Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi a véleményetek az MLM-ről?

Mi a véleményetek az MLM-ről?

Figyelt kérdés
Tényleg lehet vele pénzt keresni? Vagy időpazarlás az egész?
2012. jan. 9. 15:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/277 anonim ***** válasza:
35%
Hatalmas uzlet ha a piramis tetejen vagy. A lentlevoknak viszont csak az marad hogy megprobaljak bepalizni az ismeroseiket...
2012. jan. 9. 15:30
 2/277 anonim ***** válasza:
18%
Ahogy az előző is mondta, ah a piramis tetején vagy, hatalmas pénzek esnek le a markodba!! Anyum egyik ismerőse havi 1-2 milliót keres ilyen (Forever Living Products) MLM cégnél! Nem tartom időpazarlásnak, csak időt kell belefektetni!
2012. jan. 9. 19:32
 3/277 anonim ***** válasza:
92%

Előző vagyok!

...csak időt és energiát kell belefektetni, hogy jöjjön a pénz, mert máskülönben , némi pénzecskéért!!

2012. jan. 9. 19:34
 4/277 anonim ***** válasza:
92%

"Hatalmas uzlet ha a piramis tetejen vagy."

Továbbá mindenki a saját mini piramisa csúcsán kezdi, és csak saját magán múlik, hogy mekkora piramist épít maga alá.

Az ugyanis nem számít, mi van fölötted, csak az, hogy mit építesz magad alá!

2012. jan. 9. 20:25
 5/277 anonim ***** válasza:
85%
Nem az MLM-mel keresel pénzt, de vannak klassz MLM rendszerben működő üzletek, ami segítségével pénzt tudsz keresni, ha te is hozzáteszed a magadét. Kemény munka lesz, de a jutalom is nagyobb annál, mint azt most el tudod képzelni (feltéve, hogy jó a cég, jó az oktatás, és jók a vezetők). Kérd meg,hogy aki ajánlotta neked, hozzon össze vezetőkkel. Miután megismerted őket, el fogod tudni dönteni, hogy akarsz-e velük együttdolgozni.
2012. jan. 9. 21:25
 6/277 anonim ***** válasza:
7%

Az a véleményem, hogy pfffff

De komolyan.

Biztos béna vagyok, 141000 ftért megvettem egy rakás vackot a forevertől, hogy elkezdhessen építeni a csapatom, engem sikeresen bepaliztak, utána örültem neki, hogy a löttyöket és kenclket 60000 ftért el tudtam adni vaterán.

Aztán a munkahelyemen egyszer bejött egy diák csaj és 8 órán keresztül halgattam, hogy mekkora királyság az egész mennyit keres vele stb, de közbe meg a telefonszámláját sem tudta kifizetni, és letiltották a kártyáját. Gondolom nagyon bejött neki.

2012. jan. 9. 21:30
 7/277 anonim ***** válasza:
7%
21:30 vagyok, a forever fanklub biztos le fog pontozni.
2012. jan. 9. 21:42
 8/277 anonim ***** válasza:
86%

"Biztos béna vagyok, 141000 ftért

megvettem egy rakás vackot a

forevertől"

nos, miért vettel annyi penzert vackokat? ez nem az mlm-et minősíti.. :-)

2012. jan. 9. 23:11
 9/277 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem az MLM alapvetően jó rendszer, feltéve, ha a rendszerbe nincs belepiszkálva, nincs folyamatos teljesítménykényszer, nem kell feltétlenül vásárolni, stb. Meg persze az is fontos, hogy valóban aktuális dolog legyen az a valami, amit forgalmaz, nem pedig egy x-ik tutti gyógytermék.

Én gyakorlom az MLM-et, ha vannak kérdéseid, akkor felteheted, igyekszem segíteni.

2012. jan. 10. 00:23
 10/277 anonim ***** válasza:
56%

[link]

Ezt esetleg olvasd el, ha gondolod. Nem épp rövid, de velős. Lehet folytatom is még majd.

Egyébként Tóta W Árpi is írt egy jót erről - általában pedig nem szeretem az ürgét.

[link]

Ez is elég jó, és a témába vág.

2012. jan. 10. 22:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!