Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Vállalkozásfejlesztés munkavis...

Vállalkozásfejlesztés munkaviszony mellett lehetséges?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Igen, tudom, elég butának tűnhet a kérdés. Könyvelőként dolgozom egy könyvelőirodában, de alkalmazottként. Kiváltottam egyéni vállalkozást, mert szeretnék inkább saját lábon állni idővel, természetesen a jelenlegi munkahelyemmel szemben is korrekt módon eljárva. A problémám az, hogy nagyon kevés időm marad egy napból a mostani állásom mellett, sok az ügyfél, sok a munka is, és így elég nehéz a saját vállalkozást építeni. Az nem opció, hogy otthagyjam korábban a jelenlegi munkahelyem. Merre lenne érdemes elindulni? Elsősorban meglévő cégeknek, egyéni vállalkozóknak vállalnék pénzügyi, munkaügyi, alap adminisztrációs ügyintézést, bérszámfejtést. Ha van bárkinek tapasztalata, örömmel vennék néhány ötletet!

Köszönöm előre is!

tegnap 19:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Kénytelen leszel hétvégén is dolgozni, addig, amíg nincs akkora ügyfélköröd, hogy a munkaviszonyt otthagyd.

Amúgy a munkahelyed tudja, hogy konkurencia vagy?

tegnap 21:04
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem probléma, ha hétvégén is dolgozom.

A jelenlegi munkahelyemnek nem vagyok és nem is leszek konkurencia. Írtam is, hogy velük szemben korrekt módon eljárva szeretnék saját vállalkozást. A cégnek megvan a kiépített ügyfélköre, zömében egy “kategóriában” vállal ügyfeleket, én pedig semmiképp sem azokat az ügyfeleket “vinném el”, akiknek most könyvelünk.

tegnap 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!