egyszer, hogy volt hibás állításom, de tőletek nem hangzott el, hogy mi volt az.
D ez a vita már értelmetlen. Gyökerekkel nem lehet.
Nézzük a tényeket.
Ahogy már korábban is írta valaki, megcáfoltuk azon állításaidat miszerint
* aki fentebb van az többet keres, mint aki lentebb
* alattam minden vásárlásból részesedem
* felettem mindenki jutalékot kap
* most meg ezt a két hónapos hülyeségedet.
Elismerted egyszer is, hogy nem volt igazad és tévedtél? NEM!
Szóval már megint csak terelsz össze-vissza.
Szabolcs
"Gyökerekkel nem lehet." Igen, jól írtad veled nem is lehet.
Szabolcs
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!