Mi a véleményetek az MLM-ről?
"Menjek előadásra mi? Mekkora terelés már. Veletek van vitám, szerintetek vagyok hülye, személyiségzavaros, stb."
Hidd el, akárkivel találkozol, ugyanazt kapod, mintha velünk találkoznál. Annyi, hogy ők csodálkoznának először a hülyeségeiden, mi meg már ismerjük őket. De hamar felállítanák ők is a diagnózist, nyugi...
"Mert ti, akik abból élnek, hogy minél többen alattuk hálózatépítsenek, nem vagytok épp hiteles, és független források."
Hanem? :) Te vagy a hiteles forrás, mi? LOL!:D
"Ja, a felvetéseim mind baromságok."
Igen. Nem volt sok felvetésed (egy kezemen megszámolom őket), de azok mind baromságok voltak. Meg is mutattuk. Úgyhogy miután felsültél velük, nem is feszegetted őket. Inkább terelsz. Olyan témákra, hogy "mi határozza meg a szinteket", meg "x vagy y", meg "nagykerstátusz". Fú, de rohadt fontos dolgok ezek!
"Én kiállnék, ti nem. Ennyi."
:) Én most már tényleg nem. De ez nem a mondandód, hanem a személyiséged miatt van. A mondandódat ugyanúgy, ahogyan írásban ízekre szedtük, szóban is megtehetnénk. A társaságodat viszont nem kívánom az ellenségemnek sem.
"Menjek előadásra mi?"
Attól függ, mit akarsz.
Ha érdekel az MLM rendszer, akkor menj előadásra, beszélj MLM-mel aktívan foglalkozó ismerősöddel, olvass könyvet az MLM-ről.
Ha velünk akarsz beszélni, akkor tanulj egy kis tiszteletet, és viselkedj kultúrember módjára. Bármelyikünk nagyon szivesen leül értelmes emberekkel érdekes dolgokról beszélgetni. Teljesen függetlenül attól, hogy érdekli-e az illetőt az MLM üzlet.
Ha szeretnéd még néhányszor elolvasni, hogy hülyeségeket írsz, akkor írj hülyeségeket a gyk-ra, és jó eséllyel találsz valakit, aki megállapítja e tényt.
Cselekedj annak megfelelően, ami a célod.
"A nagykereskedelmi státuszhoz ugyanis min. két hónapja kell regisztrált forgalmazónak lenni."
Ezt a baromságot már megint honnan szülted? Szóval ezentúl megmondom annak aki 2cc-s touch dobozt vásárol, hogy várjon 2 hónapot mire elkezd tudni dolgozni vagy olcsóbban kapja a terméket. No comment. Ismét egy félreértelmezett baromsággal álltál elő. Gratulálok az ismételt logikai baromságodhoz.
Gábor
Ismét leírom. Az, hogy te hülye vagy hozzá és képtelen értelmezni az üzletpolitikát az nem a rendszer és nem a mi hibánk.
Gábor
Figyelj hülye gyerek!
Ez úgy működik, hogy 2 hónapos ciklusok vannak arra, hogy valaki üzleti szintet ugorjon. Ha már valaki a hónap első napján teljesíti a következő szint feltételeit akkor az első naptól a következő üzleti szinten írják jóvá és számolják a bónuszát. Sokan egy hónap alatt is lépnek két üzleti szintet. Főleg Assistant Supervisor és Supervisor-t majd utána az Assistant Managerről - Manager szintre. De biztos vagyok benne, hogy ez a te lüke fejedet már megfekszi.
De persze megint mi tévedtünk és nem az a helyzet, hogy te vagy képtelen értelmezni a leírtakat az üzletpolitikában. És persze mi beszélünk hülyeségeket meg baromságokat.
Szóval te egyedül jobban tudod, mint több millió ember akik naponta ezt csinálják. Gratulálok a tuskó gondolkodásodhoz. Ismét bebizonyítottad, hogy nem értesz hozzá.
Szabolcs is leírta, hogy semmi hiba nincs a példában csak a te hülye fejedben.
Gábor
Pontosabban nem két hónap (nem a belépés dátumától számítva) hanem az aktuális hónaptól két naptári hónap. Vagyis 1. hónap első napjától a következő 2. hónap utolsó napjáig kell teljesíteni a feltételeket. Ha nem sikerül akkor az első hónap pontjai elveszenek és a második hónap lesz az első az aktuális kettőből és annak a pontjaihoz adják hozzá a harmadik hónap teljesítményét. Aztán nézik a 3-4-et majd a 4-5-et stb. Ezt képes voltál felfogni? Vannak kétségeim.
Gábor
Van olyan aki 18 nap alatt lett Manager. Ez elég ritka de megtörtént. Az átlag 6 hónap. Van akinek 1-2 év is eltelik van aki már 3 hónap alatt manager lesz.
"És igen két hónapot kell arra várni, hogy nagykereskedelmi státuszú legyen." :DD :DD :DD
Most megyek és röhögök rajtad a csapattal együtt. :DD :DD :DD
Gábor
Három hozzászólás, emelkedő hangnem, és én tanuljak tiszteletet mi?
Figyelj netgyökér. Akkor leszel valaki, ha a szemembe hülyegyerekezel. Addig senki vagy mint a hittársaid.
Szabolcs meg ugyanott van, ahol te.
És jött még egy negyedik is. Ettől nem lesz igazad. Én értettem az üzletpolitikát, neked meg csak a pofád jár. Hiába magyarázod, látszik, hogy csak most olvastad el életedben először, és ki akarsz oktatni. Nevetséges.
Te beszélsz aki egyből bunkó gyökér stílusban nyomtad? A szokásos sztereotípiákkal.
Persze, hogy most olvastam, te meg megértetted. :DD :DD LOL Ismét lejárattad magad. Gratulálok. :DD :DD
Gábor
"Én értettem az üzletpolitikát..."
:) Igen, igen.. Ez egyértelmű minden hozzászólásodból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!