Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy sminkelje, és hogyan...

Hogy sminkelje, és hogyan öltözzön fel buliba egy 14 éves lány?

Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 20:01
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/121 anonim válasza:
sehogy xDDD
2012. aug. 8. 10:11
 62/121 anonim ***** válasza:
51%

Igazából teljesen mindegy mit mondanak neked te akkor is holtbiztos leszel benne hogy TE semmit nem csinálsz rosszul és MINDENKI más hülye. Ez az alapvető hozzáállás a mai 14 éves kislányoknál. Büszke lehetsz magadra. Én is kitűnő tanuló voltam (általános iskolában egyáltalán nem nagy kunszt) és az érettségim is kitűnő lett magas százalékokkal, felvettek az ország egyik legjob egyetemére, két nyelvvizsgám van országos sporteredményem, jogosítványom (ez így mind 17 évesen) mégse tartom akkora dolognak hogy azt mondjam, "tettem már le valamit az asztalra" mert ez még egy nagy semmi. Akkor legyen pofád ezt mondani ha végigdolgoztad a fél életed és teremtettél egy olyan közeget hogy felnevelj 2-3 gyereket... Itt vagy az egyetlen akinek meg kéne húznia magát és visszavennie az arcoskodásból, mert nagyon rossz úton haladsz.

17/L

2012. aug. 8. 12:18
 63/121 anonim ***** válasza:
28%
Kérdező mondj egy lakcimet aztán jól megrugdoslak ha már apád nem csinálja. :)
2012. aug. 8. 13:27
 64/121 A kérdező kommentje:
utolsó előtti! te biztos valami pedálgép lehetz akkor. na én meg az ilyeneket rugdosnám meg, akik az egész életüket a tanulásnak szentelik, és beleugatnak más életébe. Mi osztályunban is van egy ilyen csaj, és utáljuk mint a sz*rt:D az ilyeneknek mint te, lesz pénzük meg vagy 3 diplomájuk (amivel egyébként nagyjából kitörtölheted a seggedet, anyámnak 2 diplomája van és havi 120at keres) barátaid viszont valószínűleg alig vannak :) (írhatod itt nekem hogy vannak, NEM HISZEM EL, mert az ilyeneket mint te, föld alá kívánják.:) úgyhogy inkább legyek ilyen, mint olyan mint te:) ennyi!
2012. aug. 8. 19:23
 65/121 A kérdező kommentje:
Egyébként amikor azt mondtam hogy tettem le valamit az asztalra, nem a tanulásra értettem OKOSKA! :D -.- amúgy akár arra is érthettem volna, mert a stréber kenőcsöknek mint te nem nagy kunszt, nekem viszont igenis nagy munkám van benne! -.-
2012. aug. 8. 19:29
 66/121 anonim ***** válasza:
40%

Furcsa hogy ezt mondod, az osztályomba egy átlagos képességű diáknak számítottam és nálunk nem divat kiutálni valakit azért mert tanul. Ezzel megint a saját intelligenciahányadosod bizonyítottad. Nem vagyok egy nagy magolós inkább csak tanulgatok. :) Az más dolog hogy jó agyam van és hamar felfogom a dolgokat.

És bár nem fogod elhinni de egy társaság kedvelő partyarc vagyok és meglehetősen sok barátom van emellett nem ismerek olyat aki kimondottan pikkelne rám. Az emberek vagy szeretnek vagy közömbös vagyok nekik. :)

Ezt 14 éves kisgyerekként nehéz lehet feldolgozni egyszerre de majd te is megtanulod beosztani az idődet. Bár nem hiszem. Gyanítom hogy városi vagy.

2012. aug. 8. 21:13
 67/121 A kérdező kommentje:
nálunk sem divat kiutálni azt aki tanul, viszont azt már annál inkább aki ennek él, és tudálékoskodik;) és te az írásod alapján eléggé ilyennek tűnsz, már bocs:D partyarc vagy? XD nem mondod? kíváncsi lennék én arra:D amúgy nem lakok kimondott városban (8000 lakosú város nem is annyira város) viszont a szüneteimet és suli időben a hétvégéimet békéscsabán töltöm, szóval igen, lehet mondani hogy városi vagyok!
2012. aug. 8. 22:06
 68/121 A kérdező kommentje:
14 éves KISGYEREK? oké fogjuk rá, de azért furán hangzik ez a "kisgyerek" egy 17 évestől;)
2012. aug. 8. 22:07
 69/121 A kérdező kommentje:
Ja, és az meg hogy nem ismersz senkit aki pikkel rád, két dolgot jelenthet: szürke egérke vagy, aki fél megszólalni(én ezt tartom valószínűnek) , vagy pedig még soha életedben nem álltál ki semmiért ;)
2012. aug. 8. 22:12
 70/121 anonim ***** válasza:
71%
OMG. Szánalmas vagy, komolyan. Itt próbálod oltogatni a nagyokat?? Nemár. Bezzeg ha ismernéd őket nem lenne ilyen nagy a pofád. Cicuskám, térj észhez, mert egy rib@nc leszel.. vagy már az vagy(?). Úgy beb@sznék neked, hogy hetekig csillagokat látnál. Az interneten mindenkinek lehet nagy a pofája..
2012. aug. 8. 22:37
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!