Hogy sminkelje, és hogyan öltözzön fel buliba egy 14 éves lány?
Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 20:01
81/121 bea203 válasza:
kedves 80 lehet hogy te tenyleg nyolcvan eves vagy.mi a bajod velem?en nem szoltam be neked idaig.attol meg hogy nem ertek egyet a tobbikel az nem jelenti az hogy valami baj van velem.ja en is szeretek bulikba menni es en is eges evbe gurizek a jo jegyekert.kepzeld elso lettem az osztalyban.bevallom a mozi is jo,de bulizni is jo neha.hagyjatok a kerdezot beken az o dolga mit csinal. en csak valaszoltam egy kerdesre nemmint masok.
83/121 anonim válasza:
Natúr smink, olyan koboldcsizma (nem tudom a pontos nevét, de úgy néz ki :D) cicanaci és egy színes tunika.
Szerintem :)
84/121 anonim válasza:
ezt a kérdést tuti azért tették fel, hogy mindenki felháborodjon XD
85/121 anonim válasza:
Ez tuti kamu, vagy ha nem, akkor jó hányást kérdező.
86/121 A kérdező kommentje:
utolsó köszi.:D:D :))
2012. szept. 24. 13:08
87/121 halibel válasza:
Ilyenkor érzem azt, hogy miért kell itt élnem...
Veled egykorú vagyok, lány. Sohasem ittam alkoholt, nem tudom, milyen egy buli, nem cigizek, és egy barátom sem volt. Nem ebben lelem az örömöm, hanem olvasásban, hegedülésben, zongorázásban. Nem értelek, miért kell ilyen idősen elrontani magad. Így milyen jövőd lesz?
A kérdésedre válaszolva, ahogy akarja. Ha ennyiire nem hallgat másokra, mindegy. És hidd el bárhogyan is nézel ki, minden idősebb ki fog röhögni, hogy ez a kis fiatal csitri mit alkoholizál itt... A MAI FIATALSÁG NAGY RÉSZE SZÁNALMAS! Sajnálom, hogy a része vagyok...
88/121 anonim válasza:
halibel, nem vagy a része, mert te nem őket követed! És ez nagyon jó dolog! (Tudom, és-sel nem kezdünk mondatot, de azt hiszem, vannak kivételek:D)
89/121 A kérdező kommentje:
halibel:D legyél rosszéletű nemérdekel:D én meg élvezem az életemet és lesz*rom h ki mit mond:D hegedülj, zongorázz, meg olvass, én meg iszok alkoholt, néha cigizek, és bulizok.:) mindenkinek megvan a saját élete. enyém ez, tied az:d te szégyelled az olyanokat mint, na látod.. én meg az olyan okostojásokat ásnám el élve mint TE :)) puszcsi
2012. szept. 24. 21:43
90/121 A kérdező kommentje:
*olyanokat mint én
2012. szept. 24. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!