Hány százalék esély lenne rá hogy véletlenül akkár több milliárd év alatt ki alakuljon egy űrhajó, autó, óra homokszemekből?
Te gyépés én csak ahhoz hasonlítottam ha egy legeslegelső éppen beindhó DNS egy 3x3 -as kocka lenne (DEMIVEL tudjuk hogy nem az) hanem 30x20x530-as kocka lenne egy darab DNS azt szorozd ki, annak az összes variációját és azt szrozgathatod 86 milliárd féle lehetőséggel, saját magad rughatod tökön meg az evolúció elméletedet egyenlő lesz a nullával. Tetszik vagy sem egy DNS szerkezet nem 3x3x3-as kockához hasonló hanem inkább egy 30x20x530-asra hasonlítana. (az szerintem egy kicsit jóval több lehetőséget ad) Csak a miheztartás végett butítottam le és írtam le egyetlen egy darab 3-as kockának a végtelenhez közeli lehetőségét, hát akkor képzeld el egy nála jóval bonyolutaabb geometriai alakzat létrejöttét. Méghozzá Véletlenül.
Úgyhogy pattogahatsz az évmilliárjaiddal meg a többségek növelésével attól még az esély a valószínűségre 0%. Nem 1 meg 0.0001% hanem 0. érted? Sajnálom. Adjak egy zsepit?
Cerevisiae
Látom semmit nem tudsz írni arra amit idefaragtam, csak remeg a kezed és megdőlni látszik a kedves kis evolúcióba vetett hited. Nehogy azt akard már nekem bemagyarázni hogy most már valahol mégiscsak létezik Isten de úgy gondolt egyet és megteremtett minden lehetőséget és törvényt és hagyta magára, hogy evolúció alakulhasson. Nembaj, fejlődjél még ! :DD
Tehát újra vissza kanyarodva az eredeti kérdéshez: a gyengébbek kedvéért kimondhatjuk hogy evolúció NEM létezik, hiszen egy roppant egyszerű 3x3x3-as kockát sem fog létrehozni még több milliárd sem több millió év alatt, hiszen egyetlen egy darab is feladja a leckét a "kinek"? De az a valaki mégis megoldja és bizsereg hogy kirakjon valamit...
Mennyi tehát az esélye? 0 azaz nulla (leírva).
Miért? Mert az olyan emberek akik gyerekkoruk óta altatva vannak abba a hitbe, hogy nincs Isten vagy van Isten de valahol bújkál a távoli univerzumba azoknak mondanám, hogy valós példák tömkelege bizonyítja azt az evolúciós elmélet nem játszik szerepet a fajok eredetébe. Ugyanis két tökre hasonlító azonos rendbe és fajba tartozó állatok fossziliái kész példányok révén kerülnek elő, nincsenek átmenetekre bizonsítékok. Tehát valódi kardfogú tigriseket találnak, nem pedig kardfogú és valami előd állapotú kerül elő. Valódi T-rex csontvázak kerülnek elő és nem T-rex közti átmenetek. Jé tényleg? CSdoálkozzál kisapám ! Tényleg! Miért mindig ugyan az bukkan fel? Hol van már egyszer a mammut ősének mondjuk ilyen viziló és mamut méretű agyaros kettő közti évmilliókig élt átmenetnek a teteme ha szét áskálódták már a földfelszínt és mindig csak ugyan olyan fossziliák kerülnek elő. Nekem ne magyarázd már meg hogy "hádevanvalahó majd előkerű" mert már ugyan annyi esélye lett volna előkerülni. Nem, ülj vissza a helyedre és nézz magadba mekkora mesének hittél és ha tetszik ha nem, valódi kifejlett IDE TEREMTETT hús-vér élőlények voltak azok is! Nem planktonokból fejlődtek ki, ébresztő! Mutass nekem átmeneti példányokat amik az átmeneti életmódokra ad bizonyítékot és hiába pattogsz nincs ilyen. Nem azért mert nem ástak még eleget. Hanem azért mert UGYAN annyi esélye lett volna átmeneti fossziliáknak is előkeveredni, mint a kifejlett fajt megtalálni. Érdekes jön egy szakértő és megállapítja hogy ez az élőlény ez biztosan ez volt. Nem pedig új fejezetet nyitnak amiről nem tudják mi. Hagyjál már a többi meséiddel. Olvasgassál sírjál magadba higyj engem aminek akarsz attól még nincs igazad.
Némá', hát nem egy újabb zsenijelölt, aki nem tudja megkülönböztetni az evolúciót az abiogenezistől?
Tényleg nincs új a nap alatt. Az vajon megvan, hogy a szuperkockán nem csak egy nyerő megoldás van?
#185: "Te is tudod nagyon jól, hogy amiket írsz a valóságban nem állja meg a helyét"
Mi az hogy nem állja meg a helyét, te nagyon hülye?
Amit pl. a #77-ben írtam? Az nem valóság? Pl. hogy a Raphanobrassica létezik? Ami a retek és a káposzta kereszteződéséből jött létre, méghozzá komplett genomduplázással, aminek a lehetőségét állandóan hörögve tagadtátok? És az sem avalóság, hogy a Galeopsis tetrahit nevű növényről úgy gondolták, hogy a Raphanobrassicához hasonló módon jött létre a természetben, a G. pubescens és a G. speciosa fajok hibridizálásával. Mesterségesen megpróbálták újra előállítani, a keresztezésekből kapott G. pubescens és G. speciosa hibridek minden mérhető tulajdonságukban egyeztek a G. tetrahit növényekkel?
Vagyis tökéletesen bizonyítható, hogy a természetben pont ugyanazok a dolgok történnek, ami a laborban is, vagyis nem egy rövid időre, és állandóan ez történik. Én nem tudom, hogy evolúció zajlik a környezetünkben, hanem tökéletesen látom! És még sok ilyen megfigyelt természetben zajló példára lehet rámutatni, ahol pl. új faj is keletkezik.
#185: "Te vergődsz itt, mint az általad említett őshal aki parta vergődött és akarod nekem foggal körömmel bebizonyítani azt"
Nem foggal körömmel, hanem tényekkel! Mit ripacskodsz itt? Közölted, hogy erre nincs bizonyíték, majd megmutattam, hogy de van. Te voltál az, aki foggal körömmel tagadni kezdte. Mégis mit kellett volna tennem? Hagyjam rád a baromságokat? Hát nem!
Ez csak egy töredéke a fellelt leleteknek, ahol tökéletesen látható, ahogy a hal az időben folyamatosan alakul át kétéltű lénnyé. Milyen bizonyíték kell még neked? És a természetbeli harmóniád okán jegyezném meg, hogy ebben a korban nincs se elefánt, se medve, se denevér... sőt az ebben a korban található formavilágok 90%-a nincs már ma. Minden egyes ilyen eltűnt halszerű fajból, vagy kétéltű szerű fajból akkor pont annyi darab volt, mint ma a mai féle kétéltűből, halból (pontosabban sokkal több). A kihalt elefántelődök mindegyikét pont ugyanannyival szorozd meg, mint amennyi elefánt ma van (persze biztosan ezeket a csontokat is hamisították), és rájössz, hogy kitörölheted a popsidat a légbőlkapott természeti harmóniáddal.
#185: "Te most nem tudnál újra szárnyakat növeszteni ha bele gebednél se."
Nekem kell, te agyatlan??? Az utódaim hosszú láncán keresztül kellene kialakulnia. Ez az evolúció állítása, és nem az, amit te evolúció címén kiszopsz az ujjadból.
Ott van az a Labrador, aminek már úszóhártyája van, pedig azelőtt egy kutyának se volt. Ha kezdenénk a vízre szakosodni, akkor lehetetlen, hogy az utódainknál ez történne? Hát nem! Lehetetlen, hogy a testméretünk akár nagyon kicsire zsugorodjon az utódaink láncán keresztül? Hát nem! Hihetetlenül apró testű kutyákat lehetett csak néhány száz év alatt kitenyészteni. És még apróbb test is kialakulhat eszerint, akár békaméretben is, miközben van úszóhártya is, ami erős vizarámalatok esetén sokkal nagyobb lesz, mint a normális. És ha sokszor kell ugrálni szikláról sziklára erős vízáramlatú folyókban, akkor ki fog derülni, hogy a nagy úszóhártya nem csak a vízben, de a levegőben is hasznos lesz:
Azután az ujjak elkezdenek hosszabbodni, a kar maga rövidül, és az ujjak differenciáltan nőnek, és kezd kialakulni a szárny, amivel vitorlázni lehet kezdetben, majd repülni, mint mondjuk az a denevér, aminek az evolúcióját a fossziliákon keresztül követhetjük végig. És képzeld csak el, hogy van olyan denevér, ami a szárnyát vízi úszáshoz is hasznosítja, és pont ugyanúgy csapkod a vízben vele úszáskor, mint a levegőben, vagyis a szárnymozgatás technikája akár a víz alatti úszással is kialakul, úgy, hogy ezt az úszómozgást egyre sikeresebben tudja a levegőben is kamatoztatni. Vagyis az ilyen lény előbb tanult meg a szárnyával repülni a vízben, mint a levegőben.
Pl. ott van az egyáltalán nem vízimadár jellegű vízirigó. A szárnyait pontosan ugyanúgy hasznosítja a víz alatti úszáskor, mint a levegőben.
Hát így lehetne nekünk is szárnyunk, mint akár a denevérnek is, de nem nekem, hanem az utódaim hihetetlenül hosszú generációin keresztül alakulna ki kis lépések mentén, ahol minden kis lépésnek haszna van. Először úszóhártya, majd nagyon nagy úszóhártya, amely néha kis siklórepülésre is jó. Később a még nagyobb terjedelmű úszóhártyával már a vízben és víz alatt szárnyszerű mozgással lehet csak hatékonyan haladni, és olykor kiderül, hogy az ilyen mozgás a levegőben is jól jön (pl. víz alól kiugorva egy alulról támadó ragadozó elől kissé magasabbra lehet emelkedni egyre koordináltabb szárnycsapkodással)
Ti a szektában egymás agyát zabáljátok? Nem azzal etetitek egymást, hogy az evolúció szerint valakinek hirtelen szárnya lesz?
"Neked jó történet nekem ez mese."
Mert a Biblia azon két oldala nem az, ugye? A varázsló bácsi suhint a pálcájával... Szóval neked utána kellene nézni, hogy mi az a mese.
Varázsló, tündér, alapokat nélkülöző kitalációk... Hát ez.
Na! Ostobicska! Mesélj nekem, hogy mi nem történhet meg itt? Mi az, ami nélkülöz ebben minden valós alapot? Milyen alapon nevezed te ezt mesének? Amire ráadásul szájbarágós bizonyítékok és mai tények is rámutatnak?
"Látom semmit nem tudsz írni arra amit idefaragtam, csak remeg a kezed és megdőlni látszik a kedves kis evolúcióba vetett hited."
Mire nem válaszoltam tényekkel, kis retardáltam?
Pojáca! :D
Te fizetést kapsz azért hogy itt égeted magad?
Cerevisiae
Már ki is fejlődtél? Azthittem még éppen a (s)perm korszakba vagy :) Figy engedd már el a büdös káposztádat mert nem állja meg a helyét. Mondom attól mert 99%-ban az ember változtathat a fjok kinézetén és hoz létre hibrideket saját maga előnyére és fejleszt ki szuper paradicsomot hogy eladhatóbb legyen, az attól még paradicsom. Attól mert a farkasból csináltak pulit meg palotapincsit az atttól még kutya pedig tök máshogy néz ki. Te nem fogsz tudni magyarázatot adni az évmilliókig itt élt átmeneti tetemek elő nem kerülésére. A téma lezárva :) Az ügy megoldva. Jöhetsz nekem a szaros-hugyos kisérleteiddel meg kaparásoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!