Mi a véleményetek az MLM-ről?
"Oké, értem, hogy nem mindenki, de a te példádban mégis a regisztrációs sorrend határozott meg bizonyos szinteket. Erről korábban szó se volt, nem is ezt állítottam. Fölöttem az van, aki szponzorál, aki azt szponzorálja, meg aki azt, és így tovább. Aki meg csak magasabban van mint én, de a regisztrációs "sorban" nem alá tartozom, ill. még egy szinten van azzal, akihez regisztráltam, ahhoz semmi közöm. Addig, amíg ő följebb nem lép, és itt jön megint képbe a regisztrációs sorrend, de ez már eddig is rohadt bonyolult. "
Nem nem bonyolult. Az átlagember megérti csak TE nem vagy képes, és TE bonyolítod túl az egészet.
" a te példádban mégis a regisztrációs sorrend határozott meg bizonyos szinteket."
Mi? Milyen sorrend? Milyen szinteket? Az alap dolgokat nem érted és szülöd a hülyeségeket. Az amit írtál egy nagy zagyvaság. Majd ha megérted az alapokat akkor érteni fogod azt amit felvázoltam, hogy miért lehetséges így.
Hozzám most van regisztrálva közvetlen 24 ember, de azok nem egymás alatt helyezkednek el.
Én nem fárasztpm magam veled. Mert egy középsikolás gyerek hamarabb megérti ezt, neked meg állítólag még diplomád is van mégis képtelen vagy megérteni már az alapokat is.
Gábor
A második SV-nál lemaradt pár zöld meg egyéb "bogyó", de ez lényegtelen.
Sőt még a Manager Új termékforgalmazóihoz is lehetne újabb Új T.-kat kapcsolni.
Akkor mégis milyen logika alapján van fölöttem valaki, aki nem keres az eladásomból? A saját példád logikáját nem tudod követni. És mást se tudsz hajtogatni, hogy nem értem az alapokat.
Rákérdeztem, mit jelentenek a számok. Regisztrációs sorrendet.
" "A te példádba pedig, a számok mit jelölnek? Regisztrációs sorrendet? 16. a 15.-nél regisztrált, 15. a 14.-nél, és így tovább?"
Igen, a szinteket. Az 1. alá regisztrált a 2. az alá a 3. stb. "
"Ezen logika alapján akkor azt mondjuk, hogy mindenki, aki nálam korábban regisztrált a cégbe fölöttem van?"
Válaszod:
"Nem..."
Erre reagáltam a 120-as hozzászólásban.
Egyébként, ha már szóba hoztad, mi van azzal, akinek nincs főállása, csak vállalkozásai? Ő hogy fizet járulékot most? És hogyan fizetett tavaly?
"Ő hogy fizet járulékot most? És hogyan fizetett tavaly?"
példás terelés... Igazad van, hagyjuk is azt a részt, amikor meg kellene magyaráznod a hülyeségedet.. A könyvolvasással hogy állsz?
Nem, nem regisztrációs sorrendet, vagyis azt is, DE CSAK AZ ADOTT VONALON BELÜL. Azt, hogy ki kihez van regisztrálva az adott vonalon. A SZINTEKET, nem regsorrendet írtam, hanem SZINTEKET és az adott vonalon belül. De neeem vagy képes az alapokat sem megérteni.
Az 1-es emberhez regisztrált a 2-es a második szinten ahhoz a 3-as a hámras szinten, de ez nem azt jelenti, hogy közben az 1-eshez nem regisztrált más a kettes szinten, vagy a 2-eshez más a hármas szinten.
Komolyan ezt magyarázni kell?? Úram atyám, és még te mondod azt, hogy érted az MLM-et. Nem egyszerűen totál hülye vagy hozzá és még az alapokat sem vagy képes felfogni.
Tessék oda írtam a szinteket is, de szinte biztos vagyok benne, hogy képtelen leszel felfogni a lényegét.
Gébor
Az adott ábrából kiemelve az egyik vonalat.
1. Manager 10.000
2. Supervisor Nem kap semmit
3. Supervisor 3.000
4. Assistant SV Nem kap semmit
5. ASV 5.000
6. Új T. 15.000 NDP nyereség
7. Új T. Ő a vásárló,
100e-es vásárlás.
Az állítás továbbra is az, hogy
"FELETTEM MINDENKI JUTALÉKOT KAP A VÁSÁRLÁSOMBÓL, ILLETVE LEFELE MINDEN VÁSÁRLÁSBÓL RÉSZESEDEM"
Már az alap kérdésnél sem derült ki, milyen szintekről beszélsz. Most is csak össze-vissza magyarázol róla.
Attól meg, hogy valaki magasabb rangon lévőhöz regisztrál annál, mint aki engem szponzorál, nem jelenti azt, hogy fölöttem van. Csak magasabban, mint én. De nekem nem szponzorom. De ezt is írtam már.
Amit most írtál öt embernek mutattam meg most itt a csapatban, de senki sem érti, hogy mit is akartâl ezzel. De persze bennünk van a hiba és az fel sem merülhet, hogy te nem tudsz egyértelmûen fogalmazni vagy hogy hülyesêget írtál. Eddig mindig az jött le, hogy SZERINTED MI TÉVEDÜNK.
Köszönjük Emese. Az egész csapat rajtad röhög.
http://www.youtube.com/watch?v=zZiw15VgWoI&feature=youtube_g..
tejbe, neked ez is magas lesz, gondolom.. :-D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!