Hány százalék esély lenne rá hogy véletlenül akkár több milliárd év alatt ki alakuljon egy űrhajó, autó, óra homokszemekből?
Ja, és ha már a kutyákról van szó, akinek egy új szerve lett a lábujjai között csak azért mert elkezdett a vízhez adaptálódni, még nézzük meg pl. a Labradort is, aminek már két szőrrétege van, és a második vízálló és a farka se igazán kutyafarok már, hanem ú.n. vidrafarka van, vagyis úgy alakította az evolúció a farkát, hogy már a tövében vastag izmokat fejlesztett ki, és olyan kormánylapátot csinált a farokból, mint amilyen a vidrának van.
Ezek sem új dolgok? És vidáman egy két ezer év alatt, vagy rövidebb idő alatt...
És ha figyelembe vesszük, hogy hajdanán pont így alakultak ki a fossziliák alapján a bálnák, ilyen kutyaszerű lényből, akkor ezt a kezdeti folyamatot szinte most megismétlődni látjuk.
"mégsincs meg azokból az előnyeidből egyetlen egy darab se!"
Dehogy nincs. Itt vagyunk mi, amihehez gyönyörű fosszilis lánc vezet.
És a múltba visszanézve pedig egyre és egyre durvábban eltérő lényeket találunk csak, és egyre egyszerűbbeket. A múltba visszanézve, egy ponton túl már szinte alig van akár csak hasonló állat is, ami ma van.
"Az evolúció saját magát meghazuttolja és mégis készpénznek veszed"
Mert nem tudsz mit scsinálni vele. 100%-osan bizonyítható a működése mind szimulációkkal, mind emulációkkal, matematikailag is, kísérletileg is, és a természetben is, állattenyésztésben még a hülye is látja az eredményét, ami vonatkozik a növénytermesztésre, és mindenre ami csak él és mozog.
Soha egyetlen egy tényt az evolúcióból megcáfolni nem tudtál.
Kezdjük újra ezzel:
Szemünk láttára totálisan új dolog történik evolúció útján, totálisan igazolva azt, hogy az egysejtűekből hogyan lehet többsejtű:
A mai napig egy deka ellenérvet ezzel kapcsolatban SEM tudtál felmutatni. 100%-osan igazolja vissza az evolúció működését.
Amíg erre nem tudsz semmit se mondani, addig csak makogsz... és idáig csak ezt tetted!
Várom, hogy mg tudd cáfolni ezt, és ha sikerül, akkor majd ehhez hasonlóak 100-ait fogom még neked bemutatni, és mindegyiket egyenként cáfold. Jó?
Ha meg nem megy, akkor vegyél vissza a mellényből, mert nagyon bőre szabták rád már eddig is.
:)
Én nem tudom, de nekem bűzlik az evolúció elmélet.
Mondanám az evolúcionistáknak:
Túl nagy a szakadék azt nem lehet egy amalgám töméssel kitunkolni. Mások bólogatnak rá, hogy hát jóvana méneméted? Mert Én nem vagyok suta bakker. Veletek lehet elhitették azt ami ma divatba jött, de ha logkiusan gondolkozok és nem megyek messzira látom mi zajlik a világban, nem kell hozzá 200-as iq. Kifejlett fajokat és azoknak a tetemei kerülnek elő (és a valaha élt ős lények kifejlett tetemei) nem átmenetek, hanem kifejlett fajok. Direkt maradok a mamutok példájánál: nem átmenetek kerülnek elő, hanem egy azon fajok náhány példánya, kissebb-nagyobb eltérések persze ott is vannak de már maga a kifejlett NAGY PÉLDÁNYOK. Nem pedig ilyen fél-foszlányok, majdnem mamut testalkatú és agyarú stb élőlények, és vagy maga az elefánt csontváza keveredik elő. De hol a többi?
"Oké, hol van az a sok milliárdnyi átalakult kettő közti átmeneti fajok teteme? Tessék parancsolni?"
Figyelj barátom! Eddig bemuttam neked egy olyan láncot, ahogy a majmszerű lényből szép lassan ember lesz. Grafikonon láttattam, ahogy az agyméret úgy növekszik az időben az ember felé, hogy apró lépésenként rajzolni nem lehetne jobban.
Ugyanez igaz arra, hogy látjuk, hogyan hagyja el a hal a vizet a szárazföld felé átmenetek hosszú láncán keresztül. Számos átmeneti forma nevét felsoroltam.
Azután gyönyörű fosszilis sort mutattam be éppen arról, ahogy a kutyaszerű lény tengeri emlőssé alakul, ráadásul ennek startállapotát láthatjuk most visszatükröződni a Labrador esetén is.
Ezekre te köpni nyelni nem tudtál, ahogy egyetlen egy példára se, csak vergődsz, átkozódsz, és hitetlenkedsz, mint egy hisztis 2 éves.
Erre most bedobod a mamutot arcátlanul, gondolva, hogy a több millió lényből már csak lesz, amelyikre nem tudok láncot mutatni. Valláskatona vagy te, akit egy cseppet se érdekel a valóság, mint akit órabérben fizetnek, hogy itt égesse magát, de még egy retardált is látja, hogy semmit se tudsz cáfolni, nincsenek érveid, folyamatosan kibújsz a válaszadások elől, vagy csak szidod a másikat, vagy az adatforrásokat.
Nekem már mindennek a tizedétől lesült volna a képemről a bőr, de egy igazi valláskatona a terepen gyúr rá a bőrére... :D Hány éve gyakorlod, hogy szemrebbenés nélkül bírod a legröhejesebb leégéseket is?
Te, aki állítólag kutattál az ateizmus mellett érvekért, még arra is képtelen, hogy ezt beírja a keresőbe:Mammoth evolution
Innentől kezdve nincs más dolgod, mint leírod, hogy ezt se hiszed el (hogy miért, azt sose tudtad semmivel se megindokolni, se vallási alapon, se erkölcsi értelemben, se sehogy)., azután majd még hőbörögsz egy kicsit, azután kitalálsz egy másik állatot, abban reménykedve, ahogy arról már csak nem tudok semmit.
Itt mellesleg a kezdet az Elephantimorpha csoporttól indul, de ha nagyon kíváncsi vagy rá, még ezt is lehet részletezni:
Ha ügyes vagy, a csoport többi tagjáról is számos infót, fényképet begyűjthetsz.
Ja... Majd pont te, aki még a keresőbe is képtelen beírni két szót...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!