Mi a véleményetek az MLM-ről?
Elnézést, igazad van, nem volt szép tőlem.
Annyi van még itt, hogy ha a szponzi nem dolgozik nem esik ki. Papíron megmarad, és ha újra akar dolgozni megteheti. De nem kap jutalékot, autót, nyaralást azért mert alatta valaki szorgalmas. Ezt így nagyon korrektnek látom. Ezért nem ülnek az emberek magas szinteken a babérjaikon, egy minimális meló elvárt.
Na jó, gyémánt szinttől nem elvárás a havi 4 pont. :))
Ja igen. Képzeld régen amikor beszéltük ezt a hatósági témákat. Épp másnap a szponzorommal dolgoztunk együtt, aki orvos. Tövéről hegyére tudja ezeket a dolgokat. Hát én ezt nem fogom megtanulni az biztos, de lényegében megvan az infó ha kérdezi a csapatból valaki. Mivel ez állandóan változik sok értelme nincs tudni, nincs is ránk bízva csak a marketing.
Randy Gage mondja, a cég foglalkozzon a törvényi dolgokkal, a marketinngel pedig Ő. Mindenki amihez ért...
Tejbe, a nettó baromságaidat nem lehet érvnek nevezni. Így azzal vitázni sem lehet, mivel a valóságban nem állja meg a helyét csak a te lüke fejedben, ami csak elmélet marad és a félreértelmezéseiddel sem lehet mit kezdeni. Mert hiába magyarázzuk meg nem fogod fel. Nem tudom, hogy ennyire hülye vagy, vagy tényleg csak direkt nem érted meg.
Idézve a linkelt "kérdésedből".
"Minden vágyam, hogy lealázzam az osztálytársaimat online."
Korábban meg azt kamuztad, hogy diplomád van. Nem vagy több csak egy nagy kamugép. Ráadásul állítólag lány vagy. Nem vagy több, mint egy nagy kamu.
Gábor
Tanmese azoknak akik érdemesek rá és képesek megérteni az MLM-et. Szóval nem Tejbének.
Hogyan lett Józsiból manager?
FONTOS!! Nem fért ki minden vonal és minden bogyó. (NH: Ott tuti nincs hely a bogyóknak) Az ÁTLAGEMBEREK ez alapján simán megértik az alapokat.
Józsi regisztrált és elkezdett dolgozni. Kicsit lusta volt az elején, de így is regisztrált 5 embert. Az 5 emberből egy szintén elkezdett dolgzni.
Az eredmény a hónap végére:
Józsi Assistant supervisor (ASV) lett és 3.9cc-t csinált a hónapban.
Alatta az egyik regisztráltja szintén ASV lett és ő is csinált 2.7cc-t.
Szumma: 6.6cc
Józsi a második hónapban tovább folytatta a munkát, üzleti szintet nem lépett feljebb. Új embereket regisztrált és talált új munkatársakat is.
Eljött a harmadik hónap. Mivel Józsinak nagyon megtetszett ez a munka így a harmadik hónapban mégjobban belehúzott és Supervisor (SV) lett.
Ekkor már közvetlen alatta volt 3 ASV mivel természetesen az alatta lévő emberek is dolgoztak így az egyik munkatársának még lett 2 ASV-je plusz további Új Termékforgalmazók. Illetve Józsinak volt még 10 törzsvásárlói kártyával rendelkező Új Termékforgalmazója (törzsvásárlója) (nincs ott minden bogyó).
A hónap végére az egyik munkatársa abbahagyta a munkát, mert szült a tengerimalaca (GYK: Az ok lényegtelen)
Az eredmény:
Józsi két hónap alatt 9.8cc ért el a csapata pedig 16.7cc-t Összesen: 26.5cc
A negyedik hónapban közvetlen alatta az egyik munkatársa szintén Supervisor lett. Józsi ekkor már tudta, hogy nagyon közel van a következő üzleti szint.
A harmadik és a negyedik hónap pontjai még nem voltak elegendőek a következő üzleti szinthez.
Majd eljött az ötödik hónap, Józsi szeme előtt csak a következő üzleti szint lebegett és megtáltosodva kezdett el dolgozni.
A hónap végére lett mégegy SV-ja, 8 ASV-je (nincs ott minden bogyó) és 15 Új Termékforgalmazója.
Természetesen az alatta lévő emberek szintén dolgoztak és ők is fejlesztették a saját üzletüket.
Ebben a hónapban két munkatárs hagyta abba a munkát, mert szülési fájdalmaik voltak (Az ok, hogy miért hagyták abba lényegtelen)
Az eredmény:
Józsi saját pontjai (negyedik+ötödik hónap): 15.8cc
A csapat teljesítménye: 60.3 cc
Összesen: 76.1cc
Józsi nagyon örült ennek az eredménynek és az alatta lévő munkatársakat is motíválta Józsi sikere.
Így a hatodik hónapra manager lett. :)
Összesen 4 SV volt közvetlen alatta és további 10 ASV-je (nincs ott minden bogyó) illetve megannyi törzsvásárlója (Új Termékforgalmazó)
Valakinek biztos tanulságos lesz a mese.
Gábor
"A megfogalmazás nem a legjobb, de erről van szó. Hiába regisztrált valaki korábban, az én szponzorom szintjén "leragad", kiesik a láncból, és a felette lévő szponzor szponzorál már engem is, csak köztünk van egy generáció. A "leragadt" magasabban van mint én, de nem fölöttem. Sem regisztrációs sorrend, sem a szponzoráció alapján nincs már fölöttem."
Mi van ki esik ki? Már megint a hülye elméleted. Ráadásul rajtad kívül senki sem érti, hogy mit is akartál írni.
Gábor
"Manageri szinttől lehet előzni, mert mindenki annyi manageri csoportot épít amennyit tud."
Sanyi, "előzni" itt sem lehet. Mivel a felül lévő Senior elég szépen kap pénzt a 25 lábból is. Hanem a Gyémánt többet fog keresni, mint a Senior. Szabolcs ezt már egyszer felvázolta egy másik kérdésnél de azt törölték, mert nagyon eltért a tárgytól.
Maga az "előzni" szó eléggé félrevezető így.
Sanyi neked, mint szakmabelinek, hogy tetszett a mese?
Gábor
"A tanmese az FLP üzletpolitikájára épül?"
Igen. Ez lemaradt.
Akkor hiba van a tanmesében. Nem is kicsi, de nem mondom meg, hogy mi. Egyébként is látszik, hogy nem érted az egészet, képtelen vagy felfogni az alapokat.
Egyébként,
Mikor állítottam én, hogy diplomám van?
Állítólag lány vagyok? Mikor állítottam én bármit is, amiből lehet következtetni a nememre? Valamelyik másik névtelen állította ezt, nem is mondtam rá semmit, mert irreleváns. Ennyi jutott el az egészből a csökött agyadba.
A "Ráadásul lány" kifejezés meg eléggé férfi soviniszta, vagy mondjam úgy, tipikus paraszt hozzáállás?
A "kérdésem" lényege meg szintén nem jutott el az agyadig. Nem is magyarázom. Egyébként nem is neked szólt. Végigolvastad egyáltalán? Vagy van valami négy-öt mondatra korlátozó limited?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!