Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi a véleményetek az MLM-ről?

Mi a véleményetek az MLM-ről?

Figyelt kérdés
Tényleg lehet vele pénzt keresni? Vagy időpazarlás az egész?
2012. jan. 9. 15:25
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/277 anonim ***** válasza:
82%

Arról már nem is beszélve, hogy a 120as hozzászólása is csak terelés. Senki nem beszélt szponzorról meg szintes regisztrációról, meg hogy ki milyen szinten van stb csak hadoválás az egész.

Elég egyérelmû, hogy fogalma sincs az MLMrõl.

Gábor

2012. febr. 14. 16:33
 132/277 anonim ***** válasza:
83%

"Már az alap kérdésnél sem derült ki, milyen szintekről beszélsz. Most is csak össze-vissza magyarázol róla."

Igen, akinek fogalma sincs az MLM-ről az nem is tudja milyen szintekről van szó. Érdekes módon az átlagemberek viszont megértik és még ennyi infó sem kell nekik, mint amennyit te kaptál. Persze bizonyára bennük van a hiba, mert neked még diplomád is van. Szóval ahhoz, hogy valaki megértse az MLM-t az a feltétel, hogy max érettségije legyen.

Gábor példájára és a te állításodra vissza térve a következő válaszok lehetségesek.

A: Nekünk van igazunk és nem mindenki részesedik a vásárlásomból, és az alattam lévőkből sem mindből részesedem.

B: Ja ilyen nincs. De ha nagyon akarod akkor még erőltetheted, hogy mi tévedünk csak éppen bizonyítani nem fogod tudni. És nem azért, mert nem érted az egészet hanem, azért mert te tévedtél. Csak képtelen voltál eddig is belátni, mert ehhez meg kéne érteni az alapokat.

Ez egy ördögi kör.

Persze továbbra is várjuk a cáfolatodat és a te vélt igazad bizonyítását.

Kifogásokat meg terelést már sokat írtál, írhatnál már végre valami lényegi dolgot is ami a kérdéshez kapcsolódik.

Szabolcs

2012. febr. 14. 21:03
 133/277 anonim ***** válasza:
82%

Üdvözlehelletem! Tegyük le légyszi a csatabárdot jó? Ha valaki új idejön azt fogja mondani, hogy a fenét kell ez neki, ahol ekkora veszekedés megy a semmiről. Mi fogadjuk el, hogy lesznek emberek akik nem akarnak csatlakozni, Tejbegrízeskenyér fogadott barátom pedig fogadja el, hogy néha balgán, néha nem teljes tudással, és nem is biztos hogy mindenki, de legtöbbünk jó szívvel jó akarattal szeretné megközelíteni az embereket. Ez így elfogadható.

Egy most hétvégi rendezvényen hallottam egy srácról, aki diplomamunkát írt az MLM-ről. Jópár éve. Hogy milyen rossz... épp most kíván csatlakozni Mo. egyik legnagyobb hálózatát felépítő emberhez. Ezért legyen lécci béke.

2012. febr. 15. 07:35
 134/277 anonim ***** válasza:
11%

Kérdés: Milyen szintekről beszélünk?

Válasz: Ezt mindenki tudja, ez alap, az átlagemberek is megértik, csak te nem.

Hát köszi, tényleg jól alátámasztottátok az állításaitokat. Fölrajzoltál valamit, aminek a szabályrendszerét nekem kellett volna kitalálni? Konkrétan rákérdeztem dolgokra, és lassan kezdtek maguk ellen fordulni a válaszaid. Igen, az egy regisztrációs lánc. A szinteket viszont nem az határozza meg, viszont akik fölöttem vannak kapnak is jutalékot, erre kezdted tovább magyarázni, ahol a szintek már csak "szintek", nincs meghatározva, hogy mi alapján rendeződnek egymás fölé-alá az emberek.

Milyen szempont az, ami alapján fölöttem van valaki? Milyen tényező határozza meg a szinteket? A managerhez regisztrált új termékforgalmazók magasabb szinten vannak, ha úgy vesszük(ez az ábrádon is így látszik), de attól még nem szponzorálnak engem, jutalékot sem kapnak az eladásaim után, ez világos. De emiatt nem lenne igaz az állításom? De ezt sem először írom már...

Egyébként a rajzodon sem stimmel valami, szerintem. Azonos besorolású emberek vannak egymás alatt, nagykereskedelmi minősítésűek, ami szerintem nem lehetséges, ha a szponzorációt tekintjük mércének, a szintek meghatározásában. Ha meg a regisztrációt nézzük, sokkal kacifántosabb ábrákat is lehet rajzolni, hiszen lehetnek olyanok, akik azóta abbahagyták, vagy megálltak valamilyen szinten, és a hozzájuk regisztráltak már magas minősítésben dolgoznak.

Mi a logika? Mi a szabályrendszer az ábrákban? Sokadjára kérdezem, de válasz nuku, csak azt hajtogatjátok, hogy ezt mindenki mennyire érti, meg hogy milyen egyszerű.

Nálam meg az összes szomszéd, az összes munkatársam, és a teljes olvasóköröm rajtatok röhög, mert hiába jövök elő bármivel, csak baromságokkal próbáljátok megcáfolni, és minden további kérdést alapvetőnek tekintetek, vagy csak simán hatalmas arccal lesöpörtök.

Ez nem vita. Varga Sándornak részben van csak igaza, akik meglátják ezt a vitát szintén csak kérdéseik lesznek, őket is egyszerű, közérthető válaszokkal lehet csak az MLM irányába terelni. Csak ilyenek nincsenek, csak ez a nagyképű, leereszkedő f*szkodás, hogy mindenki érti, csak én nem.

A duma a jóakaratról meg... Aki belevisz valamibe másokat, igenis maximális tudással és tájékozottsággal tegye. Persze, jóakarattal Dunát lehet rekeszteni, és mire megyünk vele? Jóakaratból csatlakozzál alám, dolgozzál nekem és a felsővonalamnak, aztán ha nem megy az meg a te hibád? Ez az a fene nagy jóakarat? De ebbe se kezdek bele, mindenki gondolja csak végig.

2012. febr. 15. 09:44
 135/277 anonim ***** válasza:
45%

[link]

Csak mert ez kezelhetőbb, egyébként.

2012. febr. 15. 09:47
 136/277 anonim ***** válasza:
38%

[link]

Meg még ez is. Csak a világról, úgy általában. Mindenki oly nagy szeretettel, és jóakarattal közeledik mindenkihez, igaz?

2012. febr. 15. 09:59
 137/277 anonim ***** válasza:
77%

"Egyébként a rajzodon sem stimmel valami, szerintem. Azonos besorolású emberek vannak egymás alatt, nagykereskedelmi minősítésűek, ami szerintem nem lehetséges,"

A kulcsszó a SZERINTED. Persze mi nem ismerjük a rendszert és mi rajzolunk fel hibás ábrát, SZERINTED már megint mi hibáztunk. Az fel sem merül benned, hogy te nem érted. Az, hogy te ennyire hülye vagy az MLM-hez az nem a rendszer és nem is a mi hibánk. Megkaptál minden segítséget, de totálisan látszik, hogy fingod nincs az egészről és sorra szülöd a hülyeségeket és egyszerűen képtelen vagy felfogni a rendszer működését.

Olyan bődületes hülyeségeket írsz, hogy az hihetetlen.

"nincs meghatározva, hogy mi alapján rendeződnek egymás fölé-alá az emberek. "

De meg van. Az, hogy nem vagy képes megérteni az nem a rendszer hibája. Sőt már többször is le lett írva.

Elméleti szagember. És ilyeneket termel ki a magyar felsőoktatás. Hát gratulálok nekik.

2012. febr. 15. 10:31
 138/277 anonim ***** válasza:
88%

"Mi a logika? Mi a szabályrendszer az ábrákban? "

Sokadjára is az üzletpolitika. De te azt képtelen vagy megérteni.

2012. febr. 15. 10:33
 139/277 anonim ***** válasza:
9%

Idézlek:

" Blah blah blah blah blah üzletpolitika, blah blah blah blah nem érted, blah blah blah blah hülye vagy az MLM-hez. "

Nem, nem írtátok le, hogy mi alapján rendeződnek hierarchiába az emberek. Ha igen hol? A üzletpolitikában írtak pedig pont arról beszélnek amiről én, ott a szinteket a szponzoráció határozza meg. Ennek csak az elején számít a regisztráció, utána már mindenki tör fölfelé, halad.

Sosem kérdezek? Most is elhangzott egy csomó, de csak azt tudod mondani, hogy ez már elhangzott, pedig nem.

Nem értek valamit? -> Üzletpolitika. Abban az van, amit én mondok. -> Nem csak nem értem. Hát köszi, igénytelen vagy válaszolni?

2012. febr. 15. 10:55
 140/277 anonim ***** válasza:
90%

"Fölrajzoltál valamit, aminek a szabályrendszerét nekem kellett volna kitalálni?"

Nem kellett volna semmit kitalálnod. Egyszerűen venned kellett volna a fáradságot, hogy a belinkelt információk alapján megismered a szabályrendszert. Erre vagy lusta voltál, vagy megijedtél, hogy ha rájössz a dolgokra, akkor oda az egész eddigi érvrendszered.

"Milyen tényező határozza meg a szinteket? A managerhez regisztrált új termékforgalmazók magasabb szinten vannak, ha úgy vesszük(ez az ábrádon is így látszik)"

Óriási butaság. Elég egyértelmű kellene ennek már lennie, hogy a szinteket nem a fölötted, hanem az alattad lévő struktúra határozza meg.

"Azonos besorolású emberek vannak egymás alatt, nagykereskedelmi minősítésűek, ami szerintem nem lehetséges, ha a szponzorációt tekintjük mércének, a szintek meghatározásában."

Talán nézd át azt a tervet, hogy mi a mérce a szintek meghatározásánál. Hogy végre ne a butaságaidat kelljen olvasnunk.

Vedd észre, hogy - amit már többször leírtak neked - kitalálsz egy elméletet, aztán megcáfolod. Ez rendben van, szíved joga, csak semmi köze a témához. Foglalkozz talán az FLP rendszerével, ha már itt az került előtérbe. Ne találj ki nem működő újakat. Abban egyetértünk, azok, amikről írsz, hülyeségek, nem működnek. Nincsenek is ilyenek. Azok csupán elméletiek, és csupán a te fejedben léteznek. Ezért is kaptad meg már sokszor, hogy a gyakorlatban mi van. De ha ezt úgy akarod értelmezni, hogy más az elmélet, és a gyakorlat, nos, akkor megint ferdítesz. Az FLP elmélete és az FLP gyakorlata tökéletesen egyezik. A TE elméleted viszont nyilván nem egyezik semmilyen gyakorlattal sem.

"őket is egyszerű, közérthető válaszokkal lehet csak az MLM irányába terelni"

Ahham, és elterelni is ilyennek kellene csak. Nem olyan meghatározatlan fhaszságokkal, mint "tarhálás" és társai. NEKED EGYETLEN ÉRVED SINCS AZ MLM ELLEN. Esetleg az, hogy - miközben fogalmad sincs a rendszerről, de ennek pont az ellenkezőjéről vagy meggyőződve - meg akarod óvni a csalódástól az embereket. Na, hát ez nagy érv..:) Ennyi erővel kampányolhatnál a házasság, a fogyókúra, a zenetanulás ellen is. Úgyis egy csomóan elválnak, feladják, abbahagyják.

"Aki belevisz valamibe másokat, igenis maximális tudással és tájékozottsággal tegye."

Igen, te meg csak akkor javasolj egy filmet a barátodnak, ha ismered az adott produkció pontos gyártási költségvetését és személyes ismerősöd az összes szereplő színész.

A Toyotádat is csak akkor javasold az autót vásárolni készülő ismerősödnek, ha minimum te tervezted az adott modellt az utolsó csavarig!

Tudod mit? Fogadd meg a saját tanácsodat, és ha másokat lebeszélsz bármiről, tedd azt maximális tudással és tájékozottsággal! Hja, hogy ezek rád nem vonatkoznak? Nem meglepő. Eddig végig arról szólt az ittléted, hogy felállítottál egy elméletet, elmondtad róla, hogy hülyeség. Ezzel nem lehet vitatkozni, csak annyit lehet rá mondani, hogy igen, igazad van, de az MLM nem így működik. Ezt persze zokon vetted, hogy csak azt tudjuk mondani, hogy nem érted az alapokat. Pedig ez sajnos így van. Rengeteg linket és olvasnivalót kaptál, amiből megismerhetnéd azt, de nem volt rá igényed. Mindegy is, csak elég nagy butaság úgy vitázni valamiről, hogy nem készülsz fel belőle. Na lényeg a lényeg, a sok buta elméleted közepette egyszer aztán belefutottál valamibe: azt állítottad, mindenki fölötted részesedik a forgalmadból, illetve részesedsz minden alattad lévő forgalmából. Na, ez már túl konkrét kijelentés volt. Tudtad, hogy beletörne a bicskád, ha megpróbálnád igazolni. Ezért meg sem próbáltad.

NULLA vagy vitából. Főleg azért, mert nem vagy hajlandó a témáról beszélni. Abban alulmaradnál. Ezért inkább új témát - a saját nem működő elméletedet - erőlteted a témában.

OK, elhisszük, amit mondasz, nem működik. Vegyél erőt magadon, és ismerd el, hogy amit viszont mi mondunk, az működik. Segíteni fog erőt venni, ha elolvasod az ajánlott irodalmat, majd lenyomsz pár felest.

2012. febr. 15. 10:57
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!