Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Autószerelő műhelyt hivatalosa...

Autószerelő műhelyt hivatalosan, hogy lehet működtetni?

Figyelt kérdés

Tehát adott egy kertes ház, van hely, van egy két beállásos garázs ahol bőven van hely szerelni, szerszámokkal minden.

Ez azért épült, mert hobbi szinten driftelek és saját magam építem fejlesztem az autóm, illetve utcai autóimat is itt szerelem vagy éppen építem át.

Ebből lehet hivatalos műhelyt csinálni? Én dolgoznék ott meg maxiumom még egy kollegát felvennék.

Mert én nem tudom, hogy kertvárosi környezetbe lehet-e a saját házam mellett egy műhely. Nem kell, hogy ipari terület legyen?

Igazából szép lassan szeretnék átállni alkalmazotti melóból, saját egyéni vállalkozóvá és van hely vannak szerszámok, csak nem szeretném azt, hogy én így beleállok aztán beköszön valami hivatali csóka h ennyi meg annyi a büntetés...

ma 18:28
 1/1 anonim ***** válasza:

Csinalhatsz otthon is műhelyt lakóövezetben.

Old meg hogy bent parkolhatnak az autók.

Ismerős ezt úgy csinálta hogy négy után fusizott pár évet amíg lett elég munka aztán váltotta ki a vállakozóit.

ma 19:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!