Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi a véleményetek az MLM-ről?

Mi a véleményetek az MLM-ről?

Figyelt kérdés
Tényleg lehet vele pénzt keresni? Vagy időpazarlás az egész?
2012. jan. 9. 15:25
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/277 anonim ***** válasza:
94%
Tőled nem is várható, hogy felfogd miért kellene fejlődnöd.
2012. febr. 4. 10:27
 52/277 anonim ***** válasza:
41%
Sz*r duma. Ugyan áruld már el miért. Mert kisegítettem az ordas tévedéseit? Vagy mert kimondtam, hogy igenis, ezt neki nagyon jól kéne tudnia, ha ezzel foglalkozik? Persze, én vagyok a hülye...
2012. febr. 4. 11:40
 53/277 anonim ***** válasza:
93%

Tejbe, nem tőlem kérdezed, de szerintem azért, mert egyrészt nem téved. Ordas tévedésed neked van, ahogyan ezt már hosszú-hosszú sorokon keresztül többször megmutattam neked. Ez nem lenne baj alapvetően, ha valóban képes lennél a fejlődésre. De komolyan csalódást okozol, ha hosszú hetek óta ugyanoda mindig visszakanyarodsz.

És igen, itt van a másik rész is. Nem, nem kell tudnia semmit, ha ezzel kíván foglalkozni. Ez a munka nem a tudásról, hanem a tanulásról szól. Nem azt keressük, aki mindent tud, mert akkor nyilvánvalóan téged szeretnénk megnyerni. Hanem azt, aki ég a tudásvágytól, és tanulni szeretne.

2012. febr. 4. 15:56
 54/277 anonim ***** válasza:
86%

Hagyd, úgysem képes felfogni, hogy miben kellene fejlődnie emberileg. Mert ő tökéletesnek hiszi magát. Főleg ami az MLM tudását illeti. :DD :DD

Megcáfolni meg úgysem lehet, mert SEMMILYEN érvet vagy egyebet nem fogad el.

A legutóbbi agyszüleménye, hogy MLM rendezvényen nem lehet fényképezni, kamerázni, és hangfelvételt készíteni. SŐT még tovább ment és azt állította, hogy ez rá van írva a jegyekre is. :DD

Persze ezt semmivel nem tudta alátámasztani. Kértük, hogy mutasson egy jegyet amin ez fel van tüntetve.

Hiába linkeltek neki több kézikamerás felvételt azokat elkezdte kimagyarázni, hogy az nem úgy van.

A további agyszüleményei amiket még szintén nem tudott bizonyítani csak mellébeszélni róla:

"Jutalékot viszont mindenki kap, aki fölöttem van."

"És ami szintén nem igaz, hogy lehet jobban keresni, mint a fölötted állók."

Aki ennyire .... attól mit várhatsz?

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..

2012. febr. 4. 16:20
 55/277 anonim ***** válasza:
92%
Ami még felmerült bennem, hogy ezzel hogy a fenébe lehet óriási pénzeket bukni? Ezt sosem tudtam megérteni. Sztereotípiának minden esetre tökéletes.
2012. febr. 4. 16:41
 56/277 anonim ***** válasza:
92%
ma 16:41 Bármivel lehet óriási pénzeket bukni, MLM üzlettel is. Ehhez nem kell különösebben nagy fantázia. :) Legfeljebb nem az MLM rendszer tehet róla. Az eredeti kérdés nem is az volt, hogy lehet-e bukni, hanem az, hogy lehet-e vele pénzt keresni.
2012. febr. 4. 18:07
 57/277 anonim ***** válasza:
92%

Igazad van nem a rendszer hibája. Mindent lehet ész nélkül csinálni.

Csak én valami komolyabb okfejtést várok amiben részletesen számokkal van bizonyítva, hogy ha valaki ésszel csinálja akkor is komoly pénzeket bukik.

2012. febr. 4. 18:10
 58/277 anonim ***** válasza:
93%

Azt azért lássuk be, hogy az ilyen hülyeségeknek is mindig van alapja. Az egyik alapja lehet, hogy divat lett pilótajátékot MLM köntösben eladni. Aki nem tudja, mi a különbség, a pilótajáték hibáit az MLM számlájára írhatja. A másik alapja, hogy egy sikertelen MLM vállalkozó természetesen mindent felhoz a saját mentségére, és előjöhet ilyen hülyeségekkel. Főleg azért, mert ugye nem kell senkinek értenie hozzá, hogy elkezdje, és aki nem is érti meg soha, az biztosan feladja félúton. Na tőlük is eredhetnek ezek a hülyeségek.

Ez mondjuk, mármint a hülyeség eredeti forrása nem mentesít senkit a felelősség alól, hogy ő maga terjeszti-e tovább ezt, vagy van igénye arra, hogy utánajárjon a dolgoknak.

Tejbének konkrétan nincs tapasztalata, ezért a tudatlansága bocsánatos. Az a nagyobb baj vele, hogy nem elég bölcs ahhoz, hogy belássa, idegen terület ez neki, amiről nem tud érdemben vitázni. És mégis próbál.. :(

2012. febr. 4. 18:12
 59/277 anonim ***** válasza:
92%
Több helyen olvastam már, hogy állítólag (mert ugye messziről jött ember azt hazudik amit akar) megvette a drága kezdőcsomagot, a legtöbb cégnél még ezt sem kell. De a szerződést már lusta volt elolvasni, hogy a cég a bontatlan terméket 12 hónapig visszavásárolja, ha annak a szavatossága még nem járt le.
2012. febr. 4. 18:20
 60/277 anonim ***** válasza:
41%

Igen, most sem tőled kérdeztem. Ugyan úgy, ahogyan akkor sem tőled, amikor anyázni kezdtél. Rémlik? De most is feltétlen hozzá kellett tenned a magadét. És én vagyok az, akinek fejlődnie kell emberileg. Köszöntem.

Tudod egyáltalán kinek és milyen állításait véded? Copy-pastézd már ide azt, amiben olyan nagyon igaza volt, nekem meg nem...

54-es válaszoló, jelenleg 76%-on álló sokadik névtelen:

Majd ha a szemtől szembe lehülyézel tudunk beszélni. Talán még jegyet is mutatok majd, de a vita ezen részét a következő FLP-s rendezvényig el kell napolnunk, ezt sem először mondom.

A cardio health és a nature min esete egyébként pont azt példázza, hogy a cégednél valakik teljesen jól eligazodnak a magyar törvényeken. Ellenben veled, akinek kb. a szájába kéne rágni még azt is, amiről a vita folyik. Hová jelentették be? Meg már a 2010-es katalógusban is benne van....

2012. febr. 4. 21:06
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!