Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi a véleményetek az MLM-ről?

Mi a véleményetek az MLM-ről?

Figyelt kérdés
Tényleg lehet vele pénzt keresni? Vagy időpazarlás az egész?
2012. jan. 9. 15:25
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/277 anonim ***** válasza:
94%

"És kitörlik kérdésestől! Még jó, hogy mentettem"

Milyen érdekes, hogy pont töröltetés előtt mentettél! Jók a megérzéseid..;) Milyen gyerekes vagy!

2012. febr. 10. 15:00
 72/277 anonim ***** válasza:
89%

Igen, gyerekes. És a legszomorúbb, hogy egyedül van a saját hülyeségeivel. Mert akinek van egy kis józan paraszti esze az megérti az MLM-et. Még 8 általános sem kell hozzá. Tapasztalatból írom.

Gábor

2012. febr. 10. 15:06
 73/277 anonim ***** válasza:
94%

"És a legszomorúbb, hogy egyedül van a saját hülyeségeivel."

Nem értünk egyet. Én kifejezetten örülök, hogy egyedül van vele. Vagy mondjuk úgy: kevesen vannak.

2012. febr. 10. 15:13
 74/277 anonim ***** válasza:
35%

Nem én jelentettem, már több napja nem tudok jelenteni, mivel vagytok olyan jók, és totálisan lepontoztok.

Az itteni hozzászólásomat meg ti jelentettétek, de én vagyok a gyerekes.

[link]

Itt a beégésetek, és igen, nekem már elsőre feltűnt, ti meg még jó sokáig kötöttétek az ebet a karóhoz. Ennyit arról, hogy ki nem fog fel alap dolgokat.

2012. febr. 10. 15:22
 75/277 anonim ***** válasza:
89%

Tudod az, hogy valamit elnéz az ember. "X-Y felcserélése" az nem egyenlő azzal, hogy valaki az MLM alapjait képtelen megérteni. Plusz még a piac legalapvetőbb szabályaival sincs tisztában és írkálja a hülyeségeit. Az meg pláne no comment, hogy szerinted mindenki hülye csak te vagy helikopter.

Gábor

2012. febr. 10. 15:30
 76/277 anonim ***** válasza:
94%

"Nem értünk egyet. Én kifejezetten örülök, hogy egyedül van vele. Vagy mondjuk úgy: kevesen vannak."

Na jó ezzel nem vitatkozhatom. :D :D Jogos. Szerencsére nagyon kevesen vannak.

Gábor

2012. febr. 10. 15:33
 77/277 anonim ***** válasza:
9%

Nem mondtam olyat, hogy mindenki hülye, sőt azt sem, hogy én nem.

Igen, valamit benézni egy dolog. De hogy utána három másik embernek nem tűnik fel, és még hatalmas arccal engem hülyéz.... Gratulálok. Ezek után élek a gyanúperrel, hogy ugyan azzal a személlyel vitázok, csak nem volt rest többször regisztrálni. Tudja a fene, de bakker, a matematika, az olvasás, a szövegértés alapjai nem mennek itt többeknek/neked! És engem kell kioktatni? Nagyságrendekkel többet írtam, többet cáfoltam, és egy csomószor oda jutottunk, hogy el se olvassátok/olvasod.

Igazam van, és a cáfolataitok nem értek sokat. Ráadásul a ti is ugyan úgy tisztában vagytok a gazdasággal, üzlettel, éppcsak nem érdeketek, hogy mindenki tisztában legyen, mert akkor senki nem lenne elég tudatlan, hogy belépjen a kis játékotokba.

2012. febr. 10. 15:47
 78/277 anonim ***** válasza:
89%

"Tudja a fene, de bakker, a matematika, az olvasás, a szövegértés alapjai nem mennek itt többeknek/neked!"

Nyugodtan ide veheted magadat is.

Te mit cáfoltál meg? Semmit csak a hülyeségeidet írtad. És még mindig ott tatunk, hogy az alapokat sem voltál képes megérteni. Komolyan egy középiskolás gyerek képes ezt megérteni, csak te nem.

Komoly kétségeim vannak affelől, hogy van-e egyáltalán érettségid. Bár amilyen gyógypéldák vannak mostanában elképzelhetőnek tartom.

Te mégis mivel vagy tisztában? Semmivel. Alapvető hülyeségeket írsz. És ha valaki felhomályosít akkor is elintézed annyival, hogy ő ír hülyeségeket, mivel továbbra sem érted az alapokat. Még a piac működéséről is alap tévedéseid vannak.

És amíg képtelen vagy ezt megérteni addig reménytelen eset vagy.

Szerinted akár egyetlen ember egyedül is képes manager lenni. Vajon a gyakorlatban miért nincs erre egyetlen példa sem? Na ez a no comment kategória. Ez jól példázza, hogy mennyire hülye vagy az egészhez és semmit sem értettél meg eddig belőle. De persze a rendszer a sz@r és nem arról van szó, hogy képtelen vagy egy egyszerű dolgot megérteni.

Gábor

2012. febr. 10. 15:56
 79/277 anonim ***** válasza:
82%

Tessék itt van cáfold meg vagy bizonyítsd, hogy én tévedtem és nem így van.

Az alap állítás, hogy

"FELETTEM MINDENKI JUTALÉKOT KAP A VÁSÁRLÁSOMBÓL, ILLETVE LEFELE MINDEN VÁSÁRLÁSBÓL RÉSZESEDEM"

A vásárlás 100e Ft -ÁFA

1. Manager Nem kap semmit.

2, Man Nem kap semmit.

3. Man 2000

4. Man 3000

5. Man 6000

6. Man 10% 10000

7. Super Visor Nem kap semmit sem

8. SV Nem kap semmit sem

9. SV 3000

10. Assistant SV Nem kap semmit sem

11. ASV Nem kap semmit sem

12. ASV 5.000

13. Új Termékf. Nem kap semmit sem

14. Új T. Nem kap semmit sem

15. Új T. Ő kapja az NDP nyereség 15.000

16. Új T. Ő a vásárló így nem kap semmit sem.

Gábor

2012. febr. 10. 16:09
 80/277 anonim ***** válasza:
91%
100e+ÁFA
2012. febr. 10. 16:28
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!